albertbp

Member
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

albertbp last won the day on June 4 2012

albertbp had the most liked content!

Reputation

9 Neutral
 1. Det er rart at kunne, og pænt praktisk, men hvis jeg ikke kunne idag, tror jeg sku ikke jeg ville gide til at sætte mig ind i det.
 2. Tak for svarene, det var nok i virkeligheden også det vi havde tænkt. Men hvad med f.eks. at spare op til "kommende" udgifter? Hvis vi nu f.eks. skal over broen engang?
 3. Yo! Vi står i mit band overfor vores første betalte job, og vi er nu kommet i tvivl om hvad vi skal gøre med pengene. Skal man lave en konto, og spare op til nyt gear? Så er problemet bare at mange af os tager på efterskole næste år, og vi er ikke sikre på at bandet bliver bevaret. På forhånd tak.
 4. Vi har en fast vane, med at ankomme til spillestedet sammen, sætte op sammen, og ja, hvor gay det end lyder, ender vi altid i en rundkreds inden koncerten, hvor smøgen jo så kommer frem, så det er sku ikk sammenholdet den er i vejen med. Og hvis det er helt ned til skarpskytte niveau, ophøjer jeg sku nok erhvervet som ung hip hopper lidt.
 5. Trommerne er faktisk lidt på standby lige nu, da der er godt gang i mit reggae/hip hop projekt, boondigrash. Vi har været for dovne til at få indspillet endnu, så her er en live optagelse med dårlig kvalitet!
 6. Åh, havde helt glemt vor herre hurtige folk er, til at svare herinde! Det skal lige siges, at det gør sig gældende i mit reggae/hip hop band, hvor jeg rapper, så det er primært vejrtrækning. Vi er to rappere, og "ham den anden" klager tit over ikke at have luft nok til de hurtige linjer, så jeg har tit tænkt at det nok ikke lige frem hjælper. Men som det lyder fra jer, vil jeg da til at joine på før-koncert smøgen!
 7. Hey. I mit band har de andre en ufattelig fast vane, der går ud på at tage mindst én smøg, lige før hver koncert. (og vi snakker efter grej er sat op, altså LIGE før). Jeg er selv festryger, men holder hårdhændet fast i at det har en direkte negativ virkning på ens vejrtrækning, og springer derfor altid smøgen før koncerten over, der ellers bliver sendt rundt, lige så fast som en joint til en fest på stadden. Er jeg helt forkert på den, eller har det direkte virkning? Og jeg snakker ikke om lungekræft og gule tænder, da jeg tror alle er klar over det, men direkte indvirken på vejtrækningen, i form af umildbar nedsætning af lungekapacitet (der efter hvad jeg har oplevet, fortager sig igen) Hilsen en tvivlsom lejligheds ryger.
 8. albertbp

  Hacket Mail

  Havde hotmail, og de sendte på et tidspunkt en virkelig aggresiv mail med at der blev sendt spam fra min konto, 2 dage senere var min konto lukket. Jeg fik dog en mail, hvor jeg skulle svare på nogle spørgsmål, som "hvem sendte du sidst mail til?" og adressefeltet i mine sidste mails, hvorefter den blev åbnet igen, efter jeg var blevet påtvunget at skifte password.
 9. Prøv at hør, LasMaMø, intet af det musik du hører, bliver lavet af folk, der gør det for pengenes skyld. hvis man gør det for pengenes skyld, og ikke fordi man har lyst, bliver det ikke godt. Basta.
 10. Vil gerne hede bongo rytter igen! I <3 Congas!
 11. Orker ikke at blive ved med at spille til banko aftener, i et håbløst forsøg på at slå igennem med noget, der er en smule nyskabende.
 12. Jeg syntes personligt det er latterligt at give (næsten) alle priser til én kunstner, når det er jury bestemt, og det på trods af at jeg er vild med Agnes.
 13. For nu at snakke børnehave-trommesprog, siger den så ikke bare "bum ga ti ga, bum tiga tiga"?
 14. Du kan jo smide en flyer op i ungdoms klubber o.l., hvor du skriver at du tilbyder undervisning. Mange tager næsten lige så høje priser som musikskolerne!
 15. vil jeg satme også gerne vide! lyder som noget fbi kind of shit!