Bookingliste - Spillesteder I Nordeuropa


Bjørn Wind

Recommended Posts

Min kære forsanger fra bandet har gjort et enormt stykke arbejde som potentielt set vil være en meget stor hjælp når bands skal booke koncerter.

Benjamin har lavet en meget stor liste over spillesteder, festivaller og musikkonkurrencer i hele Skandinavien.

Ideen er, at listen danner grundlag for, at søge koncerter på en super nem og overskuelig måde. Den er til fri brug.

Ideen er ligeledes, at bands og musikere selv kan tilføje flere spillesteder og festivaller til listen så den kan vokse endnu mere.

Listen tager udgangspunkt i hård rock og metal, men det afspejler sig mest mht. festivallerne, så listen henvender sig til alle genrer

Listen var oprindeligt tiltænkt os selv, men hvorfor ikke dele det med verdenen. Den kan spare en for mange timers arbejde.

(Indrømmet, hvis det kan danne opmærksomhed om vores band så er vi naturligvis glade for det.)

Og det skal siges at der ikke står nogen oplysninger på listen som ikke allerede findes på spillestederne/festivallernes egne hjemmesider. Derfor håber vi på at bands og bookere og spillesteder vil se listen som en fordel for alle der arbejder på at få andres eller eget musik frem.

God fornøjelse med koncerterne i det nye år!

http://www.iotunn.com/nordic-metal-booking-list/

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst jon petersen

Fedt! Og TAK!

Der er absolut mange steder, jeg ikke kender, har tænkt på eller på anden måde har overvejet at kontakte, så det er virkelig fedt!


Jon

Miss Rise - Hot Rod Greasers

Link til kommentar
Del på andre sites

Endelig er der nogen der deler! Tak for det. Før man kan dele kræver det jo man har lavet et solidt hjemmearbejde, og det er der gjort her.

 

Det burde blive et kæmpe open document, som efterhånden voksede sig stort. Måske med et sideløbende bedømmelsessystem ala trustpilot, hvor bands anmelder spillestederne ift. booking. Så ville bolden endelig komme tilbage til musikerne, og der ville være bookere og især afviklere som måske ville begynde at opføre sig bare nogenlunde ordentlig igen. Måske bare en drøm....

  • Upvote 2
Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu