Kasper

Member
 • Posts

  411
 • Joined

 • Last visited

About Kasper

 • Birthday 02/27/1982

Kontaktmetoder

 • MSN
  pedersen000@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.dirtyguns.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Østjylland
 • Interesser
  Ud over musikken fisker jeg en del og passer min anden store interesse, krybdyr.

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kasper
 • Efternavn
  Pedersen

Kasper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. nå nå nå nå nå.... Så dropper vi det igen
 2. Ok Og ja, var nok en 12x9 jeg tænkte på.
 3. Gu'daw Jeg har et DW Collectors sæt - 10, 12, 14, 16... Min 12'er er samme dybde som 10'eren og jeg har længe tænkt på at få min 12'er skiftet ud med en som er nummeret dybere. Tænker at søge en på ebay. Men! Er det noget med at trommerne de er "timbermatch" når man køber et komplet sæt og en udefrakommende ny tom måske vil falde udenfor lydmæssigt? Eller har det i praksis intet at sige? Og mener at dem jeg har, har et C (Går ud fra det er noget med tonen) printet i alle toms - skal jeg så være obs på at den nye osse har det - eller har de alle det?? Kan nogen forklare det lidt nærmere Mvh Kasper
 4. Jeg har prøvet både 16" 18" HHX o-zone - de har begge været for hurtig væk i lydbilledet til min smag. Der er ikke nok fylde i dem. Så fik jeg et 20" HHX o-zone, hvilket er absolut helt og aldeles perfekt. Lynhurtigt anslag og masser af varm, explosiv rund fylde. Det kan varmt anbefales. Jeg har det altid med ude på jobs.
 5. Den sidste lyder som Iron Maiden, where eagles dare
 6. Hej Jeg ved ikke om noget ligende har været oppe før. Men, jeg vil gerne høre jeres mening og erfaringer om følgende. Hvis man er ude at spille et job, og stedets lydmand vælger nogle mikrofoner som man ikke selv kan lide lyden i, kan man så tillade sig at forlange at han skal bruge ens egne mikrofoner? Det kunne fx være AKG vs Beta52... Kan man tillade sig at blande sig i lydmandens valg af mikrofoner?
 7. SÅ fik jeg endelig mine JH16 jeg havde bestilt. VIRKELIG fed lyd med alle detaljer klart og tydeligt gengivet når man sidder og lytter til musik... Bliver spændende at få dem med på job, men jeg er sikker på det ikke skuffer. TAK TIL GRAVENGAARD FOR INFO OM TILBUD
 8. Hey. Er her nogen som ved om der findes et sangerforum lig trommeslageren? Vi står og skal finde en ny sanger til vores band, og der er bare ikke ret meget at få. Vi har omkring 50 jobs årligt og kan tilbyde en masse fede oplevelser. Vi har søgt rundt omkring på soundchek og lign. Men uden held. Kender i nogle gode sider, hvor sangerne flokkes?
 9. Jamen fedt! Det vil jeg kigge på når jeg modtager mine inears :o)
 10. Fedt mand! Jeg har længe overvejet at købe et par JH 16.Jeg kender en som kan tage dem med hjem til mig, så det bliver vist ikke billigere. 1000 tak for info :o)
 11. Laver man bare bestillingen og så sender aftrykne bagefter med ref til ordre nummeret?
 12. Hej. Vi overvejer at ligge backtrack på nogle af vores numre når vi spiller live. Men, vi er lidt i tvivl om hvordan vi skal få det til at fungere rent teknisk. Er der nogen herinde som bruger det og ved hvad der skal til af grej og som har tips og tricks?
 13. Prøver lige at uploade fra dropbox, for at se om det virker. Det er fra et gammelt band vi havde for nok 10 år siden i Randers. Vi troede vi skulle erobre hele verden med vores musik, men det var der ikke andre som troede på Der er dog en masse super super gode minder fra den tid. Håber i vil og ikke mindst kan give det en lytter - det er ikke et band som på nogen måde eksistere mere, så bliver ikke fornærmet hvis folk synes det er noget møg. Men jeg synes faktisk det stadig holder, men det er måske fordi jeg selv spiller trommer derpå Lyttebørge Lyttebørge Kasper.