• 0
Esko1

Tama Superstar (vintage) - hvad er sådan noget værd?

Question

Hej Trommeslagere, jeg har muligvis valgt et forkert forum - så tilgiv mig, hvis det er tilfældet. Men jeg overvejer at skifte mit trommesæt, og jeg har brug for lidt guidance til prisniveauer. Sagen er, at jeg har et Tama Superstar (vintage), som jeg købte i mine unge dage for efterhånden mange år siden. Det har så stået opmagasineret i en lang årrække, og nu er jeg begyndt at spille lidt igen. Men det er et stort sæt med fem tammer (8", 10", 12", 14", 16" og 22" storetromme), og jeg har kun plads til tre tammer - rent faktisk helst blot to. Så jeg overvejer at downsize til et mindre sæt. Men hvad er sådan et sæt som sagt værd? Det har nogle ridser og skrammer, men det er ikke noget, der påvirker lyden. Jeg har selvfølgelig søgt på Ebay, og her går vintage Tama Superstars med power-toms relativt dyrt.

Hvad tænker I? Jeg har vedhæftet et par fotos. Bemærk: jeg ønsker kun at sælge tammer+storetromme - ikke bækkener, stativer etc.

Esben

IMG_7582.jpg

IMG_7583.jpg

IMG_7584.jpg

IMG_7585.jpg

IMG_7586.jpg

IMG_7587.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hej Mads, som sagt er det lidt ærgerligt at have så stort et sæt og så ikke spille på det... Tak for input, det ville bestemt være en flot pris, hvis det kunne lade sig gøre.

Esben

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Iøvrigt: jeg kan se, disse sæts findes i forskellige træsorter. Er der nogen, der kan se, hvilken træsort det her er i...? Det ligner umiddelbart mest de sæts af mahogny.

Esben

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hvis du i øvrigt er glad for trommerne kan du jo også overveje at sælge de tammer fra som du ikke skal bruge. Typisk kan man få lidt mere for enkelttrommer end hvis de indgår i et sæt. Og hvis de er for dybe kan de kortes ned til den ønskede dybde - det har jeg efterhånden gjort mange gange, ikke helt uden succes...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

De er ALTID i birketræ, farven "Super Mahogany" er blot en bejdse under lakken.

Fine trommer, men 11.000 får du ikke, snarere mellem 5 og 8.000 - hvis du kan finde en, der synes at de lidt dybe toms er sagen. I dag vil de fleste foretrække de mindre dybe udgaver af Superstar á la det sæt som Stewart Copeland havde.

Jon, tidligere ejer af et Tama Superstar årgang 1978.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Jeg havde ikke set at der var powertoms Jon - sorry.

Jeg har (for en bekendt) netop købt et tilsvarende trommesæt i 13, 16, 22 for 4500 kr. Måske det giver dig en ide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now