Æggebakker I Loftet


ltraberg

Recommended Posts

+1 på troldtekt. Jeg har det også i loftet i mit øvelokale. Det er altså ret godt - og også en let og billig løsning. Husk bare at lægge et lille lag isolering mellem plader og loft. Det dæmper bedre. (bare 30-50 mm.) Skru nogle alm lægder op i betonen og så lidt isolering og så pladerne. Det funker :).

 

Æggebakkerne er for lette. Det er ikke kun formen der giver dæmpning, men i høj grad også materialet - og der ligger problemet med æggebakkerne...

 

Hilsen Anders

Redigeret af andersvestergaard
Link til kommentar
Del på andre sites

Du kommer hurtigt til at spilde penge hvis ikke du først liiiige overvejer hvad det akustiske problem i dit lokale egentlig er. Det behøver ikke at være super-ambitiøst. Blot et spørgsmål om, hvor det kan betale sig at lægge kronerne.

 

God ide at fokusere på loftet. Lydregulering fra ørene og op, er fire gange mere effektiv end fra ørene og ned.

 

Er bassen et særligt problem, så kommer du nok ikke langt uden hjørneregulering. Søg efter Basstraps.

 

Er rummet kvadratisk? (Længde=bredde) Eller værre, kubisk? (Højde=længde=bredde) så spilder du dine penge uden regulering af modstående sider. Søg efter Superchunks.

 

Less is more! Dræb ikke rummet. Gør det mest effektive og lyt om det er nok, før næste skridt. Lydteknikere og musikere med sorte hjerner elsker lyddøde rum (sorry, fik den for meget? Heh)

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu