Sign in to follow this  
dj_adnan

Spd-s Tilslutnings Problemer

Recommended Posts

Hey Fellow drummers.. Håber på lidt hjælp

 

Jeg har lige anskaffet mig en Roland Spd-s og har lidt problemer med at sætte den til..

 

Det første er at når jeg sætter mine høretelefoner direkte ind på den, og skruer helt op for begge volumen knapper, er lydene super lave i høretelefonerne.. Kan næsten ikke høre.. Padsene reagere etc.. Hvad kan man gøre ved det ?

 

En anden ting er at jeg heller ikke kan få lyde ud når jeg slår den direkte ind til mit anlæg derhjemme... :rock:

 

Jeg har udelukkende brugt Mono indgangene; kan det skyldes at der ikke kommer noget..

 

Jeg er totalt noob indenfor.. så vil være taknemlig for hjælp...

 

;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hejsa,

 

Hvis du har købt den brugt, så er der slf. risiko for, at den er defekt. Men før du konkluderer det, så vil jeg anbefale at køre 1 "factory reset" - tjek manualen.

 

Mht. tilslutning - du skal bruge "phones out" eller 1 af de andre "outs".

 

/Søren

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Hey

 

Har nemlig købt den brugt men den skulle meget gerne fungere ..

kan jeg lave factory reset på den selvom jeg ikke har cdén som jeg kan læse mig frem til at skulle have fulgt med ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

på begge outs har jeg meget lidt output og igen kun på nogen af padsene..

 

kan dog høre det gennem anlæget nu også

forstår bare ikke at der er så lidt output når jeg har skroet helt op..hmm

 

Har ikke cden, kan man få lavet et kopi et sted af den.. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

der sidder jo en lillebitte volume knap bagpå lige ved siden af phones indgangen. tjek om den er skruet op...

Share this post


Link to post
Share on other sites
der sidder jo en lillebitte volume knap bagpå lige ved siden af phones indgangen. tjek om den er skruet op...

 

 

Jeg kender godt til den lille vol knappe bagpaa...

den er skruet i top samtidig med hoved vol. knappen...

 

 

har lige prøvet 3 andre høretelefoner, og det virker stadig ikk...

 

hmm..

help needed !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kan det være impedansproblemer?

Hvilke headphones bruger du?

 

 

Bruger AKG- studio..

 

men har som sagt prøvet andre.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this