Dunkedyret

Member
 • Posts

  690
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dunkedyret

 1. Fabelagtig video! It's like, totally awesome, dude
 2. Nej, desværre - jeg skal for resten have rettet det i min profil
 3. Undskyld, jeg smider lige et gæt ind: rimelig vammel ligesom begyndere mest er, siden hen er han blevet mindre klam og efterhånden helt lækker?
 4. Allerede som en lille dreng syntes jeg, slagtøj var for fedt, men det syntes vores musiklærer ikke - vi skulle spille blokfløjte Meget senere, På HF, havde jeg musik som valgfag og begyndte at få undervisning, startede et band sammen med et par andre, og siden hen blev det en vane Nu har jeg dog holdt pause i 1½ år pga. manglende tid Har et sæt, men får ikke spillet. Jeg gider ikke rigtig uden band...
 5. Jeg vil overveje at sælge mit sæt, fordi jeg alligevel ikke spiller på det for tiden: Sonor Force 2001 20x16, 10x9, 12x10, 14x16. Birk. Billeder m.m. her. 2000 kr. Jeg har også et par snares, men du behøver jo ikke købe af mig: Pearl S-1330B, en 13x3 piccolo i stål. Ludwig CS Custom series 14x6,5 i 100% birk og i Natural Satin Oil Finish.
 6. Hvide tønder ser altså klasse ud. Ikke mindst dem der, og så med de reifer på bd. Tillykke
 7. Du kan jo bare have din (remote) hihat til højre et sted, eller både en hh til venstre og til højre. Eller flere, hvis du vil. Jeg spiller ikke selv openhanded af princip, men der er mange fordele ved at åbne op og bruge ens gamle slavearm mere frit, starte fills med den, crashe osv. Der er ikke så mange begrænsninger, og jo mere man kan, jo mere fri bliver man, så bare øv løs
 8. Alle ser ud til at synes, underbud er i orden og at det er op til sælger. Jeg kan godt se pointen, så det tager jeg bare til efterretning. Det er dog længe, jeg har handlet noget
 9. Tjah - jeg er et af de sure hoveder, der synes, det er irriterende med underbud Altså, når folk fx byder 1000 kr. under HBO på et klasse-bækken, så synes jeg, det er meningsløst. Og principielt også at byde under i det hele taget. HBO må betyde, at man skal sælge til den pris, hvis det er det bedste bud man får OG at man ikke byder under, men Over. Man kan jo gøre opmærksom på, hvis prisen er urimelig. Og/eller lade være at byde, hvis man ikke vil betale prisen. Bare mine 5 eurocent.
 10. Bor i Odense og synes, det kunne være fedt nok
 11. Hehe - det er sgu grineren (og lidt afskyeligt )
 12. Er han for resten her på siden og læser vores søde kommentarer?
 13. En bjørnetjeneste... du har slet ikke gjort ham nogen form for tjeneste! Du har bare sørget for, at I også kan spille der. Han lyder lidt tumpet. Måske kan han ikke finde ud af at finde den helt rigtige åbningshøjde på hihatten bagefter Selv om han muligvis er et fæ, så tal ham bare efter munden, beklag, at du har rørt ved hans sæt uden at spørge, og hør, om det er ok for fremtiden. Det er det sikkert. Ellers kan du jo slå seidingen til igen bagefter - eller alternativt stille hele hans sæt ud på gaden Ej, jeg kan ikke udstå den slags typer, og måske skulle du hellere give ham tæsk og stjæle hans kæreste, men alligevel: den nemmeste løsning er at spørge ligeså pænt, om det mon går an at slå hans seiding fra (asshole)
 14. argl!! Kan næsten ikke klare det... det er så lækkert alt sammen (gisp)!
 15. Det med biord har haft andre regler siden 1986 og er for resten lidt kringlet. Det skulle nu om dage være valgfrit at bruge t eller ej i vores tilfælde. Anyway(t), jeg kan faktisk også godt lide både Kill 'Em All, Ride the Lightning, Puppets og den første Garage Days-EP (jeg vil ikke høre noget om bindestreger, dét er totalt fucked up i dagens Danmark. Heller ikke noget om kommaer, for resten. Der har altid hersket meningsløst anale regler, og jeg går ind for ren musikalitet i den sammenhæng. Men som sagt, jeg vil ikke høre kommentarer til mine kommentarer! ;-D )
 16. Jeg tænder pænt meget på det, synes bare, hele stykket med soloen er for langt og kedeligt. Jeg elsker riffet i verset, og trommerne står godt til Jeg er nok mest optaget af hans timing og dynamik end lige af et bestemt fill eller lignende. Helt mærkeligt at sige om Lars Ulrich... jeg synes ikke, han er blevet bedre med tiden. For mig er And Justice deres sidste rigtig gode album.
 17. Ja, der må være noget galt med skindet.
 18. Held og lykke med det, kaptajn Der er ikke sket en skid med mit slagtøj. Men blev skilt og har nu en tysk kæreste...
 19. Nemlig Teknikken gør, at andet slag af de to med samme hånd bliver lige så kraftigt som det første og at hvirvlen derfor kan blive helt jævn.
 20. Havde et 18" Ultimate Ride, jeg brugte som crash, det lød sgu godt. Men ikke så godt som mine Paiste 2002
 21. Dunkedyret

  Anatolian

  Jeg har straffet et 18" Anatolian Ultimate Ride ret hårdt, og der var ingen problemer. Det lød også godt
 22. Puh - sørgelig tråd - modbydelige oplevelser Det gør mig sgu ondt Men også mange kloge ord. Vi har et retssamfund, og det er nødvendigt at holde fast i systemet frem for selvtægt og hævn. Det fører bare til mere af det samme lort. Ja, jeg er også en lorte-hippie, fuld af forståelse! Eller, det vil sige, jeg forstår faktisk ikke en fis af, hvad der driver "bødlerne" i sådan en sag. Men jeg forstår det med hævnlysten, kender den fuldstændig. Men det er nok bedre at fokusere på offeret - jeg ønsker god bedring, også mentalt.