Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

  • 4 uger senere...

Dette er ikke det rigtige sted til en mixerpult. Som det sidste kørte vi i dag skellettet til vores pult på genbrugspladsen. Nu er hele studiet pakket ned i kasser og står på et lager. Vi har desværre endnu ikke fundet et nyt sted. Dette er først og fremmest grundet af at Filmstationen ikke vil anerkende vores situation (som jeg ikke orker ridse op). Vi har dog haft en advokat på sagen, som mener vi har krav på erstatning, og som mener vi er blevet særdeles groft behandlet. Mest sørgeligt, er det nu at se den pult, som vi har knoklet med i SÅ mange år ligge i en container. Synes bloggen var et fint sted til begravelsesbilledet, da de +90 siders læsning her havde en færdig pult og et færdigt studie som mål. Lige nu har vi desværre aldrig været længere væk:(

Måløv: 2014-2016: Studiet mistet grundet ny lokalplan, som gør at bygningen skal rives ned.

Sluseholmen: 2011-2014: Studie mistet grundet ny lokalplan, som gør at bygningen skal rives ned.

Rentemestervej: 2010-2011: Studie mistet grundet ny lokalplan, som gør at der etableres privatboliger som naboer, som gør at bygningen skal rives ned.

Islands Brygge: 2008-2010: Lokale mistet grundet ny lokalplan, som gør at bygningen skal rives ned.

DSC09436_zps1qgxdhra.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Jo, det er også næste skridt. Problemet er at vi har puttet rigtig mange penge i dette sted, fordi vi fik info om at stedet var fredet. Dette til udlejer ikke erstatte, og så bliver det rigtig svært. Men hvis nogen falder over en egnet bygning kigger vi gerne nærmere..

Link til kommentar
Del på andre sites

ahh. sikke noget møg. kender følelsen. Vi er nettop blevet opsagt med udgangen af august. Havde ellers en hel etage på 60 m2 i et hus. Heldigvis har Ballerup kommune været behjælpelig med at finde andre lokaler, selv om de kun er halvt så fede og så kan man ikke spille i dagtimerne. Men det må vi leve med. Øvelokaler med 24/7 adgang er ikke nemme at finde til en billig penge.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 5 uger senere...

Nå men muligt godt nyt. Vi kan muligvis få noget godt ud af skolelukningerne i Odsherred. Vi er i hvert fald blevet tilbudt en tidligere skoleafdeling. Nu står og falder det hele på om vi kan få huslejen og lydgener ned til vi tør at give os i kast med projektet. Det vigtigste er dog at det er langt nok væk til at vi ikke taber til lokalplaner. Hmm. Stor beslutning...

Link til kommentar
Del på andre sites

Få nu skrevet en kontrakt det løber i laaang tid.

Vi er som sagt opsagt og det var en gammel skole vi var på. Vi troede, at efter at kommunen nu havde ofret mange penge på nye lydisolerende vinduer samt nyt tag, at alt var fryd og gammen. Men ak. En foldbold klub har lagt deres klamme hænder på huset og ud med os. Politik er sgu noget værre noget.

 

Vi blev lovet et nyt lokale, men selv om vi har rykket kommunen mange gange, har vi hverken set en kontrakt eller nogle nøgler. Vi har bare at være ude på lørdag. FUCK det er nederen.

 

Tænker bare, at I skal sikre jer i hovedet og røv. Men det tænker jeg nok I gør oven på den omgang I har været ude for. Pøj pøj med det hele :)

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Du kan tro vi er opmærksomme. Vi har advokat med allerede nu. Simpelthen fordi musikken altid taber. Vi prøvede det på Rentemestervej. Her åbnede en lokalradio, som skulle sætte unge i jobtræning. En rigtig fin ide, men deres signal gik i de omkringlæggende studiers og øvelokalers gear - fordi der var en fejl på antennen. Kommunen påtog sig ansvaret, men løsningen var at alle berørte studier blev opsagt. Herunder vores, og i dag er et fedt kreativt teater- og musikmiljø erstattet af kontorer.

 

Hvis jeg starter en fodboldklub har jeg krav på at kommunen stiller baner til rådighed så vidt muligt. Hvis jeg starter en band kan jeg (groft sagt) finde ud af det selv.

 

Dette er svært i KBH, fordi kommunen vokser hurtigere end den selv ved. Lokalplanerne overhaler sig selv. Netop derfor det var muligt at vores fredede bygning, nu er jævnet med jorden.

 

I Odsherred virker det lige pt. lettere. Kl. et skal jeg kigge på en nedlagt fabrik med et øl-bryggeri som nærmeste nabo.

 

Om det kan lade sig gøre ved jeg ikke...

Link til kommentar
Del på andre sites

Får sgu helt lyst til at flytte med (hvis der var plads). Her i Ballerup er der 3. Gang på 5 år at vi skal flytte. Man kæmper lidt med motivationen for at få de stadig dårligere lokaler istandsat.

Men nogle lokal politikere er med os, så helt sort er det ikke. Man skal bare liiiige huske at få det hele til at spille for alle.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 måneder senere...

Så er det vidst officielt. Vi kan ikke lade være, og har derfor kastet os ud i endnu et sindssygt og sikkert også dumt projekt. Inden vores pult blev smidt på genbrugspladsen tømte vi den for alt af værdi.

I de sidste tre måneder har vi derfor ikke haft hverken studie eller pult. Vi kan dog ikke holde tanken om ikke at have en pult mellem hænderne. Flinke mennesker har tilbudt os pulte, men problemet er at vi ikke har mange penge, og derfor vil alle pulte være et gevaldigt skridt ned.

 

Vi har derfor besluttet at bygge noget der kunne minde om vores egen pult. En pult som genbruger diverse rester fra vores Trident, og samtidig får integreret de andre ting vi bruger. Det kommer til at tage lang tid, men I skal da ikke snydes for processen, og arbejdsbillederne i den forbindelse:

-pult_zps7kghmylc.png

PULT%203_zpsmoy2yyop.png

PULT%204_zpssdod45xu.png

Link til kommentar
Del på andre sites

Så er vi nået lidt videre. Vi har lavet vores egen strømforsyning til den såkaldte lunchbox. Dette betyder at vi over vores Tridentkanaler kan lave ditto med diverse fra lunchbox-konceptet. Det synes vi selv er en ret god ide.

 

 

Som I kan se er der plads til Lunch-box-moduler over tridenskanalerne:

PULT%20FRONT%202_zpsm1fr7o5t.jpg

 

Selvom den bliver markant mindre, vil vi prøve at beholde designet fra den oprindelige trident:

PULT%20SIDE%202_zpsjmnt39qh.jpg

 

Mange har gennem årene moppet os med vores store lager af diverse, men vi tillader os ydmygt at alle faders, diverse metrer, skeletter etc. er genbrug fra tidligere projekter!

 

Ydermere: I løbet af denne uge får vi info om hvorvidt vi kan overtage en gammel fabrik i Odsherred. Hvis alt går glat vil vi derfor om 4-5 måneder have nyt studie og noget der minder om en pult.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Så har vi efterhånden snakket frem og tilbage, og vi tror at dette er det færdige design. Pulten kommer til at stå os i omkring 3000 kr. Resten er ren genbrug. Derudover selvfølgelig en masse arbejdstimer.

 

Tada:

2_zps0yxwjzqn.jpg

 

At vi arbejder så meget med den, skyldes jo desværre at vi endnu ikke har fundet et sted, vi kan have i lidt længere tid af gangen. Der er ikke rigtig nogen der vil lave en lejeaftale på mere end 2 år, og det kan vi ikke rigtig bruge til noget. Derfor står vores øvelokale pakket ned på 5 måned, og det er markant hårdere end jeg havde regnet med. Jeg har decideret depri-tendenser af ikke at spille musik, så håber der snart sker noget.

 

Derudover er vi så småt i gang med en retssag med FIlmstationen APS. Vi har haft en advokat til at se på sagen og der er for nuværende grundlag for at anmelde dem for kontraktbrug od dokumentfalsk. Dette er dog dyrt, så vi håber vi kan lave en aftale med dem uden at vi skal i retten. Dog er det kendetegnet at hver gang (det er tredje gang nu) vi laver en aftale går direktøren fra Filmstationen under jorden, og er umulig at træffe. Det er stærkt mistænkeligt, og dybt frustrerende.

  • Upvote 1
Link til kommentar
Del på andre sites

Vi har besluttet at læne os op af lovgivningen, da der er rigeligt til at få dem dømt. Problemet er at Filmstationen ved at vores erstatningskrav er cirka lige så stort som det en advokat koster ifm. en retssag.

 

Men det er næsten som at være med i et tv-program. Vi render rundt i blindgader af lukkede bestyrelser, hemmelige bestyrelsesmedlemmer og folk som ligger røret på, når vi endelig får fat på dem. Vi håber stadig...

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu