Underbud I Markedsdelen.


kajak

Recommended Posts

Jeg er helt enig med både Stougaard og Henrik.

Der er en helt anden "købs- og salgskultur" herinde på TS, end der er eks. på dba eller gul og gratis.

Markedspriserne er helt i bund, og rigtigt mange ting bliver solgt alt for billigt. Derfor skærer det mig i øjnene, at man tillader sig at underbyde SÅ meget, som der er blevet gjort. Ja underbud kan være ok, men indenfor rimelighedens grænser. At antage at alle gerne vil sælge mange procent under deres salgspris er naivt i mine øjne.

 

Så stik lige fingeren i jorden og føl efter, hvordan markedet er.

Link til kommentar
Del på andre sites

en vare er til salg

der gives et bud

A. sælger tager mod buddet eller afviser - Korrekt

B. hvis der afvises kan han jo komme med et andet udspil (for at holde gang i handelen) - Dette bør gøres over private pm, da ublu underbud kan være voldsomt provokerende herinde, og kan føre til, at folk ike tager en seriøs.

C. sælger kan også holde fast i sin pris.

 

er det etisk korrekt at blande sig i andres handler? nedgør man ikke sælger ved at blande sig og indikere at sælger er for dum til at hanle på egen hånd? - Måske er det ikke etisk, men herinde er folk som regel meget fair, også hvis de oplever at folk (af uvidenhed eller andet) sætter en vare til salg for dyrt, så er vi gode til at give råd og vejledninger.

 

kan nogen her sige sig fri for at have presset prisen på en bil eller en hushandel??? - Næ, men man byder ikke 50 - 70 % under prisen.

 

 

ps. hbo respekteres selvfølgelig. - Det synes jeg så ikke, at du har gjort. Men det kan være jeg tager fejl, og så beklager jeg.

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst jon petersen

Velkommen, Dixie! Det var måske ikke den mest venlige velkomst du fik i den anden tråd, men som sagt - du KUNNE have stukket fingeren lidt længere ned i jorden, ventet lidt mere og mærket efter. Men dejligt at se at du ikke er skræmt væk, og at du iøvrigt er en person med humor. Penis Laguna.....Igen, velkommen på verdens måske bedste trommeforum.

 

Vi HAR meget at være stolte af, selvfølgelig skal nye mennesker kunne sætte deres præg på stedet, men det må gerne være uden at vi mister noget af det, som vi værner om. For eksempel et brugtmarked med lave priser, hvor der ALTID gøres opmærksom på skader og mangler, og hvor penge og vare falder som aftalt. Krejleri, både fra køber og sælger, vil vi gerne være foruden. Der er folk her, som kun er her for at handle, og det er OK. Men igen, de handler, til begges fordel, de krejler ikke. Og, som du kan se, er du ikke den første, der får lak - der har lige været et par andre, lettere irriterende tilfælde, så det var nok lidt let at fare i harnisk.

 

Nok om det.

 

 

Der er faktisk en pointe til:

 

Hver gang, der skrives i en salgsannonce, hopper den øverst. Latterlige underbud, der ikke har en chance på jorden, er således med til at bumpe en annonce. Nogle annoncer HAR for høje priser - lad dem komme om på side 2 og 3, så kan det være sælger justerer prisen. Det er ihvertfald uinteressant at se tråden bumpet fordi nogen synes at et bud på under en trediedel af prisen er en måde at åbne en forhandling på.

 

 

 

Venligst

 

Jon

Link til kommentar
Del på andre sites

Har forresten lige en lille tilføjelse. Igår modtog jeg en original 1966 gibson med ganske få skrammer til den dejlige pris på 3500,- kr. Det var kun fordi jeg bød som jeg gør.

 

Det der provokerer mig, er at andre blander sig i en handel mellem køber og sælger. Det er vel i sidste ende dem der bestemmer om der skal være en handel.

At man kan sidde og ryste på hovedet over buddene er helt okay, men direkte at starte en debat om hvad der er i orden eller ej er i mine øjne langt ude.

 

Hvis siden her vil fremstå som en seriøs side med modne mennesker, så kan jeg ikke forstå at der ikke er bare én af dem, der har en mening om mit bud, ikke har sendt en privat besked til mig og sagt at herinde er der nogle regler som ikke står skrevet nogen steder ang bud. ( Tænker at hvis de uskrevne regler er så vigtige, hvorfor er de så ikke skrevet ned? )

Fx: kan se du er ny herinde og velkommen til. Hør her hvordan det plejer at foregå...osv osv osv...

 

Så håber at de nedladende og spydige kommentar kan holdes i skolegården fremover ;-)

 

(Hvorfor er slagterhunden tyk? Det er fordi den er fræk ;-) )

 

Vh

Dixie

Link til kommentar
Del på andre sites

... - Fx: kan se du er ny herinde og velkommen til. Hør her hvordan det plejer at foregå...osv osv osv...

Så håber at de nedladende og spydige kommentar kan holdes i skolegården fremover ;-)

 

( forkortet red. )

 

... det er før sket at nogle af de voksne herinde har taget nogle af de unge under deres beskyttende vinger ... det plejer at gå stille og roligt og uden for meget og for høj bølgegang... det Jon har skrevet er i og for sig meget nuftigt ... næsten for-nuftigt ... :cigar:

 

... når det er sagt ... og støvet har lagt sig ... og der ikke er flere kiks i pakken ... håber jeg at du stadigvæk har mod på at bevæge dig rundt her på siden ... du har go´ humor og skriver gode tekster... så når du ikke lige "skambyder" i en åben tråd ( men gerne på PM ) så vil jeg glæde mig til at læse dine indlæg i den almindelige debat om dette og hint ...

 

Velkommen til Dixie

 

Grevens over and out .

Link til kommentar
Del på andre sites

 

..ikke har sendt en privat besked til mig og sagt at herinde er der nogle regler som ikke står skrevet nogen steder ang bud. ( Tænker at hvis de uskrevne regler er så vigtige, hvorfor er de så ikke skrevet ned? )

Fx: kan se du er ny herinde og velkommen til. Hør her hvordan det plejer at foregå...osv osv osv...

 

 

uskrevne regler er jo netop uskrevne...

hvorfor?.. fordi vi netop ER voksne(eller unge) modne personer, som er meget ærlige omkring hvad vi gør, og skriver herinde, og derfor har der aldrig været problemer med at forstå, og være indforstået med disse.. de burde måske også være indlysende?.. det synes jeg, men det er bare min personlige mening!.. du kan seføi være uenig, og det har du sefølu fuld ud ret til!! no problem i det.

 

Men dette er den mest seriøse tromme side i verden ..igen efter min mening (og jeg er medlem på mange rundt omkring i verden)... ingen steder har man efter rmin mening samme sammenhold, tillid og interesse for hinandens glæder og sorger...

TS er meget mere end salg/køb af udstyr... meget mere...så hvis man skal diskutere ting der foregår herinde, så er man nok nødt til at tage den sociale del med i baghovedet for at forstå hvorfor vi gør som vi gør :hmm:

 

når alt dette er sagt, så er jeg ikke typen der bærer nag, og jeg går ud fra at ingen skriver noget for udelukkende at genere eller nedgøre nogen.. det gør jeg i hvert fald ikke.

 

"man får hvad man giver"

 

Et velkommen til skal du ha! ;-) ...og jeg håber du, som de fleste andre, vil komme til at opleve hvor varmt og godt et sted TS er... et sted hvor vi passer på hinanden, og hvor gode venskaber opstår... hvor vi deler vores viden og uvidenhed med hinanden. Stedet hvor man altid hurtigt kan få et godt råd eller hjælp når man er i tromme mæssig knibe.. og nogle gange også når man er i anden knibe..

 

over and out.. nuff said fra mig..:uhm:

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Alle sammen.

 

Hvor er det dejligt at I tager godt imod os nye ;-)...

 

Etik og moral står skam meget højt i min verden, men igen vi er alle forskellige og al begyndelse er svær. Jeg har på ingen måde skambudt for at provokere eller på anden vis nedgøre hverken ting, sager eller ejer. Jeg har brugt den viden og erfaring jeg har gennem tidligere handler på nettet, auktioner og private handler. Jeg er på ingen måde skræmt væk eller kommer til at sove mindre godt af denne debat, men jeg kan have min egen mening, som jeg nok gør klogest i at holde for mig selv ;-)

 

Byder Dixie fra Penis Laguna velkommen her på siden og Dixie byder alle på TS velkommen til mit selskab;-)

 

Glæder mig til at se Jeres lave priser og Jeres gode venskaber indbyrdes :-)

Tak for Jeres måde at være på ;-)

 

Vh

Rasmus

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg vil da også lige sige, at trods nogle små fornærmende kommentarer til dig Dixie, så er der ingen skade sket. Jeg har fået luft, og skal ikke være for fin til at glemme, og også sige velkommen. TS er verdens bedste forum, det er trommenørdernes paradis, hvor man altid kan blive klogere og gå svar på stort set alt.

Så velkommen til, og håber du bliver ligeså glad for ts som os andre. :-)

Link til kommentar
Del på andre sites

 

(Hvorfor er slagterhunden tyk? Det er fordi den er fræk ;-) )

 

Vh

Dixie

 

Med fare for at blive indlemmet i kategorien "nedladende og spydige kommentarer", kan jeg nu godt more mig lidt over et scenarie med en bud krig mellem dig og Lauritzcool. Det kunne nok blive både lærerigt, og ikke mindst ganske underholdende for os med et måske knap så veludviklet handels talent.

Link til kommentar
Del på andre sites

Med fare for at blive indlemmet i kategorien "nedladende og spydige kommentarer", kan jeg nu godt more mig lidt over et scenarie med en bud krig mellem dig og Lauritzcool. Det kunne nok blive både lærerigt, og ikke mindst ganske underholdende for os med et måske knap så veludviklet handels talent

 

HAHAHA

Link til kommentar
Del på andre sites

Med fare for at blive indlemmet i kategorien "nedladende og spydige kommentarer", kan jeg nu godt more mig lidt over et scenarie med en bud krig mellem dig og Lauritzcool. Det kunne nok blive både lærerigt, og ikke mindst ganske underholdende for os med et måske knap så veludviklet handels talent.

 

:dialaugh_trans:

Link til kommentar
Del på andre sites

nej det er det ikke, jeg ved bare at hvis man skriver noget meget grimt eller dumt bliver det slettet. jeg hentyder bare til en der har prøvet det :doo:

 

Sådan generelt, så er det jo min tråd, så jeg kunne også gå ind og slette den.

 

Overvejer i hvert fald om jeg ikke skulle få slået notifikationerne fra. Selvom det altid er rart med 20+ mails i indbakken. Så føler man sig elsket.

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu