drummer'90 Besvaret Oktober 9, 2009 Del Besvaret Oktober 9, 2009 ... og så gi lige en tilbags melding ... har endnu aldrig i mit korte liv smagt hverken düryp - kabap - eller shamanen ... ... jeg må snart være stor nok til den oplevelse ... Glæd dig Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Rasmus D Besvaret Oktober 10, 2009 Del Besvaret Oktober 10, 2009 YYIIIEEAHHH!! SÅ skete der noget! Og så endda lige rundt om hjørnet fra min arbejdsplads Tak for tippet, jeg smutter derned ved første givne lejlighed Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
difquin Besvaret Oktober 15, 2009 Forfatter Del Besvaret Oktober 15, 2009 Så fik jeg smagt vidunderet, og den var lige i øjet! Brødet var helt som det skulle være, og kødet var rent faktisk kød og ikke den klæge fars, som man bliver spist af med mange steder. Stor tak til Rasmus D for tippet. Til alle jer, der endnu ikke har prøvet pladestegt dürumbrød (og bor i Kbh): smut ned på LAVAS og få kørt svinet ind! Jeg kan i øvrigt anbefale en tyrkisk drikkeyoughurt som tilbehør. Det giver lige måltidet et pift, og så giver det ro til maveregionen ovenpå de rå mængder chili, man selvfølgelig får losset i sin rulle. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
difquin Besvaret Oktober 15, 2009 Forfatter Del Besvaret Oktober 15, 2009 Så fik jeg smagt vidunderet... Lad mig lige tilføje, at brødet - så vidt jeg kunne fornemme - faktisk var groft! Det ser man ikke tit, og det gjorde oplevelsen dét større. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Achermann Besvaret Oktober 15, 2009 Del Besvaret Oktober 15, 2009 Lad mig lige tilføje, at brødet - så vidt jeg kunne fornemme - faktisk var groft! Det ser man ikke tit, og det gjorde oplevelsen dét større. Satans, var ellers på besøg hos nogen ude på Nørrebro og gik forbi den pågældende Lavas og fik at vide, at de skulle være fantastiske - nåede desværre aldrig derind! Det må blive næste gang! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Mads Valther Besvaret Oktober 15, 2009 Del Besvaret Oktober 15, 2009 Cykler sgu derned snarest så... Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Gæst Besvaret December 20, 2009 Del Besvaret December 20, 2009 (rettet) Inspireret af denne tråd har jeg nu prøvet alle steder på Nørrebrogade med ægte shawarma (ikke sådan noget farspjat - det ville jeg ikke engang give en hund). Er netop blevet færdig i dag og der er kun et eneste sted der består. Det skal lige siges at jeg er en habil kok og madentusiast. Det eneste sted jeg kan anbefale er Lebanon - en lille biks der reklamerer med libanesisk shawarma. Den ligger på Nørrebrogade, lige efter nørrebros runddel på højre side, hvis man kommer fra centrum. De kan deres shit - der er ting de ikke har - men det de har er godt: 1. Kødet er perfekt krydret, fuldstændig reelt og fantastisk saftigt 2. Dürümbrødet er ikke hjemmelavet men virkelig i orden - ikke noget standard fis! 3. Hummusen (som der jo SKAL i en Dürüm) er hjemmelavet og helt fantastisk lækker 4. Salaten er frisk Men det kan sagtens blive bedre: 1. Ingen syltede grøntsager og chili (som de f.eks. serverer på Kebabistan, hvor de til gengæld krydrer kødet helt forkert) 2. Ingen tahindressin (som fucking INGEN udover de klassiske kebabber på støget serverer. TELL ME FUCKING WHY!) 3. Standard chilidressing (olie, chiliflager, tomatkoncentrat). Den smagte super - men hvis man skal have 6 kokkehuer skal man lave en rigtig god chilidressing. 4. Ingen persillesalat Den får 4 ud af 6 kokkehuer. Restauranten er som beskrevet ikke perfekt - men det er det eneste sted på Nørrebrogade hvor de ved hvad de laver. Jeg gider ikke engang give anmeldelser af de andre - det er bare ikke godt nok! Lavas var heller ikke et ordentligt sted. Så hvis i skal have kebab på Nørrebrogade er der fra nu af kun et sted - og ja - de har også åbent kl 2 om natten! Peace out og god appetit! Peter Redigeret December 20, 2009 af Gæst Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Simon Ståhl Besvaret December 20, 2009 Del Besvaret December 20, 2009 Konya i Næstved, hvor en falafel dürum koster 28 kr.. kl 3 om natten efter man har spillet! Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Trond Olsen Besvaret December 20, 2009 Del Besvaret December 20, 2009 Konya i Næstved, hvor en falafel dürum koster 28 kr.. kl 3 om natten efter man har spillet! Husk og tørre den af hvis den drypper. Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Simon Ståhl Besvaret December 20, 2009 Del Besvaret December 20, 2009 Husk og tørre den af hvis den drypper. i gardinet? Link til kommentar Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Opret en konto eller log ind for at kommentere
Du skal være medlem for at skrive en kommentar
Opret en konto
Opret en konto på siden her. Det er nemt!
Opret en ny kontoLog ind
Har du allerede en konto? Log ind her.
Log ind nu