Gretsch Sæt


gazer

Recommended Posts

Kære Erge. Jeg skrev jo ikke, at det var den generelle pris, men ikke desto er mit eksempel sandt! Der ER købere der villige til at lægge næsten hvad det skal være. Vi er rørende enige om, at 40 kg er for meget! Men hvorfor sælge sit Roundbadge for 9 kg hvis der er en køber med 20 kg i hånden, henne om hjørnet.ikk?

Link til kommentar
Del på andre sites

Tager man til hovedstaden og hitter en feinsmecker er det meget mere værd! De 40.000,- jeg nævnte var altså ikke et misfoster opstået i min sygelige trommefantasi under et feberangreb men taget lige ud af den virkelige verden. En ung jazz'er stod med de 40 kg i hånden og var villig til at lægge dem for min vens Roundbadge-sæt. Vi er enige om, at det er vel mange penge. 6-8 kg burde man sagtens kunne komme over. Især, hvis man lige får fikset den coating. HVis kedlerne ellers har det godt, er det jo kun et kosmetisk problem, og den slags kan jo løses.

Ved skam godt at du fortæller sandheden Anders :huh:

Det er ikke dig, der har fået en hjerneblødning men nok nærmere den unge fyr med de 40K i hånden :tu: Det er simpelthen vanvittigt i min verden. Kan vi ikke blive enige om, at der sommetider bliver slynget latterlig høje vurderinger ud når det drejer sig om nogle af de gamle ting? Tag f eks slingerlands gamle Radioking snares. Et par gange om året dukker gengangere op på dba. til mellem 10 og 15K. Det er gode trommer, ingen tvivl der....meen hvis man nu satte dem til salg for det halve, ville der være en chance for, at de rent faktisk også blev solgt. Lignende fænomen hersker med de gamle zildjian istanbul bækkener. Også her dukker der ride's op til ca. 10K men det er ikke mit indtryk, at folk kan komme af med dem til den pris. VH erge!

Link til kommentar
Del på andre sites

Synes da også det er på randen af vanvid, men hvis man VIRKELIG vil have DEN ting, er man jo ofte mere kompromisløs end hvad den sunde fornuft fordrer! Ligesom folk der mangler DEN afgørende lille dims til deres veteranbil ude i laden og når de endelig får fat i den, har den kostet mere end bilen gjorde... Svært at gøre sig til dommer over, blot ville jeg ikke selv give 40.000,- for et sæt... Men kom der en og viftede mig om næsen med tusindkronesesdler, ville jeg da overveje at sælge mine to K'er fra Istanbul til din nævnte pris--- :huh:

Link til kommentar
Del på andre sites

Nå, boys... skal vi ikke lade den ligge der og vende tilbage til gazers sæt.

 

Jeg ved ikke om mit besyv kommer til at gøre nogen forskel, men jeg ville IKKE omcoate det sæt. Det er en del af historien, ånden, sfæren og charmen ved sådan et sæt. Se hellere at få fikset de småskader det har og prøv så at sælg det. Hvem ved? Det kan jo være, der befinder sig en galning med 20.000-40.000 kr her på siden... :tu:

Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu