Mv Blog


Mads Valther

Recommended Posts

Nu ved jeg ikke om det vil hjælpe på dig, men chokbølger har virkelig gjort underværker for min tommel- og pegefinger. Det er måske værd at undersøge nærmere, hvis du kan finde en med sådan et apparat på sjælland.

Link til kommentar
Del på andre sites

@Hamselv: Lægen som foretog operationen sagde han havde haft 2 med lignende symptomer. Han nævnte at han i to af tilfældende måtte foretage to operationer, men at alle havde den succesrate at man kunne fortsætte. Det drejede sig om en badmintonspiller, bassist og en skovhugger.

@Rettmer: Det vil jeg HELT klart undersøge. Det er blevet markant værre de sidste par dage, så alle knep gælder.

Link til kommentar
Del på andre sites

Tusind tak!

 

Til noget helt andet. Jeg har i lang tid haft et problem med mine Rides. De har simpelthen ikke passet ind til mine crashes, som jeg insisterer på ikke at skifte fordi de bare er MIN lyd - et 20 Dream Bliss og et 22 Dream Vintage bliss.

Efter længere tids undersøgelser har jeg derfor i dag købt et 24 ultra tynd Litian Black Label!

Link til kommentar
Del på andre sites

Så fik jeg mit Litian Black Label. Hold da op et fedt bækken. Det har lige præcis det rigtige ping, og når det koger er lyden let. Det er stort og tyndt, og lige pt koger det for nemt. Derfor skal der eksperimenteres med tape. 

Det er det første bækken som er lyst i lyden uden det er skingert. Jeg sidder ligeså stille og håber jeg måske kunne finde en ny bækkenserie på sigt. Lige nu er det største håb at det passer i klang, volumen etc. med mine Dream Bliss.

 

Yeah!

Link til kommentar
Del på andre sites

fedt!.. jeg MÅ snart kigge forbi til en kop kaffe... ps: jeg er begyndt at bruge mit velkro trick til bækkener også.. ret genialt.. synes jeg.. og ingen klister rester på bækken.. og kan varieres i dæmpning i studiet.. kan vise dig det ved lejlighed.

Link til kommentar
Del på andre sites

Nådada...spændende bækken. Men man kan vel godt have lidt svært ved at forestille sig et 24" ultra tyndt bækken, som bl.a. bliver beskrevet som lyst i lyden, og med det rigtige ping. :D

Er en lydprøve udelukket? Der er ikke meget at hente på nettet om Litian.

 

-Ulf

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 10 måneder senere...

Nå Litian var jeg måske lidt for hurtigt med. Det er stort og mildt og egentlig alt jeg søger, men i forlængelse deraf også lidt              kedeligt.

Til gengæld fik jeg endelig samlet min Ayotte Snare igen. For første gang i mit lange trommeliv er min Supra pakket væk. Det føles lidt mærkeligt, men den snare er simpelthen så vild. Åben, voldsom og med et herligt crack!

Så nu er mit setup som følger:

DRS, 12, 16, 24

Dream Bliss 20 Ride

Dream Vintage Bliss 22 Crash

Ayotte 14*5.5 Snare

Cope 15 Hihat

Link til kommentar
Del på andre sites

Ja ja, så må jeg få taget nogen jo....

I øvrigt så kigger jeg konstant på Cymbal One efter et egent Ride. Mit Dream Vintage 22 Crash Ride lyder PERFEKT, men det er en smule lavt i volumen, så Funchs nye serie er dælme spændende. Især fordi jeg efterhånden må sande at mit bækkenøre ikke dur med andre bækkener. Jeg forstår det ikke. Synes alle lyder så kedeligt. Og det kan jo ikke passe at det kun er den første Serie af Dream Bliss jeg synes om. ØV!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...
  • 2 uger senere...
  • 3 måneder senere...

Så er vi færdige med inspilning af alle demoer til kommende plade. Den bliver udgivet på vinyl når tiden er til det. Vi er desværre glemt med rette, så vi skal nok ud og se om nogen vil udgive eller udgive selv. Vi har heldigvis alle prøvet diverse, så karrieredrømmen er på en eller anden måde ”opfyldt”. Derfor er det egentlig lidt lige meget om vi ender med at udgive selv - det vigtigste er at vi får den på vinyl.

Alle ideer er indspillet med monoOH, og det fungerer virkerlig godt! Jeg knokler lidt med om jeg skal indspille med Ludwig eller DRS-stortromme. DRStoms er til gengæld sindssyge! Snare bliver Ayotte på alle tracks undtagen to.

Glæder mig til at indspille. For første gang bliver alt indspillet live på én gang. Det er dælme fedt at indspille så mange på én gang. Herligt!

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu