Velkommen tilbage – TS version 3.0

TS 3.0 - Trommeslageren.dk

Du undrer dig måske lidt over udseendet på denne efterhånden gamle og velkendte adresse. Men Trommeslageren.dk var blevet forældet – på mere end én måde – og nu er hjemmesiden for anden gang i sit liv blevet opdateret.

De sidste tre uger er derfor gået med at overføre den over 15 år gamle hjemmeside, konvertere databaser, opgradere, re-directe osv. osv. Men nu måtte siden opdateres, af bl.a. sikkerhedsmæssige årsager.

Hvad er der sket?

For det første håber jeg at I kan lide hvad I ser. Selvom en del stadig “mangler at komme på plads”, så burde det rent funktionelle være på plads (menuer vil dog ændre sig…).

Siden er mere opdelt i en hovedside og et forum end før. Dette for at gøre opdateringer lettere i fremtiden, da disse komponenter kører på hver deres platform. Til gengæld har jeg indkøbt et integrationsmodul, så man som bruger af forummet kan kommentere på indlæg og artikler på hovedsiden mm.

Nyt på forum

Når du skal logge på forummet, skal du nu bruge dit skærmnavn – altså det navn folk så på skærmen – og ikke dit gamle login. Der findes kun skærmnavnet nu.

Dertil er der mange ting ved forummet der er nyt. Jeg har ikke engang selv haft tid til at tjekke det hele ud endnu, så forsøg at hjælp hinanden derinde om muligt.

Dertil vil jeg sige, at vi ikke er helt i mål endnu. Så ting vil fortsat ændre sig løbende. Jeg vil forbedre og optimere løbende, så ser du fejl af den eller eller den anden art, så er du mere end velkommen til at lade mig det vide.

Hvad jeg glæder mig mest til?

Den helt store forandring ved Trommeslageren.dk, er de nye muligheder for at have mange der kan bidrage med indhold.

Jeg har allerede aftaler med Søren Jensen (Kaboum bogen), Claus Thylstrup (Creative Developments bogen), Per Simonsen (nyt interview), samt både Anders Meinhardt og Mikkel Villingshøj har lovet at komme med noget brugbart stof til siden.

Dertil vil det være muligt at blive nyhedsskribent med eget login til “bagsiden”, så lad mig vide hvis du har mod på den opgave.

På sigt ønsker jeg et “dommerpanel” af tre forskellige typer trommeslagere, som så kan teste det samme udstyr, men med hver deres vinkel på det.

Ideer er der nok af – nu skal alt det sidste på plads… og jeg skal til at passe mit egentlige arbejde igen!

TS-Bidragsyder

Hvilket leder mig hen til… Hvis du synes om siden og har lyst til at støtte den, så er du selvsagt meget velkommen til at give lidt til projektet, og til gengæld få et badge på forum, samt meget mere plads til billeder. mm.

Du kan købe dig til bidragsyderstatus her.

God fornøjelse!

Bedste hilsener
Gunnar Kristiansen
Ejer og administrator

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Kommentarer

Debat om Velkommen tilbage – TS version 3.0

Vi har 14 kommentarer om denne artikel indtil videre.

 1. Henrik H. Henrik H.

  Det ser frisk ud Gunnar. Jeg skal lige kigge lidt rundt om jeg kan finde de vante ting. Det holdt hårdt, med sådan en kold tyrker... men det ser ud til at det har været det værd. :)

 2. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  Hej Henrik.

  Jeg ser at du har luret hvordan man starter en debat på det nye TS - godt gået :tu:

 3. søs søs

  Hej Gunnar!

  Tak for dit hårde slid med den nye side. Det tegner godt.

  Har dog lige et spørgsmål. Når jeg går ind på min profil fra forsiden, ser profilen ud som det første billede.

  Går jeg der i mod ind på forum, og derfra ind på min profil, ser profilen ud som på det sidste billede.

  Hvilken er den gældende?

  Ny profil.png

  Gl. profil.png

 4. shell master shell master

  Endelig på igen !!

  det holdt hårdt med ts nede

  jeg var ved at gå til gunnar :)

  hilsen gert

   

   

 5. Dr.Mains Dr.Mains

  Så er jeg også på - efter lang tids fravær- men absolut værd at vente på. Det er blevet rigtig flot, og skal nu prøve og manøvrerer lidt rundt. Har snuset lidt. Rigtig FLOT med de vedkommende artikler - interviews og historier med fotos. Tillykke herfra. /Jørgen

 6. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  13 timer siden, Simon Duun skrev:

  @Gunnar Kristiansen Bemærkede lige at url'en redirecter til en surftown temp-url når man går ind på forumet. Blot til info :-)

  Ved det. Men min udbyder hjemme havde ikke flyttet pegningen da jeg tog på festival, så retter det i morgen :tu:

 7. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  På 3/6/2017 den 10:35 , søs skrev:

  Hej Gunnar!

  Tak for dit hårde slid med den nye side. Det tegner godt.

  Har dog lige et spørgsmål. Når jeg går ind på min profil fra forsiden, ser profilen ud som det første billede.

  Går jeg der i mod ind på forum, og derfra ind på min profil, ser profilen ud som på det sidste billede.

  Hvilken er den gældende?

  Ny profil.png

  Gl. profil.png

  Det er fordi at Trommeslageren.dk er bygget op omkring to forskellige systemer. Hovedsiden og forum/marked. Jeg har så købt en integration der gør, at de kan snakke sammen, men det er stadig to forskellige platforme. Jeg vil dog undersøge, om man for bestemte brugergrupper (alm. medlemmer) helt kan slå det fra på hovedsiden, eller om det er påkrævet for at kunne kommentere på nyheder, artikler osv.

 8. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  På 5/6/2017 den 02:24 , Simon Duun skrev:

  @Gunnar Kristiansen Bemærkede lige at url'en redirecter til en surftown temp-url når man går ind på forumet. Blot til info :-)

  Det skulle være rettet nu :tu:

 9. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  På 5/6/2017 den 08:51 , Dr.Mains skrev:

  Så er jeg også på - efter lang tids fravær- men absolut værd at vente på. Det er blevet rigtig flot, og skal nu prøve og manøvrerer lidt rundt. Har snuset lidt. Rigtig FLOT med de vedkommende artikler - interviews og historier med fotos. Tillykke herfra. /Jørgen

  Glad for at du synes om det, og at alle det gamle indhold kan få fornyet opmærksomhed :-)

 10. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  På 3/6/2017 den 17:22 , shell master skrev:

  Endelig på igen !!

  det holdt hårdt med ts nede

  jeg var ved at gå til gunnar :)

  hilsen gert

   

   

  Glad for at du holdt ud ;-)

 11. søs søs

  På 6/6/2017 den 10:18 , Gunnar Kristiansen skrev:

  Det er fordi at Trommeslageren.dk er bygget op omkring to forskellige systemer. Hovedsiden og forum/marked. Jeg har så købt en integration der gør, at de kan snakke sammen, men det er stadig to forskellige platforme. Jeg vil dog undersøge, om man for bestemte brugergrupper (alm. medlemmer) helt kan slå det fra på hovedsiden, eller om det er påkrævet for at kunne kommentere på nyheder, artikler osv.

  Tak for svar - det lyder logisk.

  Mht. at du har KØBT en en integration - de 2 systemer må osse ha' kostet noget. Kan du få TS til at løbe rundt - eller mangler du "donationer"?

  Kære medlemmer - husk det er muligt at købe titlen "Bidragsyder" på webshoppen ..!

 12. Gunnar Kristiansen Gunnar Kristiansen

  2 timer siden, søs skrev:

  Tak for svar - det lyder logisk.

  Mht. at du har KØBT en en integration - de 2 systemer må osse ha' kostet noget. Kan du få TS til at løbe rundt - eller mangler du "donationer"?

  Kære medlemmer - husk det er muligt at købe titlen "Bidragsyder" på webshoppen ..!

  Altså… WordPress er gratis, men forum, integration og server koster. Dertil har jeg hyret Simon Duun til at hjælpe med nogle ting som jeg ikke selv er hurtig nok til at få lavet. Men jeg har selv arbejdet ulønnet de sidste 3 uger af den simple grund, at jeg virkelig ønsker at Trommeslageren.dk skal overleve, og blive et mega fedt sted. Så for at svare på dit spørgsmål - Donationer er altidmeget velkomne! :-) 

 13. psimon psimon

  Flot layout Gunnar - godt at se at siden er kommet op igen ! *thumbs up*