Live Fra Frankfurt


Gunnar Kristiansen

Recommended Posts

Sidste billede inden jeg kører ind på messen igen: Et kinesisk trommefirma der er af den overbevisning, at man bare skal skrive "Designed in Europe" når det er "Made in China" - SÅ sælger det :D

 

dvs. faktisk skriver de "Design in Europe" hvilket jo selvfølgelig ikke behøver at have noget som helst med trommerne at gøre, hehe…

 

FF2013-18.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Premier er tilbage på banen, efter en økonomisk nedtur. Deres stand bar præg af nye kræfter og inspiration.

 

Deres (kinesiske) XPK-sæt er blevet ret flotte må man sige:

FF2013-22.jpg

 

 

Premiers UK-made "ONE" serie (ONE for one-off, ét eksemplar) er meget flotte. Mere om dem i en video der kommer næste uge. Her et billede af et custom sæt bygget til Craig Blundell.

 

FF2013-23.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Faldt også over denne stavlimede tromme fra italienske 3G. Den var lavet af ahorn (grøn) med undtagelse af de lyse stave, som jeg desværre har glemt hvad var for noget træ.

 

Trommen måler 13" i toppen og 14" i bunden. Dertil var der boret til gange i kedelvæggen som kunne fyldes med f.eks. vand eller andre former for materiale - uanset ændrede det på lyden.

 

Trommen er først lavet normalt (14" / 14") og så skåret ned i hånden. På indersiden har den et tilsvarende "bend", så tykkelsen af kedlen er ensartet.

 

Lydmæssigt … hmmmm.

 

FF2013-33.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Faldt over en fransk trommebygger (har bl.a. lavet en lilletromme til Brian Blade). Han er faktisk instrumentmager (guitar/violin) og bruger samme byggemetode til lilletrommer. Dvs. ét meget tyndt lag træ yderst, ahorn re-inforcement samt det meget lette gran til at forstærke konstruktionen.

 

Granen har den egenskab at den overfører resonans og derved har en postivi indvirkning på lyden.

 

Derudover er hans snarebeds ret specielle. De er så brede at trommen faktisk kurver ensartet fra kl. 12-15-18-21. Det gør den næsten helt normal at stemme på bundskindet, men giver samme effekt på seidingen som en alm. snarebed.

 

Jeg kører ind til Frankfurt nu, og ser om han vil lave en video :-)

 

FF2013-34.jpg

 

FF2013-35.jpg

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu