Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

Det er stort set sat op. Studiet er dog slidt efter MANGE års brug uden istandsættelse. Studiet koster dog 1/3-del af vores nuværende budget, så der er rum til at vi kan gøre lidt. Der skal males lidt, men ALT studieteknisk er lavet.

 

Det er så fedt mand!

 

 

Fedt fedt fedt!

 

 

Nu ved vi jo herinde at du er en sand gør-det-selv mand, som kan hænge hylder op og alt muligt. Så det klarer du da i et snuptag!

 

Den pult ser sørme også fed ud...

Link til kommentar
Del på andre sites

Pulten bliver ren verdensklasse. Og vil man læse mere om det byggeri har vi lavet en meget nørdet blog på vores Facebookside. Her er det over min liga, men synes stadig det er spændende at læse.

 

Jeg skal hente nøgler og kopi af den underskrevne lejekontrakt i dag, så det er sgu lige før man begynder at tro på det vil lykkedes. Ret dejligt når man har en plade liggende, der bare venter på at blive indspillet....

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Og så vil jeg faktisk godt indrømme at jeg på en ret selvfed måde er pissestolt!

 

Efter at have tegnet skellet, bygget jernstel i Nordjylland, og udregnet og diskuteret alverdens design fik vi træarbejdet lavet. Siden er fulgt 5 lakeringer hos mig, ligesom alt jern er slebet ned og malet.

 

I går kl. 3.15 stod vi så for første gang og så hvordan pulten ser ud i virkeligheden. Jeg er stolt over hvor tæt virkeligheden er på den oprindelige ide, og så er jeg endnu mere stolt over at det lige nu lignet at vi bygger vores egen mixerpult.

 

Dog mangler der hele mastersektionen og diverse, men man får da en ide...

 

Tegning:

2_zps0yxwjzqn.jpg

 

Den absolut virkelige virkelighed:

20170204_002155_zpsheaywfmf.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Hvor ser det lækkert ud. Sikke et arbejde I ligger i det. Loftet er ren porno og pulten ser sgu godt ud. Har I alle de maskiner til toppen på pulten? Hvis ja, så er det verdens klasse og musiker vil ligge på knæ for at indspille hos jer.

Link til kommentar
Del på andre sites

Vi har endnu ikke alle maskiner til den øverste række, men vi har lavet en strømforsyning og plads til dem, så de kan købes løbende.

 

Udover dette har vi jo vores andet outboardgear. Derudover er vi også blevet klogere på alle tridentdelene. Blandt andet hvorledes vi kan gøre alle kanaler balancerede - det har de ikke været før. De er også alle blevet gået igennem, og der er en verden til forskel.

 

Der er stadig et KÆMPE arbejde i det, men det er spændende. Samtidig har vores projekt også fået opmærksomhed hos diverse nørder. I dag skal vi en tur forbi DTU hvor vi får hjælp til at bygge og modificere kanalerne.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er måske også her man kunne skrive at der er en Country-EP på vej inden vores næste plade.

Vi har 8 færdige countrysange klar til indspiliníng, og de er alle i helt samme genre og stemning som den første plade. Grunden hertil er en speciel koncert om et halvt år. Vores første plade har en lille, men diehard fanklub. Her skal vi spille hele den gamle plade, og i mellemtiden er det planen at få den nye EP til gratis udgivelse...

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg kan godt forstå at I for opmærksomhed. Det er så fantastisk at se hvordan I nørder. At bygge sine egen mikrofoner, mikser mm. for ikke at tale om de lækre løsninger i jeres lokaler er fedt. Og så går I modsat de fleste andre, analog! Hvad fanden er meningen :)

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Efter en 18 timers arbejdsdag i sidste weekend, kan vi nu på fredag tage den sidste oprydningsdag, og flytte de første instrumenter ind. Jeg kan SLET ikke vente:

 

Jeg har ikke spillet trommer i et år nu, og jeg har efterhånden følelse i hele min venstre ringefinger (på nær det yderste led), og tror snart jeg kan spille ok igen. Jeg tror de vilde teknikfills er en saga blot, men det har jeg heller aldrig rigtig brugt. Til gengæld har dette års tørke i den grad bekræftet mig på den hårde måde. Jeg har haft deciderede deprimerende perioder grundet musiktørke. Derfor er jeg overbevist om at min negative opmærksomhed på det jeg ikke kan, ophæves af at jeg stadig kan det meste.

 

 

  • Upvote 1
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...

Nå, så synes jeg det er tid til at vise hvor langt vi er nået i studiet. Selvom der er langt igen, begynder man da at få en ide om, hvor tingene ender henne.

 

Først og fremmest var det 2 år siden jeg havde stillet mit Ludwig op, så det skylder at få et enkelt billede:

IMG_3729_zpshnhqpeja.jpgMere Ludwig:

IMG_3733_zps7je3q8jl.jpg

 

1963 og stadig smuk og grotesk vellydende:

IMG_3736_zpsgjn2ffht.jpg

 

Redigeret af Mads Valther
Link til kommentar
Del på andre sites

Der er købt ekstra reservedele til diverse byggerier:

IMG_3761_zpsd5fwncag.jpg

Vores kontrolrum har vi selv lavet fra bunden. Forleden fik vi den nye lille pult (den er endnu ikke færdig) ind, og det begynder at ligne lidt:

IMG_3763_zpsjddju3pf.jpg

 

God weekend herfra. Jeg glæder mig snart til at kunne spille musik igen!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 måneder senere...

Nå i går kom der så ENDELIG hul igennem i studiet, og for første gang kunne jeg høre mine trommer igen. Det var første gang i 11 måneder at jeg indspillede - hold nu kæft hvor har jeg savnet det!

 

I øvrigt: I snart 15 år har jeg prøvet at fange min stortromme bedst muligt. Med alverdens mikrofonsetups. I går satte jeg en billig D112 foran, og havde den bedste lyd nogensinde. Næste gang er det sikkert anderledes. I øvrigt overrasker det mig hver gang hvor godt min Ludwig supra lyder. Det er simpelthen sindssygt...

 

Hvor er mit musikliv endelig skønt igen! YES!!!!

 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

fedt Mads! Glæder mig for dig!..

.. og ja.. har lige lavet 5 tromme tracks med min gl top fede D112 MAY og det lyder bare pisse godt.. slut.. naturligt og punchy og med skind og luft.. love it!

og ja.. lavede 2 spor med min supra 64 også.. den kan bare det PIS! Et track med lidt moongel på.. tight funky bastard.. 1 med HELT åben stemning uden nogen dæmpning!.. manner den lyder godt.. bruger den ikke til alt.. men dammmmnnn den kan bare noget.. noget som jeg ikke synes de nye kan.. og jeg fatter ikke helt hvorfor.. kedlerne ser jo ud til at være ret ens..

Redigeret af henrikrathje
Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu