www.trommeslageren.dk
NYHEDER
www.trommeslageren.dk Danmarks førende website for trommeslagere...
MEDLEMSINFO
Du er ikke logget ind...
Log ind | Bliv medlem
FORUM STATISTIK
- vi er i alt 4681 medlemmer
- 55 personer er online
- 373481 indlæg er skrevet
- 26606 emner er oprettet
KLIK PÅ ANNONCEN
NYT I FORUM
Remo Mastertouch Snare
Meinl Festival Part 2
Hal Blaine - Eminent Klip
Gode Råd Til International Handel.
I Tvivl Om Pris På Elsæt
Hvilken Trommestik Bruger Du?
Kanin Søges Til Undervisning På Kons I Esbjerg
Cymbal Sleeves
Bækken Oprydning/ophugning
Spd-S, Rensning Af Pads?
Pearl Blx Priser?
Machine Udgiver Ep
SENESTE NYHEDER
TS Dage: The Movie
The Big Drum Bonanza
Musikmesse 2014: Angel Drums
Musikmesse 2014: Brady Drums
Musikmesse 2014: Drum Workshop
Musikmesse 2014: Ludwig
Musikmesse 2014: Gergo Borlai
Musikmesse i Frederikshavn
Musikmesse 2014: PUR Cajons
Musikmesse 2014: Yamaha
Musikmesse 2014: Fotogalleri
Musikmesse 2014: Nicolas Viccaro
V-Drums World Championship 201212/2-2012
Roland har det seneste år haft en trommekonkurrence kørende, nemlig V-Drums World Championship, der kulminerede med finalen i Los Angeles i USA 19. januar. I løbet af året har Roland afholdt regionale, nationale og internationale kvart – og semifinaler rundt omkring i verden. Nu er vinderen kåret…

Det har været alt fra ydmyge lokaler i en lokal musikbutik i en finsk provinsby til store live shows med mange hundrede tilskuere. Roland Scandinavia, med skandinavisk hovedkvarter i København, turnerede rundt til nordens største musikbutikker og afholdt den ene trommekonkurrence efter den anden, for til sidst at have et felt på 10 deltagere, der alle var gået videre til den skandinaviske finale.

Rolands jury bestod af en blanding af trommeslagere og produktspecialister, og en enig jury sendte den skandinaviske vinder, norske Baard Kolstad, videre til den internationale finale i USA i forbindelse med det årlige NAMM Show.

Finalen blev afholdt på det legendariske House of Blues i Annaheim, der ligger lidt udenfor Los Angeles. Huset var pakket med Rolanddelegerede, trommenørder og publikum i al almindelighed på en halvkold vinteraften i Californien.

De indledende runder kunne deltagerne spille på et hvilket som helst trommesæt, men finalen i House of Blues skulle spilles på Rolands V-Drums.

Vinderne af de forskellige nationale og regionale finaler fra hele verden dystede på gryderne. De gav den fuld stortrommepedal og udvekslede hooklines og dobbeltslag for til sidst at overlade deres skæbne i hænderne på de fem dommere. Og det var ikke hvem-som-helst der sad og skulle votere. Juryen bestod af prominente trommeslagere som Thomas Lang, Chad Wackerman, Johnny Rabb, Michael Schack og Craig Blundell.

Da røgen havde lagt sig, og rytmernes genlyd endeligt var forstummet stod det klart, at én mands performance stod hævet over de andre. Norske Baard Kolstad blev, af en enig jury, udnævnt til vinder og dermed Roland V-Drums World Champion 2012.

Med titlen følger en lang række hæder fra Roland, fra trommemiljøet generelt og et spritnyt Roland TD-30KV digitalt trommesæt, Rolands nye topsæt på trommescenen.

Konkurrencen i Skandinavien havde været skarp, men at valget faldt på Baard som vinder og dermed repræsentant for Norden, viste sig ikke tilfældig.

2. pladsen gik til amerikanske J.P. Bouvet mens Jaroslav Noga fra Tjekkiet tog 3. pladsen.For yderligere information om konkurrencen, besøg Roland via linket herunder.

http://www.roland.dk/articles/default.aspx?a=40097

Denne nyhed er endnu ikke kommenteret.
Klik her for at starte en debat...

TILBAGE

KLIK PÅ ANNONCEN
KLIK PÅ ANNONCEN
NYT I SALG
Peace Pedal + Hihat-Stativ
Tama Trommestol, Dobb. Ben Understel Og Rundt Sæde
Rackcase, Linemixer Og Flighcase Til Merch
Stumper Og Stykker
John Grey - Autocrat.
Ufip Hihat 13" Bionic
Sonor Fra 70`erne Til Salg
Pearl Sensitone Custom Alloy Steel Shell Snare 14X5,5"
Yamaha 7210 Pedal
Salg Eller Bytte Af Diverse.
BIOGRAFI
Ginger Baker
- blev født den 19. August 1939.

Pete Best...
...bliver den 16. August 1962 fyret som trommeslager i The Beatles af manager Brian Epstein. I stedet ansætter han Ringo Starr.

Lionel Hampton
- døde den 31. August 2002.

Thommy Aldridge
- blev født den 15. August 1950.