Difquins Logbog


difquin

Recommended Posts

  • 3 måneder senere...
  • Svar 53
  • Created
  • Seneste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Woohoo! Så er mit nye sæt LANG OM LÆNGE komplet. Det tog så også kun 7 måneder med fejlleverancer og oceaner af ventetid. Nåmen, en video siger mere end tusind billeder, så her er lidt for øjnene og ørerne:

 

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

 

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 år senere...

Uhadada det er længe siden, der er sket noget her. Jeg har ligget i trommebrak i et par år nu, men jeg skylder da lige en status.

 

Nøglebegivenheder:

 

2011/2012: Gigs og pladeindspilning med Forcentury. Studietiden var virkelig hård, da vi alle var perfektionister. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg måtte skrige "igen" ind i OH micsene under mine inspilninger. Sommetider var det 2 takter ad gangen. Ikke morsomt, men nødvendigt.

 

2012-1/12: Revelant blev udgivet. Det blev en plade, jeg er stolt af at have medvirket på, og et par af sangene kan høres på bandets hjemmeside (bygget af undertegnede): http://www.forcentury.com/. Releasefest på hedengangen Sin City i Kødbyen Kbh.

 

2012-2/12: Sprang ud af Forcentury. Skidtet var blevet for ambitiøst og tidskrævende, og jeg ville fokusere på min lille datter. Det var ikke en nem beslutning, da bandet var mit første "barn", men drengene er kommet sikkert videre, og jeg ønsker dem alt godt.

 

2013: Øvede næsten ikke. Havde mit sæt opmagasineret hos de gamle. Ledte efter nyt band på hyggeplan og fandt også ét, men det var næsten på et for sporadisk plan og der blev ikke komponeret det vilde. Bandet opløstes i slutningen af året.

 

2014: Søgte nye græsgange og fandt et gedigent progband med stærke musikere og en masse nørderi. Det er stadig meget nyt, men jeg har en god mavefornemmelse.

 

 

Der er ikke sket det vilde på gear-fronten siden mit Mapex blev komplet, men jeg købte en Offset dobbeltpedal sidste år, som jeg også viste frem på Facebook. Se billede her (ikke mit):

 

OffsetpedalandHHstandwithsnare.jpg

 

At spille på den svarer til at have fornemmelsen fra to separate stortrommer blot som dobbeltpedal. Se forskellen her:

 

Standard%20Pedal%3A%20OFF-SET%20Pedal.jp

 

Jeg forsøgte også at sælge sættet, da det føltes som overkill at have stående, men jeg er begyndt at forlige mig med tanken om at beholde det. De to stortrommer giver mulighed for at have et sæt både hjemme og i øveren (den dag jeg får et hus...).

 

Jeg får ikke øvet det vilde længere, da jeg ikke har adgang til øvesæt, men jeg fokuserer på at lære lidt keyboard og komponere sange i stedet. De kreative muskler skal jo holdes spændstige. Når mit nuværende band en dag får båndet noget musik, skal jeg nok lægge det op.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 år senere...

Opstået fra de døde! Har været totalt inaktiv på trommeslageren i nogle år. Her er en kort update:

2014: Musikken i progbandet var god, men vi kæmpede med at finde et stabilt lineup. Ikke desto mindre spillede vi og begyndte at komponere sammen. De andre gutters hashtåger dræbte dog gradvist ambitionerne og spillelysten i progbandet.

Jeg fik da at vide, at Forcentury havde sagt farvel til deres trommeslager, så efter lidt frem-og-tilbage skred jeg fra progbandet og fandt sammen med de gamle drenge igen! Det var en spændende tid, men manglen på brugbare vokalister slog bandet langsomt ihjel, og efter 6 måneders tovtrækkeri gik vi modvilligt på pause.

2015: For at holde hjulene igang, fandt jeg og den ene guitarist sammen og begyndte at komponere mere rene prognumre. Spillelysten var stor, og vi begyndte at lede efter folk. Vi fik bassisten fra mit 2013 band med, og sled os igennem en hel del håbefulde men ligeså håbløse musikere og sangere til frugtesløse auditions. Ved udgangen af året havde vi endelig et komplet lineup.

2016: Kort efter nytår skred guitarist og sanger. Heldigvis fandt vi kort efter ung guitarist og lidt senere en virkelig god sangerinde. Vi begyndte at opøve og komponere videre, og i efteråret begyndte vi at indspille en ep, og vi lagde os fast på en 80% dansksproget stil, som virkelig føles frisk når stilen er progrock(/-metal). Navnet blev Ballast for at bibeholde et internationalt præg trods tekstsproget.

2017: EPen blev færdig (https://soundcloud.com/ballastdk) og vi begyndte at opøve set og lede efter job. Vi spillede to jobs, hvorefter bassisten måtte gå på pause pga personlige problemer, og omkring jul (hvad er der med juletiden????) skred sangerinden.

2018: Vi har brugt året på at lede efter bassist og ny vokalist og komponere nye numre. Bassisten fandt vi i foråret, men sangeren lader vente på sig. Det er desværre voldsomt opslidende konstant at få forhåbningerne op for så at få dem knust kort efter enten af 1) talentløs sanger eller 2) menneskeligt ustabil sanger, som melder pas dagen før sin audition. Dem har vi haft 8-10 af. Jeg frygter, processen vil dræbe bandet langsomt, men vi får se.

Tak fordi I læste med :)

Redigeret af difquin
Link til kommentar
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu