Kabler


rødeClaus

Recommended Posts

Holder også på Neutrik...

 

Men det kommer lidt an på hvor man bruger dem.

 

Hvis det bare er til øveren, så er de billige fra 4Sound eller Thomann gode nok, men hvis de skal med ud og spille ofte, så ville jeg nok smide de ekstra skillinger på lidt bedre kabler.

 

Der er ikke noget mere irriterende end at skulle stå og rode med defekte kabler midt i et sæt! :argh:

Det er lige omkring på det tidspunkt, at man bander sig selv langt væk, for at have sparet et par håndører...

Link til kommentar
Del på andre sites

Ordentligt kabel med en ordentlig skærm er forudsætningen for et holdbart kabel. Hvis skærmen er for ufleksibel knækker den før eller siden der, hvor kablet går ind i stikket. Den kan heller ikke så godt tåle at blive trådt på.

 

Mht. stik: Lige som König & Meier stativer er det eneste, der holder i længden og derfor det billigste, selv om det koster flere penge at anskaffe, så er der ingen vej uden om Neutrik. Ikke fordi de laver bedre elektrisk forbindelse end de fleste andre, men fordi, de har en uovertruffen trækaflastning, som gør at lodningerne inde i stikket holder og bliver ved med at holde.

 

Gode kabler, som bliver behandlet ordentligt kan sagtens holde i mange år - jeg har velfungerende kabler med 30 - 35 år på bagen - så der er ingen gode grunde til ikke at købe de bedste fra starten. Ikke alt det fis med, at "det er kun til øveren" eller lignende. Køb kvalitet, så skal du kun købe en gang.

 

Mvh

Erik

Redigeret af erik frey
Link til kommentar
Del på andre sites

Helt enig med Drummer_Boy. Fine kabler og lette at arbejde med. Når du først har bandet 50 gange over ikke at kunne rulle et kabel ordentligt sammen, så fortryder du, du ikke gav lidt ekstra. Og det samme gør sig gældende ift. Neutrik stik. Medmindre du elsker at lodde.

Redigeret af Achermann
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 uger senere...

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu