Valg Af Ssd Disk, Til Hjemmestudie.


JesperM

Recommended Posts

Hej alle

Jeg har har et lille hjemmeside hvor jeg lige har opgraderet til Pro tools 11, hvilket har forsaget at min computer, som hidtil kørte cubase, nu mangler noget power. Jeg køre i forvejen med Intel core i7 og 12gb ram og den har aldrig haft problemer med ydeevnen. Pro tools køre i sig selv fint nok pt når først programmet er åben, men dette tager så også enormt lang tid samt loading af plugins heller ikke er det hurtigste i verden..;) Derfor ønsker jeg nu at opgradere min gamle harddisk til et ssd drev da det gerne skulle sætte lidt gang i systemet. Nu vil jeg så høre hvad i vil anbefale. Pengepungen er ikke så stor så prislejet ligger mellem 1500-2000kr og jeg håber derfor at nogle af jer har en ide til hvad jeg skal vælge. Jeg har fundet 3 forskellige drev men ved dog ikke helt hvilken af dem der er det bedste valg. Jeg går ud fra at en kapacitet på 256gb er minimum i dette tilfælde. Jeg har fundet følgende:

http://www.edbpriser.dk/ssd-solid-state-drive/ocz-vertex-4-series-solid-state-disk-256-gb-id-6746210.aspx

http://www.edbpriser.dk/ssd-solid-state-drive/sandisk-ultra-plus-256-gb-id-7135387.aspx

http://www.edbpriser.dk/ssd-solid-state-drive/crucial-v4-256-gb-id-6814040.aspx

Jeg håber der er nogen der er friske på hjælpe mig lidt, så jeg kan begynde at få fuldt udbytte af Pro tools 11..;)

Med venlig hilsen

Jesper Mortensen

Link til kommentar
Del på andre sites

har selv haft den der ocz i min pc , og den døde efter 3-4 mdr.

fik den dog byttet til en samsung som nu har kørt ca 6 mdr uden probs.

men al data på ocz ssd'en var jo long gone , og det var sq lidt surt.

 

Okay ja det ville jeg sku også være noget træt af. Så er spørgsmålet bare om du har været uheldig eller noget for jeg installerede nemlig en ocz i mine svigerforældres bærbar for et års tid siden og den køre upåklageligt.. Men tak for svaret i hvert fald. Jeg har hørt noget om at samsungs er så nye at der ikke rigtig er nogen der ved noget om hvor stabilt de køre men ud fra hvad du siger så lade de jo til at fungere meget godt..;)

Redigeret af JesperM
Link til kommentar
Del på andre sites

grunden til at butikken byttede ocz til en samsung var at de sagde der havde været mange probs med ocz's ssd'er og at samsungs var mere stabile og bedre lavet...

 

Tom's Hardware kører jævnligt opsummeringer af markedet: http://www.tomshardware.co.uk/ssd-recommendation-benchmark,review-32741.html

 

Super, mange tak for svarene. Noget siger mig at jeg må se om jeg ikke kan skrabe lidt ekstra sammen og så investere i denne Samsung 840 500gb ssd:

http://www.edbpriser.dk/ssd-solid-state-drive/samsung-840-series-mz-7td500-500-gb-id-7036680.aspx#ProductDetailsAssessments

 

Noget siger mig at det udmiddelbart vil være det bedste køb.. ;)

Redigeret af JesperM
Link til kommentar
Del på andre sites

Min 4 år gamle computer loadede også langsomt, men mener jeg fandt en funktion der gjorde at den startede op uden at loade plugins - det gør den lige så hurtig som PT8. :-)

 

Det ville da være rart hvis det også virkede i Pro Tools 11..;) men jeg tror da nu stadigvæk at en Ssd ville sætte gang i systemet..;)

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu