Pickle

Member
 • Posts

  1,133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Pickle

 1. En line-indgang er (typisk) mono, så du får kun den venstre side ind, hvis du bruger et stereokabel. Du kan evt. splitte signalet, og bruge to kanaler som du panorerer helt til hver side. Problemet kan også være at signalet er gainet for meget, så det overstyrer. Jeg ville skrue helt op for din iPhone, og styre gain på kanalerne, så det ikke klipper. Sidste del har jeg ingen bud på, andet et at der findes deciderede mikrofoner til iPhones. Jeg har dog ingen erfaring med dem, da jeg bruger Android. Håber det hjælper
 2. Nu er det godt nok et gammelt indlæg, så ved ikke om du har fundet en løsning? Hvis ikke, hvad er det for en 'spor-optager' du bruger, og hvilken indgang på den bruger du?
 3. Den ser virkelig godt ud, og fedt med et lille hurtigt badge Tillykke med den, og forhåbentlig lyder den godt. Hvad er størrelsen, og hvor tyk er kedlen?
 4. Ser virkelig godt ud! Dejligt åbent i forhold til andre store racks. Har du ikke problemer med stabiliteten i toppen, når der ikke er noget støtte i midten? Hvilken lilletromme er det på billederne?
 5. Hvad med disse trick: http://m.wikihow.com/Oxidize-Copper
 6. Jeg mener at have hørt at direct drive skulle være det hurtigste, men jeg ved ikke om det var Axis der påstod det. Det kommer helt an på smag og behag. Når først du kommer op i en vis kvalitet af pedaler, er det vel den største forskel mellem de forskellige, om de har kæde, rem eller direkte forbindelse, og så antallet af justeringsmuligheder. Hvis din Yamaha pedal ellers fungerer godt for dig, skulle der ikke være noget i vejen for at du kan træne dig op til at spille så hurtigt som du ønsker. Hvis du derimod synes der mangler noget fundamentalt, så kan det være at direct drive ikke er for dig, men jeg synes du skal give din pedal en god chance, når nu det er en lækker pedal
 7. Det lyder rigtig fornuftigt med Lille Johns sæt. Du kan være ude for at udgangseffekten fra dit sæt er for lav til at give et godt resultat med en almindelig PA-højtaler, men med et sæt monitors der er lavet til det burde du være sikker.
 8. Ja, det giver jo god mening, at det er bedre at slide sig igennem, end at have noget der griber fat i materialet og vrider det. Godt ser det ud i hvert fald.
 9. Tillykke med det. Jeg bliver aldrig en fan af DW's lugs, men lyden kan man ikke sætte en finger på, og blå sparkle er en fed fed finish. Var det virkelig billigere at sende med UPS, end at tage dem med som stor bagage i flyet?
 10. Den ser virkelig godt ud! Tillykke med den, men flere, og større, billeder tak Nu har jeg ikke erfaring med at bore i glas, men et murbor? Nogen idé om hvorfor det er bedst?
 11. Haha Jeg havde fuldstændigt glemt den tråd på Aage. Nogen der ved om han nogen sinde fik sit Gretsch?
 12. Velkommen til Som både Nicolaj og du selv er inde på er de forskellige mærker mere et udtryk for personlige præferencer, end kvalitetsforskel mellem dem. Her er et par tips til hvordan vi bedst kan hjælpe dig i din søgen: Oplys et budget. Et konkret tal og hvad det skal dække. Er det kun trommerne, eller mangler du også hardware og bækkener? Hvilken type musik spiller du? Der er ting der egner sig bedre til rock end jazz, og omvendt. Du vil blive anbefalet fra ALLE at købe brugt, så er det ok, eller vil du have nyt? Spiller du mange koncerter, og hvor store steder? Bruger du mikrofoner? Alle andre ting som du har med i overvejelserne skal deles her, ellers kommer vi med forslag der går imod dine ønsker, når vi ikke kender dem. God jagt, jeg er sikker på at du kan finde et sæt du bliver glad for herinde.
 13. Hvis du spiller uden hul i frontskindet bliver luften kastet tilbage på slagskindet i meget større grad, hvilket kan medføre utilsigtede dobbeltslag, hvis du hviler køllen mod skindet.
 14. Ud over DR. Mains' fremragende råd, vil jeg også anbefale at du lægger annoncen i markedet, frem for på det almindelige forum.
 15. Virkeligt smukt sæt. Tillykke med det!
 16. Vær opmærksom på at der vist er noget ventetid de fleste steder, så vidt jeg har hørt. Det er blevet ret populært med vinyler blandt amatørbands.
 17. På transformatoren (boksen på ledningen) burde det stå hvilken udgangseffekt den leverer. Nogen gange står det dog i ampere, men så skal du bare gange med spændingen for at få effekten.
 18. Ja, det kan godt blive svært Hvad er jeres ønsker, behov og budget? Hvis I bare skal bruge det til at øve, så undrer det mig at I vil have monitors? Hvis det er live, er jeres system ikke kraftigt nok til særlig meget. Hvis I vil bruge det live, ville jeg gå efter den Mackie 1608 mixer nævnt tidligere, med en fornuftig forstærker til. Jeres højtalere kan I bruge som en start, og med tiden tilføje en subwoofer, og skifte toppene.
 19. Ja, skriv hvilken mixer I bruger, så kan vi bedre hjælpe
 20. Ja, det koster stort set intet at have kørende, men hvis du vil være helt sikker, så lån sådan en måler som Erik Jensen nævner. De kan nogen gange lånes på biblioteket også.
 21. Ifølge en bruger fra Reddit: "So according to Netflix customer support, this is for an upcoming feature where people will be able to voice call customer support over a data connection. It actually makes a lot of sense given that a lot of people use Netflix on tablets and such devices that don't have the ability to make traditional voice calls." Giver vel egentlig meget fin mening
 22. Hold kæft hvor er det røvet. Føler virkelig med jer. Det virker da også helt vildt at de skal rive det hele ned for at bygge boliger; det er jo et kæmpe område, så der burde da være plads til det hele...
 23. Jeg brugte dem en overgang for at undgå vabler. Jeg syntes dog at jeg mistede alt for meget feeling, og det fjernede muligheden for at opbygge hård hud, så der var vabler med det samme, hvis jeg spillede uden. Jeg vil ikke anbefale det, men det er selvfølgeligt personligt. Hvorfor overvejer du dem (eller er det bare nysgerrighed)?