Annoncering på Trommeslageren.dkHar I overvejet hvordan I markedsfører jer bedst overfor trommeslagere? En mulighed er at annoncere i bladene, men problemet er blot at man rammer langt ud over målgruppen. Med andre ord: I bruger penge på at henvende jer til de forkerte.

Er det trommeslagere I ønsker at henvende jer til, så er der ét sted i Danmark der giver jer en annonceringsform der rammer plet – nemlig annoncering på Trommeslageren.dk.

Besøgstal der vil noget

Trommeslageren.dk har siden 2005 oplevet en helt utrolig fremgang. Det betyder at hjemmesiden nu har mellem 1000 og 2000 besøgende hver dag, og over 2 millioner sidevisninger hver måned – 2 millioner sidevisninger alle set af trommeslagere.

Fleksibilitet som ingen andre

Når man annoncerer med bannere, køber man det der hedder en (eller flere) kampagner. Disse kan strække sig over kortere eller længere tid – alt efter ønske. En kampagne er meget fleksibel. F.eks. kan den selv skifte grafik (banner) løbende, ligesom den også kan rotere mellem flere forskellige stykker grafik – hvert med sit eget dybe link. Man kan til enhver tid skifte sit budskab ud – også selvom kampagnen erstartet – noget der er utænkeligt i de trykte medier.

Få vores mediaplan som PDF

Hvis du overvejer at annoncere på Trommeslageren.dk, kan du helt uforpligtende få tilsendt den aktuelle mediaplan med priser, formater osv. Send blot en mail til info @ trommeslageren . dk (fjern selv mellemrum), så sender vi mediaplanen som svar. Du er naturligvis også mere end velkommen til at stille spørgsmål!