Hvordan trommer laves

Hvordan en tromme bliver til - Trommeslageren.dk

Ved en mere eller mindre tilfældig søgning på YouTube, faldt jeg over en lille film jeg ikke rigtig kunne stoppe med at kigge på. Fascinationen af håndværk kan være voldsom, og der er ingen tvivl om, at folkene på DW’s fabrik i Californien har øje for detaljen.

DW dørklokkeFilmen er en “step by step” gennemgang om tilblivelsen af DWs Pure Oak trommer. Gennemgangen er minutiøst ledsaget af tromme-guruen John Good, så ingen detaljer bliver glemt i farten.

Filmen giver et fremragende indblik i hvor mange trin der er i tilblivelsen af en tromme, og hvor mange ting der potentielt også kan gå galt. Den giver måske også lidt forklaringen på, hvorfor high-end trommer alligevel koster det mere.

Dertil gemmer filmen på et par små sjove gimmicks under vejs…

God fornøjelse!

 

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer

Debat om Hvordan trommer laves

Vi har 3 kommentarer om denne artikel indtil videre.

  1. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

    Hvis du sidder på forum og læser, så hop lige ud på forsiden og se denne :tu:

  2. nikj_dk nikj_dk

    John Goods engagement er helt utroligt, og er nok grunden til at DW er blevet så anerkendte. Så vidt jeg ved, tog han arven op fra Camco, som lavede highend sæt, men som ikke lykkedes med at profittere på kvaliteten. Man må sige John Good er lykkedes med at lave trommer i ekseptionel kvalitet, og samtidig gøre det til en god forretning. Yderst seværdig video.

  3. LasseHeroldKrarup LasseHeroldKrarup

    Nu har jeg jo bare endnu mere lyst til at købe et DW-sæt...