Achermanns Logbog


Achermann

Recommended Posts

Lige et par billeder fra inden torsdagens job til Kapsejlads afterparty i Aarhus - her i KaserneBaren:

 

Trommerne er et Premier (Genista formoder jeg stærkt) og tilhører, men med primært mine bækkener og egen snare:

 

IMG_1336-1_zps095ead3b.jpg

 

IMG_1337-1_zps4aff6b79.jpg

 

...og så ser vi øvrigt sådan ud:

941899_372299849553754_1925952235_n.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 month senere...
  • Svar 335
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 year senere...

Puh ha, jeg ved slet, hvor jeg skal starte, men jeg føler, det er på tide med en lille update fra mit tromme- og musikerliv. Der er nemlig sket en del i løbet af det sidste års tid:

 

Jeg valgte sidste sommer at stoppe som trommeslager i Madam Blå & Pop*Rockerne (faktisk er et af de ovenstående billeder fra mit sidste job) for at have mere tid til min uddannelse ved Aarhus Universitet. Jeg er her i gang med mit sidste år som studerende, og jeg står nu og skal i praktik som gymnasielærer i musik og dansk, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Alt dette betyder selvsagt, at jeg ikke spiller lige så mange jobs som før i tiden, men prioriteringen har været den rigtige, kan jeg mærke.

 

Mit Roland TDW-20 fik jeg solgt, så jeg har nu 'kun' mit Yamaha tilbage. Jeg er pt. i gang med at bygge mig et in-ear setup/rack igen, og det kommer til at bestå af en Tascam LM-8ST linemixer, min elskede Buttkicker Concert og en rackmonterbar metronom, hvor den eneste model, jeg har kunnet finde, (desværre) er en racktuner med indbygget metronom fra Behringer. Alt dette skal bygges i en flightcase med stikpanel på bagsiden, så det bliver let at tilgå.

 

Når alt dette er sagt, er det vel også på sin plads at nævne, at jeg er så heldig at være blevet ansat i Drum City, så min lyst til at nørde trommer er bestemt ikke blevet mindre, tværtimod!

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 uger senere...

Jeg var ude i min nye øver (med medlem Laust, som også øver der) og lege med mine trommer. Det kom der dette Weckl-lignende setup ud af. Om det er mig, ved jeg ikke, men det var meget sjovt:

 

_DSC1826_zpsd07edc48.jpg

 

_DSC1827_zpse23159b3.jpg

 

_DSC1828_zps7d5f7229.jpg

 

Følelsen af nye skind er som altid fantastisk. Ambassador X coated på 10" og 12" samt 14" Pearl Sensitone snare og Emperor coated på 14" og 16". Controlled Sound på Supra.

 

_DSC1832_zps0fcb16a6.jpg

 

_DSC1838_zps212329de.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Det er faktisk ikke engang mig, der har gjort det, men den tidligere ejer. Jeg føler, trommerne har mere sustain med RIMS end med YESS. I hvert fald den form for YESS jeg tidligere har stiftet bekendtskab med.

 

I den sammenhæng skal siges, at jeg pønser lidt på at smide ben på 14" og 16".

Link til kommentar
Del på andre sites

I den sammenhæng skal siges, at jeg pønser lidt på at smide ben på 14" og 16".

 

Jeg synes det er rart ikke at have ben på 14'eren, da jeg oplever den smule mere plads det giver omkring stortrommepedalen/fod/ben er rar at have.

 

Og fedt set-up :tu:

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 måneder senere...

Jeg har opgraderet lidt på snarefronten og ejer nu følgende tre ret forskellige lilletrommer:

 

14"x5"Pearl Sensitone Classic II i sortforniklet messing - har jeg ejet i mange år efterhånden. Den lyder som en klassisk messinglilletromme og ser efter min mening rigtig godt ud. IMG_3141_zps7d3e9ff9.jpg

 

14"x6,5" Mapex Black Panther 'Sledgehammer' - jeg havde brug for en lilletromme med mere power og bund end min Pearl, og denne klarer opgaven så rigeligt. Igen en messinglilletromme, her (grov)hamret. Jeg bruger den i mit glam metal band.

IMG_3237-1_zpsf0fca2d0.jpg

 

13"x5,75" Sonor Benny Greb Signatue - den behøver ikke megen introduktion. Fantastisk alsidig lilletromme, som faktisk lyder lige som Bennys (næsten). Lavet i bøg og lyder godt både stemt højt og lavt.

IMG_3197_zps7e16317c.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 måneder senere...

Jeg havde mine nye Meinl-skiver med i studiet i weekenden, og det klarede de glimrende. Det er altså en fornøjelse at spille på bækkener, der er så levende og kreativitetsfordrende.

 

_DSC2196_zpsuvpxwpwl.jpg

 

Derudover (impuls)købte og dermed generhvervede jeg mig et fantastisk flot eksemplar af en Ludwig Supraphonic 14"x5" fra 1966 af medlem Esben Hansen. Jeg har ejet et par eksemplarer tidligere og haft en del i hænderne, men sjældent har jeg set så flot et eksemplar som denne.

 

IMG_3463-1_zpsfuxxhgkl.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu