vinum

Member
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vinum last won the day on February 7 2011

vinum had the most liked content!

Reputation

2 Neutral
 1. Jeg vil da sige at Joey besidder en hvis form for talent, men det er squ ikke i den højeste skala.. Men Lars derimod, der skulle forstille at repræsentere Danmark inde for musik, er da noget af det mest talentløse.. Selvfølgelig bare min mening, men har prøvet meget længe at finde hans talent, men har squ aldrig fundet det..
 2. Præcis præcis, musik skal spilles og føles og ikke konkurreres om.. Det handler om at udtrykke sig på forskellige måder. ;D
 3. Åhh tak gutter så er det ikke mig der er galt på den hehe ;D - men jeg læste bare på BT, ekstra bladet, whatever.. at Joey Jordison var blevet kåret som verdens bedste trommeslager. Og det første jeg tænkte var bare "Det kan da ikke passe".
 4. Før og efter Joey Jordison blev kåret til verdens bedste trommeslager, synes jeg alle har overvurderet hans talent. Nu må i ikke misforstå mig, han har da et kæmpe talent. Men jeg har bare opfattet det på den måde, at grunden til han er blevet kåret som verdens bedste trommeslager er pga. hans performance, hans berømte trommesolo i 90 graders vinkel, og ikke så meget hans teknik. Men da Lars Ulrich også har været kåret som verdens bedste trommeslager, er jeg begyndt at gå rundt og tro, at det mest har noget at gøre med hvor berømt man er, for efter min personlige opfattelse synes jeg ikke ligefrem disse to trommeslager besidder lige så meget teknik som f.eks. Mike Portnoy, Niel Peart eller The Rev... Jeg ved ikke om det er mig, der er galt på den, så kom med noget feedback på det. Tak!
 5. vinum

  Genre

  Mine ynglings genrer har jeg selv haft de helt store diskussioner med mig selv om, men jeg vil nok sige: Progressive rock Progressive metal Metal (avenged sevenfold stilen) Classic rock Og til tider Blues og Jazz.