Dave Weckl I Dk


Christian Schmidt

Recommended Posts

Chris Minh Doky band m/Dave Weckl, Dean Brown og George Whitty

Det bliver et forrygende gensyn med jazzbassisten Chris Minh Doky, der på sin Europaturne i efteråret også lægger vejen forbi de danske spillesteder. Det er ikke kun den danske jazzambassadørs virtuose, hårdtswingende og jazzfunky side, der har bragt ham til tops i verdens jazzelite. Hans lyriske og følsomme formåen på bassen, som i særdeleshed høres på hans nye album "Scenes From a Dream", har i den grad også været med til at gøre ham til en af de mest efterspurgte bassister.

 

I anerkendelse af hans virke har Chris Minh Doky blandt andet modtaget Ben Webster Prisen og blev i foråret 2010 udnævnt til Ridder af Dannebrog.

Chris Minh Dokys koncerter syder altid af spilleglæde og intenst sammenspil. ”Musik skal lyde som om, at det sker lige nu – udspringer foran dig i nuet,” siger han.

 

Denne gang bliver ingen undtagelse. Hans orkester tæller nogle af de bedste internationale jazzmusikere i dag. Bag trommerne sidder legenden Dave Weckl, som havde sit gennembrud med Chick Corea.

 

På guitar er det Dean Brown, som med sine unikke lyd og sceneoptræden med bl.a. Marcus Miller, Boz Scags og Brecker Brothers har markeret sig som en af de mest funky guitarister i dag. George Whitty viser på keyboards, hvorfor han er Grammyvinder og manden bag mange af Michael Breckers fantastiske udgivelser.

 

Dette er en sjælden chance for en aften med jazz af allerhøjeste internationale klasse med Chris Minh Doky og hans stjernehold.

 

Entré 160 kr.

 

Børn under 12 år 80 kr

 

 

Koncert finder sted på klejtrup musikefterskole

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu