Musikbranchen


Dennis Hentrich

Recommended Posts

Jeg synes stadig at det er unødvendigt at skrive "Sikke noget sludder"

 

Det er jo ikke noget argument?

Nej, det har du ret i! Det er et lidt kluntet udtryk for, at man er meget uenig med dig. Og det er faktisk unødvendigt at skrive sådan.

 

Jeg har ikke på noget tidspunkt skrevet noget i samme stil - Jeg svarer, og forsøger at argumentere..................................

Fint! Hvornår svarer du så på følgende spørgsmål, som jeg stillede dig allerede igår, da jeg punkt for punkt ret seriøst, hvis jeg selv skal sige det, svarede på dine spørgsmål og argumenter:

 

.................Gider du ikke godt forklare mig, hvordan du mindsker deres (Raconteurs) økonomiske problemer ved at argumentere for, at det er ok, at nogen, som synes, de er gode men ikke gode, at de er værd at betale for, stjæler deres produkter? Jeg fatter ganske enkelt ikke logikken i din argumentation. ........................

 

Mvh

Erik

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg står og skal til at skrive en eksamensopgave her om et par uger................Alt modtages med kyshånd,(eller?), og alt har interesse.

 

Mvh Dennis

 

Hej!

 

Du siger bare stop, når du har stof nok - ikke Dennis. :dialaugh_trans:

Jeg glæder mig til evt. at læse din opgave.

 

Mvh

Erik

Redigeret af erik frey
Link til kommentar
Del på andre sites

Hej!

 

Du siger bare stop, når du har stof nok - ikke Dennis. :dialaugh_trans:

Jeg glæder mig til evt. at læse din opgave.

 

Mvh

Erik

Haha jo. Jeg følger umiddelbart bare lige med fra sidelinjen i diskutionen. ;)

 

Jeg regner faktisk med at gå i gang med opgaven i aften, da jeg stort set kender til problemformuleringen nu. (Reelt set skal jeg først i gang fredag, og får først dér resten, sådan rent officielt)

 

Men det første jeg skal have skrevet, er hvordan rock musikken opstod. Jeg har en bog, hvor der står en del om det, men hvis der er nogen der har nogle guldkorn de vil af med, så bare kom med dem.

Link til kommentar
Del på andre sites

Så fik jeg den endelige problemformulering:

 

"Redegør for omstændighederne ved rockmusikkens opståen, herunder for den medvirken til at nedbryde opdelingen mellem sorte og hvide i USA

 

Undersøg hvordan rockmusikken ændrer sig i samspil med samfundsudviklingen og hvordan musikindustrien opsuger de nye signaler og kommercialiserer dem.

 

Diskuter om rockmusikken har mistet sin evne til at påvirke samfundsudviklingen. Se i den forbindelse på hvordan piratkopieringen påvirker musikmiljøet og musikbranchen."

 

Så nu er det bare med at klø på. Jeg er heldigvis i gang med at skrive om rockens opståen.

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu