Dansker vinder Big Drum Bonanza

Heine Lennart på trommeslageren.dk

Thomas Lang arrangerer – igen i år – en stor trommeworkshop i LA kaldet “The Big Drum Bonanza”. I den forbindelse udskrives en konkurrence, hvortil man indsender sit take på et dertil fremstille track. I år blev det en dansker der løb med sejren.

Til trods for at trommeslagere fra mange afkroge af verden filmer sig selv i håb om at vinde konkurrencen der sikrer en friplads til “The Big Drum Bonanza”, så er det Heine Lennart Christensen fra Århus der er løbet med sejren i år. Heine er nok bedst kendt som trommeslageren i det hedengangne “Her Personal Pain” med Dicte i front.

Heine udtaler: “Sejren kommer noget bag på mig, eftersom jeg ikke har spillet seriøst, siden jeg medvirkede på Dictes Voodoo Vibe i 1996 og kun har hobby-øvet meget lidt i perioder siden.”

Heine fortsætter: “Angående selve bidraget forsøgte jeg blot at spille groovet, som jeg synes det skal spilles, og ikke gå all-in på lir fra starten, som jeg kan se, at en del andre har gjort. Tror, det har været medvirkende til sejren.

Thomas Lang har da også haft rosende ord til Heine for hans bidrag til konkurrencen: “Congrats again Heine, you did a fantastic job and played VERY well. You deserved this win and I am glad you returned to drumming after all these years!”

Der skal også lyde et stort tillykke til Heine herfra – godt gået!

Du kan se Heines bidrag lige herunder:

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar