All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hej Rettmer, Beklager jeg først har set dit spørgsmål nu - alligevel får du svar, hvis det skulle kunne bruges. Det gik glimrende. Der blev lavet clicktracks til de pågældende sange med temposkift, som vi alle indspillede til samtidigt. Efter et par takes var fornemmelsen der, og outputtet helt naturligt - tror kun det er musikere der vil bemærke temposkiftene mere end den almindelige lytter. Anyways, vil jeg anbefale at lave clicktracks og øver efter dette i øveren inden studie, så alle har fornemmelsen på forhånd. Vi har blot øvet efter fornemmelse, hvilket kunne have sparet os noget tid i studiet.
 3. Yesterday
 4. Snorre

  C&C Drums

  Hej, Jeg har et fantastisk trommesæt fra amerikanske C&C drums, der skal videre i systemet. Det drejer sig om et C&C Maple/Gum/Maple i størrelserne 22 X 13, 13 x 8, 14 x 13 samt en matchende 14 x 5 lilletromme, i finishen egg nog gloss, lavet på bestilling i 2016. På alle måder suverænt og gennemført håndværk og helt fantastisk lyd - de kombinerer alt der er godt ved vintage-trommer med alt der er godt ved moderne trommer. Billeder her: C&C TS-pris: 13.000,- Kh Snorre
 5. Last week
 6. holte

  Vintage sæt

  Hej mit gamleste vintage sætsælges nu :O https://www.dba.dk/vintage-saet/id-1056578815/
 7. Hvis du med mere levende mener tæt på ubrugelig, så har du ret:)
 8. Jeg vil gerne prøve dem, kan det arrangeres?
 9. Har en ven, der gerne vil høre mere om dem. Kan han ringe til dig? Vh Bo
 10. Sælger min Tama speedcobra dobbeltpedal til en billig penge, perfekt stand, pris 1895,-
 11. Sælger trommestolen Pearl roadster throne nypris 1495,- sælges til 750,-
 12. Trommegearet skal sælges så her er nogen vanvittige priser på min bækkensamling. Bosat i København. Dream contact crash/ride 20" : 995,- Dream bliss crash/ride 18" : 895,- Sabian hand hammered medium think crash 16" : 995,- Anatolian - emotion 14" hi-hat regular : 1395,- Istanbul Agop splash rock 10" : 395,- Istanbul Mehmet splash 11" : 395,- Bosphorus 24" king ride : 1295,- Bosphorus 22" ancient turk : 1195,-
 13. Hej! Sælger dette lækre kraftfulde Ddrum Dios Bubinga trommesæt da det nu har stået længe nok uden at blive slået på. Tam størrelser: 10" 12" 16" Lilletromme: 13,4" x 7,4" Storetromme: 22" x 20" Trommesættet har stået solidt plantet på et værelse og er derfor alt efter hvad jeg kan se i perfekt stand uden ridser og mærker. Købt i Prodrums i sin tid omkring 2008 til nypris 18995,- Det sælges til 10.000,- inkluderende Gigskinz tasker (nypris 1495,-)
 14. Hej Jeg har lidt bækkener til salg på DBA. Ingen bytte men kom med bud ved interesse. Istanbul traditional medium hihat 14" https://www.dba.dk/hi-hat-istanbul-traditional/id-1056417655/ Turkish millenium series 20" ride https://www.dba.dk/baekken-turkish-millenium/id-1056417789/ Paiste full crash 19" https://www.dba.dk/baekken-paiste-full-crash-full/id-1056417900/
 15. Jeg har fejret fødselsdag ved at købe ny låge, en Barracuda Dos Equis Team. Det lilla styr ryger over på min fine, gamle Sunn. Og så overvejer jeg lidt at splitte den ad, rykke de blå stumper over på en anden fin, gammel Sunn, jeg har købt siden sidst, og gemme de røde til mit næste projekt. Det kommer lidt an på, hvordan den kører, når jeg får skiftet pedalerne og pumpet noget luft i ringene. Hvis jeg beslutter mig for at beholde den, bliver den slatne kængurugaffel nok skiftet til den der Pace, som jeg stadig har liggende.
 16. Great condition... no rust or bent... location Copenhagen.
 17. Tja... det er vel lidt som at starte forfra. Find nogen at spille med. Gerne som er lidt bedre end dig, og så se hvor langt det rækker. Du er sandsynligvis ændret på det personlige plan, også mere end du selv tror. Øvning fire gange om ugen og jobs i weekenden er nok at presse citronen samtidig med familielivet, så det vigtigste (som jeg hører det) er vel at komme igang og have det godt med det du gør. Som med så mange andre jobs fungerer det bedst hvis du også fungerer i din fritid. Når det er sagt, må du også overveje om det er en levevej eller en fritidsinteresse. Der er langt mellem snapsene for de fleste professionelle musikere, og dem som forbliver professionelle har ikke barselsorlov og barnets første sygedag, og da slet ikke en 4-5 år hvor de ikke lige kan finde melodien. Så find ud af om du er musiker med familie og arbejde ved siden af, eller om du er familefar med arbejde og musik ved siden af. Held og lykke med det her fra.
 18. Hej til alle her! Jeg er en voksen dreng på 44 år efterhånden. Det er jeg oprigtigt glad for. Med den dåbsattest begynder man dog også at blive lidt mere overvejende omkring hvad livet skal indeholde og bruges på. Uden at det skal blive alt for livsfilosofisk, så er jeg fast besluttet på at være tro mod min identitet som trommeslager/musiker. Jeg har de sidste 4-5 år ikke spillet meget, pga at jeg fik en dejlig søn og fordi at jeg musisk ikke kunne finde retning og skulle have en sikker fast indkomst. I dag har jeg masser af retning og indhold, men har brug for på sigt at tage godt hul på trommespillet igen og give det plads og tage det seriøst. Både fordi det giver mig stor glæde, fordi at jeg ønsker at gøre brug af og udvikle mine medfødte evner og erfaring - også studie erfaring. Så tænker jeg på hvordan jeg samler op, og dygtigør mig påny med den alder jeg har i dag? Det bør jo ikke være anderledes end med anden læring. En rytmisk uddannelse er vel udelukket når man har nået min alder, men hvad kender i til af andre muligheder udover privat underviser? Kender nogen af jer til det jeg taler om eller har kendskab til andre der tog musikken op til revision? Kærligheden til musikken er for stor til at lade være... Kh Mikael Karlsson Skanderborg
 19. Helt klart. Den flytter jo luften ret hurtigt nu når den kun er 10 dyb. Kunne godt forestille mig at din er mere levende Mads.
 20. Taye Gokit 18" stortromme, gerne i antique honey. Evt. bytte?
 21. Earlier
 22. Jeg tror helt sikkert du får meget forærende fordi den ikke er så dyb. Jeg har en der er 14, og den er virkelig boooooooooooooom.
 23. Tak skal i have Premier fra den periode er også i mine øjne nogle af de pæneste trommer nogensinde. Og de lyder aldeles glimrende. Det eneste sæt, jeg har haft, som slog dem på begge dele, var et Rogers fra 60'erne i rød glitter, som jeg i en hjerneblødning (skråstreg et tilfælde af fattig studerende) solgte tilbage til ham, jeg havde købt det af. Det sæt savner jeg! Lydmæssig savner jeg også mit 80'er Tama Superstar, som bare sagde RØVHUL! på den helt fede måde.
 24. Hey Rasmus. Den er overraskende kontrolleret og kontant. Det bliver helt sikkert hjulpet på vej af den smalde dybde på 10" den lyder fandeme godt syntes jeg!
 1. Load more activity