Dansk arrangeret hyldest til Virgil Donati

Virgil Donati fylder 60 år

I anledning af at den australske super-trommeslager Virgil Donati fylder 60 år, har danske Jeppe Morgenthaler samlet hilsener sammen fra en række (meget) kendte trommeslagere rundt om i verden. Disse har han klippet sammen i en lykønsknings-video, som du kan se nederst på siden.

Jeppe er webmaster for Virgil Donati, og har arbejdet for ham siden 1996, da han mødte ham for første gang.

Jeppe selv udtaler om videoen: “Jeg har et stærkt netværk i trommebranchen, og da hans runde fødselsdag nærmede sig, rakte jeg ud til en håndfuld trommeslagere (Travis, Marco, Thomas, Dave, Vinnie) og spurgte om de havde lyst til at hjælpe mig med at fejre den gode Virgil. De var alle på, og så var det bare at få samlet videoerne som de sendte mig, til en længere hilsen, som jeg bandt sammen ved at lægge et af Virgils gamle numre ‘The Ninth Insight’ som baggrundsspor på videoen.

Vi ønsker også tillykke til Virgil herfra med den flotte alder herfra (den havde jeg aldrig gættet!).

Selve videoen kan ses herunder.

Du kan besøge Virgils hjemmeside her.

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar