Ny dansk app til trommeslagere

GrooveBuddy er navnet på en ny danskudviklet app, som er udviklet til øvebrug for trommeslager.

App’en er en play-a-long app, med indbygget musik i forskellige genrer. Der medfølger nogle gratis numre, og der kan derudover tilkøbes flere numre for DKK 9,- i den indbyggede butik.

Der hvor GrooveBuddy gør sig bemærket er, at den først og fremmest muliggør miksning af de individuelle spor direkte i app’en. Så gider du ikke at høre på andet en bas, så skruer du bare ned for resten.

En anden lækker feature er realtime-timestretch: Du kan selv sætte tempoet på sangen, uden at det ændrer på tonaliteten.

Sidst men ikke mindst, så kan app’en indspille dig på video, direkte i app’en, hvorefter du kan uploade videoen på sociale medier. (Denne feature crasher dog undertegnedes iPhone hver gang, men mon ikke dette er en bug der snart er rettet.)

GrooveBuddy er udviklet af to trommeslagere fra Århus, nemlig Jens Kristian Damm og Thomas Gundahl.

GrooveBuddy fås både til iOS og Android.

Link til hjemmeside.

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer

Debat om Ny dansk app til trommeslagere

Vi har 14 kommentarer om denne artikel indtil videre.

 1. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  Debattér denne nyhed på TS forum!

 2. Guest Jesper Berg Guest Jesper Berg

  Fed app. Endelig noget hvor "backing bandet" er indspillet af rigtige, levenede, swingende mennesker. Klart bedre end alle de "minus one" tracks man kan finde på nettet...

 3. Jonas Nicolaisen Jonas Nicolaisen

  +++
  Jeg har brugt Groovebody rigtig meget, siden jeg blev præsenteret for den for et par måneder siden. Både når jeg selv øver, men også når jeg underviser. Fede velswingende tracks og god lyd.
  Vil også lige slå et slag for metronomen, som er genial! Man kan skrue op og ned for flere forskellige percussion-instrumenter, og man kan tydeligt mærke at det er indspillet live, hvilket gør det enormt fedt og levende at spille til - savner i hvert fald ikke de gode gamle BIP lyde. :) 

 4. Guest Chano Jensen Guest Chano Jensen

  Meget brugbar og effektiv app til øvning. Ren kvalitet og fedt med 'live' indspilninger, der giver et helt andet groove end de andre alternativer, man kan finde på nettet. Fedt og forbedret koncept...

 5. Guest Alexander Guest Alexander

  Super godt App og godt alternativ til at spille sammen med andre(Alene). Der kan ændres mix, og tempo..... Godt arbejde Jens K

 6. Guest Rasmus Guest Rasmus

  Jeg må sige efter laaaang tids pause fra værkstedet har denne App gjordt det noget mere fornøjelig og overskueligt. Fede features og god brugerflade. Og super fede tracks, man kan godt høre det er gode folk der har tryllet i studiet. Jeg kan stærkt anbefale denne app til dem der skal have en kickstarter eller bare ren optimering. (Funky Chip er helt klart en hitter på en fredag)

 7. Hasse Tang Hasse Tang

  Jeg er umiddelbart meget enig i de pæne ord. Dog: Er der andre end Gunnar og jeg som oplever at appen crasher når man forsøger at optage sig selv? Ikke fordi jeg betragter det som Grove Buddy's vigtigste funktion, men når den nu er der bør den vel virke…

 8. Guest Jens k dam Guest Jens k dam

  Bare lige for en god ordens skyld, har GrooveBuddys videodel kørt godt, lige indtil IOS11 kom på gaden. Vi har fundet problemet, og skulle være up and running mandag. Mange for jeres nysgerrighed og jeres feedback. Det er vildt fedt, at så mange af jer har taget Groovebuddy til sig.

 9. Guest Jens k dam Guest Jens k dam

  Nu skulle videodelen også virke på IOS 11 God fornøjelse.

 10. Guest Bo Guest Bo

  Kan ikke finde den på Google Play og hjemmesidelinket sender mig til toppen af siden igen

 11. Guest Jens k dam Guest Jens k dam

  Hej Bo, Android udgaven af Groovebuddy, er desværre ikke blevet klar endnu. Og der kommer nok også til at gå lidt tid, vi kæmper med at Android ikke rigtig vil bearbejde audio. Prøv evt. På en iPad

 12. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  Kan bekræfte, at app'en nu kan optage video uden problemer på iPhone iOS 11.