All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Hej igen. Tomholder systemet er de seks-kantede pinde med kuglehoved og 4 spændeskruer ind på kuglen. Jeg har ikke oplevet at det faldt fra hinanden. Men enig - det er lidt bøvlet at på det finjusteret, pga. de 4 skruer der skal spændes. Afløseren Pearl Uni-lock, er nemmere og mere præcis. Jeg syntes at disse sæt og spec. farverne - satin rød - blå, guld og sølv er fede. Og jeg sælger det kun fordi jeg har fået et andet ROGERS vintage rocksæt, der kræver mere plads. Jeg syntes du skal købe det :-), og så kan vi jo mødes ved Storebæltsbroen (på Sjællands siden) ved overdragelse. Det er jo nostalgi, og du skal nok bruge det. ...Jeg syntes selv det var sjovt at spille på det gamle Pearl Thunderking - og selv om det var lidt spinkelt i Tomholder og stativer, havde jeg nu en helt anden tilgang til sættet efter de mange år.... Hilsen Jørgen
 3. Last week
 4. Hej Jørgen Mains! Det er godt nok længe siden! - Ja, kan godt huske, vi snakkede om Pearl fra 70'erne. Det, du har til salg på DBA, er fuldstændig magen til det, jeg havde - med de der mærkelige tam-holdere, der lidt levede deres eget liv. Jeg kunne aldrig få tammerne til at sidde helt rigtigt - og når man så endelig fik dem placeret bedst muligt, faldt det fra hinanden. Et lille billed fra et spillejob i 76-77, hvor de anes. Nu har jeg "kun" de der 80'er Ludwig 22-10-12-16 og Rathjes 20-10-12-14 - begge i sort. Kunne være sjovt at have de gamel Pearl igen - men jeg vil nok ikke få dem brugt. Det ku' være sjovt at mødes igen - men desværre er TS-dage vist historie ....
 5. Earlier
 6. .... har med vilje ikke vedhæftet fotos, idet jeg nok har haft 50 trommesæt gennem huset, og stadig har en del.... Både gamle danske trommer, som der er brugt meget tid på at finde og restaurere sammen med vort gamle medlem " EFA", der var forfatter til bogen on Gamle Danske trommer. Så danske trommer som: Madsen, L-WAR, CALO er absolut en spændende historie Det ældste sæt jeg har er Tysk messingtromme sæt, med lilletromme og stortromme, samt med kombineret stortrommepedal og LOW-Hat. kaldet en "Flemmingmaskine." I lilletrommen er der anført Randers 1904 og Stortromme 1910. Sættet var oprindelig brugt ved Dragonregimentet af H. Fulling, hvis søn var den kendte trommelærer H.N. Fulling. Trommerne har senere været brugt i Danse orkester.... nærmest en museumsgenstand. Har trommer fra England, USA, Tyskland, Tjekkoslovakiet, Frankrig (Orange og ASBA), samt Østen /Japan.
 7. Hej SØS... Det er godt nok lang tid siden, og der er ikke den store "aktivitet på TS" som der var i gamle dage. Men et sjovt indlæg med gamle trommer. Som vi vist har talt om, startede vi på gamle Pearl trommer. Jeg på et Pearl Thunder King fra 1974, i blå perlemor, og du var skridtet videre i Pearl Proff. med fiber kedler. Det var topklasse den gang. 45 år efter genfinder jeg mit gamle sæt - Helt magen til via DBA. samme størrelse . 20-12-13-16 og lilletromme, med klistermærke fra samme trommebutik, hvor jeg købte mit sæt. Det var Drum Clinic på HC. Ørstedsvej på Frederiksberg. Pris ca. 3200 kr. med stativer og papbækkener..... Iøvrigt har jeg også et Pearl Fiber Glass i Satin Blue - der nu er sat til salg på DBA, hvis du også har lyst til at gen-opleve nostalgien fra ungdommen.🙂 Hillsen Jørgen M.
 8. Der er godt nok stille herinde - gad vide, hvor længe Gunnar bliver ved. Nå, men indtil da, synes jeg da, at vi skal have lidt gang i den igen. Har samlet en lille collage af de trommesæt, jeg har ejet gennem tiden. Kunne være sjovt, hvis andre følger op og viser deres .... 1. Blåt Pearl Fiberglass årg. 1975 (ejet 76-78) 2. Hvidt Ludwig årg. 1978 (ejet 78-80) 3. Natural Ludwig årg. ca. 1980 (ejet i 80'erne) 4. Mahogny Ludwig årg. ca. 1973 (ejet i 90'erne) 5. Sort Premier APK årg. ca. 1995 (ejet i 00'erne) 6. Hvidt Premier Club årg. ca. 1980 (ejet i 10'erne) 7. Sort Ludwig årg. ca. 1985 (ejer nu) 8. Rathje Drums årg. 2016 (ejer nu)
 9. Kære alle Jeg skal beklage at der har været udfald de sidste par dage. Men en opdatering af forummet gik (lidt) galt, og måtte udføres manuelt - det tog sin tid. Nu skulle alt dog være oppe at køre igen 👍
 10. Hej Jeg har to bækkensæt liggende - til salg. Begge er begyndersæt med 20" Ride, 14" Hihat, 16" Crash, 18" Crash og en taske. SÆT 1 - DKK 1.800,- https://youtu.be/dZrr7o1E9A8 SÆT 2 - DKK 1.400,- https://youtu.be/53ZbistTvGA
 11. Prøver lige her. Jeg har skrevet med en (måske herinde fra) om et muligt øvelokale. Nu er dette lokale ledigt men nu har jeg glemt hvem det er/var... Kan nogen huske?
 12. Ja, jeg tænker også sagtens, man kan have overfræseren stikkende op nedefra. Jeg lavede mit setup, som jeg har set, Henrik Rathje gjorde til de TS-dage, jeg har deltaget i. Det virker rimeligt nemt, synes jeg. Nu ved jeg, hvordan det kan gøres - så på et tidspunkt vil jeg nok korte begge hænge-tammer ned til 8", som de normalt har i mere "moderne" sæt. Det er stadig lidt højt for mig med 9" tammer ovenpå en 22" stortromme.
 13. Jeg har også skåret nogle trommer ned på et tidspunkt. For at lave et café sæt. Trommen på billedet er 22" x 9½". Jeg benyttede også overfræser, både til at skære ned, men også til at lave kanter. Netop på den måde som Hasse beskriver. Dit arbejde ser pænt ud - det er godt gået.
 14. Det ser virkelig godt ud - flot arbejde!! Jeg har også kortet en del trommer ned efterhånden, men foretrækker at bruge en fuldt analog håndsav. Det kræver mindre forberedelse, og mit temperament (og min pengepung) kan bedre forliges med en langsommere og sikrere måde, hvor et uopmærksomt øjeblik ikke kan koste et dybt hak i kedlen… Hvad kanterne angår er det ret simpelt at montere fræseren på undersiden af en vandret plade, lave et hul hvor fræsejernet kan gå igennem, og så bruge et 45 graders jern med styrehjul som stikker op gennem pladen og kan højdejusteres vha fræserens indbyggede afstandsdims. Det er ret nemt og hurtigt at arbejde med. Men hvad, hvis det blev som du ville have det er alt jo skønt
 15. Så fik jeg min debut - hvad angår at afkorte tromme-kedler. Har en Ludwig tam med mål 12" x 11" - som passer til mit 80'er Ludwig trommesæt, hvor den anden tam er 10" x 9". Så jeg tænkte, at det måtte være muligt at ændre 12"-tammen til også at være 9" dyb. Heldigvis har vi et lille træ-værksted på mit arbejde med en god overfræser. Så jeg tog derind - og kreerede denne stander, som overfræseren kan sidde i. Lidt snilde - lidt gaffetape på kontakten - og det kører. Plus jeg har set, hvordan Henrik Rathje arbejder. Nu er begge tammer 9" dybe - og det blev desværre nødvendigt at "luse" de eksisterende huller til for at få samme afstand fra lugs til reifen - men heldigvis ses det ikke. Ganske vist er 12" tammen med 2 x 8 lugs - men det kan nok ikke ændres, uden det bliver synligt. Til gengæld lyder 12" tammen stadig svinefedt - selv med de gamle skind. Der er bestilt nye skind til levering i næste uge. 1. billed: Standeren, jeg måtte lave for at kunne spænde overfræseren fast. 2.billed: Gaffa-tape på kontakten - og overfræseren kører konstant. Nok ikke lovligt - men det virker ..! 3. billed: Første "gennemkørsel" med jernet, som jeg benyttede til at lave kanter. Det havde ikke helt vinkel nok, så jeg lavede et mobilt land (den løse bund) - som kunne hæves / gøres mere skrå efter behov. Så kanterne blev efterhånden, som de skulle.De 8 huller - på billedet øverst - blev "luset" af med små dybler, trælim og sort farve yderst, da de ikke skal bruges mere.Til slut brugte jeg et lille jern, der kunne runde den udvendige kant, så kanterne i begge ender af kedlen blev ens. 4. billed: Det - næsten - færdige resultat. Der mangler nye skind på 12" tammen - og en Gibraltar tam-holder på 10" tammen. (magen til den på 12"eren). De dele er bestilt!
 16. Er der mon nogen der har en 20" concert tom på stativ de skal af med
 17. Puha - to lilletrommer jeg faktisk intet ved om.
 18. TCDK

  Nye skind ved salg

  Fedt. Det her er hvidt.
 19. Samme konfiguration som jeg havde- 2x22, 10, 12, 13, 14, 16, 18 + lilletrome- og så en shitload bækkener- var tvunget til kravlegård. Mit var sort og jeg fik lavet 3 store flightcases til alting. Har tit spekuleret på, hvor det mon er endt.
 20. Wow, det bliver spændende
 21. TCDK

  Nye skind ved salg

  Det er kæmpe.. Dobbel storetromme og mener der er 6 tammer. Jeg har ikke fotos pt., da det er pakket ned.
 22. Nu har de jo allerede hyret Steve Jordan til den kommende turné, en udmærket erstatning vil jeg mene. Måske han ligesom Darryl Jones kan overtales til at blive hængende...?
 1. Load more activity
 • Forum Statistics

  27.3k
  Total Topics
  384.1k
  Total Posts
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 26 Guests (See full list)

  • There are no registered users currently online
 • Today's Birthdays

  1. bjornk (61 years old),
  2. Dante (52 years old),
  3. Drum'tin (30 years old),
  4. HWWAL (32 years old),
  5. KoRnErGud (30 years old)