Sværger Du Til Ét Mærke


jonaslind

  

137 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Log ind eller register dig som bruger for at stemme i denne afstemning.

Recommended Posts

Har købt sættet samlet men snares er af forskellige mærker. Bækkener er 100% Sabian. Tror det startede med en personlig anti-Zildjian kampagne som teenager (alle spillede Zildjian, så det gad jeg ikke), og så har det siden udviklet sig til en lettere OCD*-agtig fetich. Jeg kunne sikkert godt skifte til et andet mærke en dag, men det ville i så fald være en total-renovation af alle bækkener på én gang for ikke at kompromittere det æstetiske.

 

 

 

* eller som min kollega sagde: "det hedder CDO, for det skal jo stå i alfabetisk orden!".

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst jon petersen

Nej, det kniber gevaldigt. Jeg er dog blevet gevaldigt flink til også at skille mig af med noget.

 

Men det hjælper ikke at markedet er som det er - det er billigt at købe, og let at overbevise sig selv om ikke at sælge guldet, når prisen bliver meget bedre om nogle år...

 

Fik for eksempel en Premier 1005 14x6½ stållilletromme ind ad døren i dag - fra midtfirserne men helt som ny med originale, ubrugte Everplay-skind. Pris inkl. helt ny Gator-taske 900.

 

Jon

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

Altså, jeg er lidt mærkedyr. Men det handler for mig om, at sættene er ens. Jeg har både Yamaha, Kirchhoff, Premier og Slingerland trommer, men jeg blander ikke sættene sammen (udover lilletrommerne selvfølgelig).

 

Men bækkener går jeg lidt op i.. Der står Avantgarde på alt, og jeg har noget fra alle serier, så jeg har noget der matcher det jeg nu skal. Jeg er rigtig glad for Avantgarde, og Søren er en god ven, så der er ingen tvivl! Avantgarde bækkener er mit sikre valg!

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg er ikke så meget mærkedyr, som jeg har været (andet end at der er visse mærker, jeg af den ene eller anden mere eller mindre rationelle grund undgår)...

 

Jeg havde for nogle år siden en ting med, at trommer og hardware skulle være samme mærke, og jeg kun ville have Zildjian bækkener, fordi det så mere pro ud eller noget at have sådan en blank skov af ens logoer, men det er jeg lidt vokset fra. Jeg har dog stadig mest Zildjian i bækkensamlingen, men det er vist efterhånden mest en tilfældighed - de bækkener, jeg har nu, som ikke er til salg er dem, der passer mig bedst lydmæssigt og passer sammen indbyrdes (de to absoutte keepers for tiden er et 24" A Zildjian fra 50'erne og et meget tyndt 19" Bosphorus antique series ride, jeg bruger som crash).

Af sæt har jeg pt et Tama og et Sonor, og lilletrommerne er Tama, Pearl, Rogers og GAM, så det er en blandet landhandel.

 

Jeg holder dog stadig fast i, at bækkenstativerne skal være samme model, men det er af æstetiske grunde og ikke pga. mærket. Lige nu kører jeg med de gamle Pearl Unilock, fordi jeg fik en bunke af dem med et sæt en gang, men når der bliver råd bliver de skiftet til noget lettere (nok Yamaha eller Gibraltar, hvis jeg bare kunne finde nogen som helst i Europa, der forhandler JZ-serien).

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg har jo bygget det hele selv (altså trommerne) så det må vel være at ty til ét mærke. bækkenmæssigt kører jeg resonantstilen. rent tilfældigt, da jeg købte mit crash efter lyd, ride efter lyd og hi-hat efter mærke, størrelse og lyd.

nu vil jeg have mig et nyt crash, og jeg tror ærlig talt denne gang at jeg køber et resonant af princip. de er ikke til at finde i danmark, så den skal købes på nettet. med hardware vil jeg også gerne have ren stil

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

Trommerne skal se godt ud for mig.. Hvis de ser pæne ud, ja, så får jeg altså mere lyst til at spille på dem!

 

Bækkener er lidt blandet som man kan se i min signatur. Skulle bruge en hihat med en masse "Razzle Dazzle & Mørke" og et blev en 15" Dream HH.

 

Vil dog godt indrømme at den irriterer mig lidt i udseendet, eftersom de to andre bækkener er poleret dejlig flotte og skinnende, men lyden er dog vigtigst til sidst :)

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 8 måneder senere...

Jeg har et Ddrum nu, men kun indtil, jeg kan få et Pearl igen.

 

Pearl, hardware pearl trommer, så bliver det ikke bedre !!!! Lilletromme ligeglad, bare det lyder godt;-D

 

Bækkener, paiste, anatolian, zieldjan, sabian.

 

Skind, Remo, Evans.

 

Stikker, vic firth 7a, buddy Rich sig.

Link til kommentar
Del på andre sites

Til at starte med gik jeg meget efter kvalitet, og pris - de to ting sammen var for mig det vigtigste da jeg skulle have mine første bækkener. Derfor fandt jeg dem brugt...

 

Købte to ride bækkener, Amedia Ararat 18" ride - virkelig fedt - smider billeder op snart. (bruges som crash)

 

Og et Avantgarde Precision 20" - også virkelig fedt, synes jeg.

 

Mine næste bækkener skal være Meinl.. Byzance serien er fed, og de extra dry crash bækkener er bare fede synes jeg... :hmm:

 

Mht til Hardware, er jeg en Yamaha-gut... Man kan virkelig læsse meget på sådan et stativ, selvom det ikke er et tungt svin, uden at de vælter ved mindste berøring. :dev:

 

Mht trommer, valgte jeg efter lyd, udseende og pris. Størrelserne var faktisk en smule underordnede - eftersom det var mit første sæt - og da det var mit første sæt, og jeg ikke rigtig havde spillet særlig meget forskelligt inden da, var der ikke rigtig noget at kæde sammen... - Derfor blev det Yamaha.

Redigeret af Bertram
Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu