glamourpuss

Member
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

About glamourpuss

 • Birthday 04/14/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://nelsoncan.com/

Profilinformation

 • Køn
  Kvinde
 • Bopæl
  Vesterbronx

glamourpuss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Jeg er PSYKO glad for mit Agop Signature 21" ride. Meget washy Sound når man crasher...
 2. MC5 intro er så freaking awsome https://www.youtube.com/watch?v=kLhe5n4RQYM
 3. Hey. Jeg spillede en koncert i fredags, hvor min roland spd-s'er lige pludselig begyndte at skabe sig. Når jeg spillede på én pad, blev der afspillet to lyde. Og displayet viste da også at to pads var aktiveret. Men jeg spillede jo kun på én. WTF!? Hvis jeg spillede meget svagt, var det ikke noget problem. Jeg har prøvet at se om jeg kunne identificere problemet i manualen, men kunne ikke umiddelbart finde noget i troubleshooting sektionen. Er der nogen der har haft samme problem?
 4. Hej. Jeg har et tilbagevendende problem når jeg stemmer min tammer. Både på mine trækedler og på mit akrylsæt. Mine tammer (14" og 16") får nogle gange en lidt badebold agtig sound over sig. Pt. bruger jeg coated ambassador på top-, og clear ambassador på bundskind. Men jeg har også spillet med clear pinstripe på top. Jeg har set masser af tuning tutorials på youtube, men jeg har har ikke kunne stemme problemet væk. Nogen kvalificerede bud på hvad jeg kan gøre for at få mine tamme til at lyde sweeet?
 5. Hvad for nogle triggers bruger du? Og kan du bruge den samtidigt? (splitkabel). Jeg har ddrum pro til både snare og bd.
 6. Okay. Nu har jeg købt et splitkabel (1*jack/2*xlr). Herved brude jeg kunne spille med trigger på både snare OG min stortromme. I manualen står der at jeg skal køre to triggers på TRGx2 funktionen. Der er udslag, men der kommer ingen lyd igennem. Hvorimod hvis jeg kører over HD&RM, er der lyd igennem, men de to triggers kan kun afspille den samme lyd. Er der noget jeg har overset?
 7. hej.

  Yamaha pedalen har været demo i butikken, og jeg har brugt den fem gange max.

  Jeg kan sende den, men du betaler porto.

  Mvh.maria 29606716

 8. Hej. Jeg har købt et Roland SPD-S pad uden original lydene. Jeg skal bruge en kortlæser og et CompactFlash kort til at geninstallere lydene. Er der en bruger i KBH området der en kortlæser og kort jeg må låne til denne manøvre??? mvh.maria
 9. hey jeppe... jeg har prøvet at ringe til dig.. er i lidt tidsnød. Det fungerer med jackkabel i lineout til minijack i hovedtlf indgang på pc.. YEAH!!! Men den siger MEMORY FULL. Både med patch og wave sample. Jeg købte den brugt. Kan ikke helst læse i manualen hvordan fanden jeg sletter gamle patches og wavefiler. Kan man slette de fabriksindbyggede wave filer??? Oh store spd-s orakel, tal til mig!!!! kh.maria
 10. JEPPE forhelvede!!!! Okay..... Så jeg kan gøre sådan her pc --> eksternt lydkort --> spd-s Det må jeg lige bruge... Hvor har I købt jeres memorykort og kortlæser???
 11. hey... Jeg vil gerne sample direkte fra min pc til spd-s'en. Kan det lade sig gøre?? Jeg har et usb til midi kabel, men kan ikke rigtig få det til at fungere.. Skal jeg virkelig brænde en cd med samples jeg skal bruge, herefter sætte anlæg til, finde 2 stk jack kabler, og så sample???
 12. hey... jeg skal elektroficere mit sæt og skal have mine fede fingre på nogle trommepads. Er der nogen der har erfaringer de gerne vil dele?? Brugervenlighed, driftsikkerhed, lyde, mulighed for programmering af egne lyde/beats osv. Har kigget på ALESIS PERFORMANCE PAD til 1500 kr http://www.thomann.de/dk/alesis_performance_pad.htm Roland SPD-S til 4000 kr http://www.aage.dk/shop/moduler-og-trigger...land/spd-s.html og Yamaha DTX-MULTI12 til 5000 http://www.aage.dk/shop/moduler-og-trigger...x-multi-12.html og Roland SPD-20 5500 kr http://www.aage.dk/shop/moduler-og-trigger...and/spd-20.html
 13. jajajajaja!!!! Mit band, Cherry Overdrive er sammen med 36 andre bands valgt til DRs KarriereKanon, og får dermed chansen for at få støtte i hoved og røv til at sprede det gode budskab: BLOOD, SWEAT 'N' CHERRIES!!! Vi spiller 25 minutters power koncert på Loppen, onsdag d. 1. april, sammen med en håndfuld andre KarriereKanon band/solister. Det bliver smukt og varmt og hurtig.. Vi ses på Loppen - Go Go Go!!!!
 14. Ja, for faen!!!! Det bliver cherrylicious... see you in hell...