Sign in to follow this  
Christopher Vejlager

"Content missing" i Reaper

Recommended Posts

Jeg har lige åbnet et projekt i Reaper, og så sker der dette:

https://drive.google.com/open?id=1mpTBwZ2zdWvVCClJFzPmdyV1MNNLOkN5

Hvis jeg trykker "browse for folder", sker der dette:

https://drive.google.com/open?id=17ENb0U4wFQgpwymNl0QkN43jDbYwsM_n

Men mine plugin libraries ligger ikke på mit C-drev men på min eksterne harddisk:

https://drive.google.com/open?id=1kzvbDkAdWXcZrwgzANS8GyO_iVkUH5bL

Så når jeg manuelt sætter den til at lede der, finder den filerne - men én ad gangen, hvilket ikke just ikke er løsning på længere sigt:

https://drive.google.com/open?id=1ASXxhtVm1RO_csO9tUHRsaXQXMWyjzae

Så jeg "aborter" og åbner mit projekt uden at have loadet alle de manglende filer, og det ser så således ud, når jeg leder i mine plugins:

https://drive.google.com/open?id=1qYrTt1dExxDhof9sQGgr83j2z_TjAtwk

Nogen der har forstand på Reaper, der kan guide mig til at få mine directories på plads, så den ikke leder forgæves men bare loader, alt der skal loades, som den plejer? 

Og bonus-spørgssmål: Hvordan kan sådan noget her ske? Det virkede fint i går aftes, og pludselig her til morgen har Reaper selv besluttet sig for at lede et forkert sted...

 

:huh::ph34r::lol:

Edited by Christopher Vejlager

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this