Sign in to follow this  
erikjensen

Bog Anbefaling. Kasper Foss: "permanent Turbulens"

Recommended Posts

Jeg har her i påsken læst denne bog og vil gerne anbefale den varmt til alle andre. Den er skrevet af trommeslageren Kasper Foss, der jo nærmest har spillet sammen med Gud og hver mand... -i hvert fald hver mand, ham den første er jeg lidt mere usikker på ? :hmm:

Kasper-Foss-Permanent-Turbulens-Bog-11.j

 

Det er en meget ærlig og åbenhjertig beretning om Kaspers karriere og samtidig giver den også et godt kig ind i maskinrummet i den danske musikbranche.

 

Den er fyldt med sjove og vilde anekdoter fra et liv med rock'n'roll :tu:

-læs den !

 

 

forlaget skriver følgende om bogen:

 

Bag enhver optur i musikbranchen lurer faren for en nedtur. Det har trommeslageren Kasper Foss måtte sande efter mere end tre årtiers utro tjeneste hos toppen af poppen og som en del af flittigt turnerende rockbands, hvor landevejens mange fristelser ender med at sætte spor i krop og sjæl. Permanent Turbulens er en fascinerende blanding af humoristiske anekdoter og hæsblæsende beretninger om hurtige penge, kreativ energi, selviscenesættelse, store egoer og jagten på anerkendelse. Bogen rummer desuden kritisk refleksion og selvironisk distance, der tilføjer fortællingen et nøgternt klarsyn midt i det vilde amokløb. I en ung alder blev Kasper Foss udnævnt til at være stortalent, hvilket sammen med en umættelig virketrang og eventyrlyst har bragt ham vidt omkring både genremæssigt og geografisk - fra Afghanistan, Irak og USA til en lang række europæiske lande. Men som Michael Falch gør opmærksom på i forordet, er bogen også en rejse mod at finde ens egen identitet i tilværelsens permanente turbulens

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interessant!
Den tror jeg da helt klart godt, jeg kunne tænke mig at læse. Det kunne da være spændende at læse Kaspers reflekteren som freelance-musiker gennem så mange år :-)

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this