Anders Olesen

Member
 • Posts

  608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Anders Olesen last won the day on June 30 2015

Anders Olesen had the most liked content!

Reputation

55 God

3 Followers

About Anders Olesen

 • Birthday 02/19/1993

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 • Interesser
  25 32 53 82

For- og efternavn

 • Fornavn
  Anders
 • Efternavn
  Olesen

Recent Profile Visitors

11,028 profile views
 1. Hej! Er der nogle skide gode tricks til at få fjernet de urenheder der er på trommen her? Det er jo nok ikke pitting, men det var det lige bedste ord jeg kunne finde. Jeg har vasket og poleret trommen op, for at fjerne den overfladiske snavs der sad der - men jeg kæmper lidt med disse sorte spots.
 2. En lille gummiring, der noglegange sidder på skruerne helt nede ved gevindet så de skulle hjælpe med at skruen ikke rykker sig alt for meget - eksempelvis? : )
 3. Jeg tænker bare... Sejt nok at den er kontaktløs - men HVOR meget forskel er det egentlig når man benytter Roland eller Yamaha triggers mod skindet. Er der virkelig så meget forskel på jeres lyd at i tænker "den går ikke" ? Og så er der to pads - hvilket også er sjovt nok, men for 500$ !!!
 4. Jeg har også spillet med SE215 i en årrække på små spillesteder til festival scener. De er ganske dejlige.
 5. En gribe-lug, ala dem man ser på træreifer og stortrommer? De ses også af og til på stål!
 6. Jeg spiller med store og tykke bækkener, men da vi typisk spiller større scener er det aldrig rigtig et problem på den front. Vores øvelokale derimod, kan godt være krads i ørene på de andre - så der ryger bare et par slapklatz på. Jeg syntes det lyder af helvedes til - lidt ligesom hvis du holder choke på dit crash og bliver ved med at slå - men det bringer volumen ned, og så længe det er i øveren så behøver lyden i mine øjne ikke at være perfekt.
 7. Behringer mixer - evt en 802 model eller opefter afhængig af hvor meget du vil have direkte i ørene! Jeg har sådan en 502 model: Kanal 1 - Kick - direkte fra min egen stortromme (den kører ikke gennem PA i øvelokalet) Kanal 2 - Guitar - direkte fra guitaristen top. Kanal 3 - Vokal - direkte fra PA Bas kan jeg mærke fint i øvelokalet. Hvis du både har vokal og kick fra en mixer til PA'et, kan du jo spare en kanal fordi at vokal og kick kører på samme "linje" når den kommer ned i din mixer. Jeg bruger så 2-track input til min iPad med klikket med sådan et kabel: Jeg bruger præcis samme setup live - blot med det samlede monitor mix i kanal 1 og de to andre tomme - men stadig med klikket i samme input. Det har aldrig hoppet eller lign. - og har virket på små klubber til store scener og festivaller. Alt kører i Mono - så der er ikke noget højre eller venstre. Her er altså en samlet løsning til ingen penge. (næsten). Dog skal du tænke på at fed lyd er fantastisk, men hvis in-ear monitor i øveren "bare" er for at kunne høre dine bandmedlemmere bedre, og der i forvejen er godt tryk på så er det nok ikke her jeg ville smide rigtig mange penge efter mikrofoner og mixer. Det ville jeg kun smide mange penge efter, hvis dit in-ear mix er det ENESTE du kan høre af de andre. Du KAN jo sagtens få alle instrumenter på separate spor med pisse fede mikrofoner - men koster måske mere end du få glæde. Jeg håber ikke det blev for rodet! : )
 8. Evans G2 clear på toppen, Evans G1 i bunden. En af de "store" slapklatz kan sætte helt ud ved kanten hvis du klipper/hiver den over på midten. Stem topskindet relativ højt op, og bund skindet lidt lavere. Så får du en varm dyb lyd, uden at den bliver død og du har intet sustain udover den akustiske der vil være i lokalet. Det er min ret gode erfaring, efter at have prøvet alle mulige mere eller mindre ligegyldige skind, som jeg syntes blev for dødt eller for tynd i lyden.
 9. Satme sejt! Hvilke størrelser bækkener bruger du i hver serie?
 10. Slapklatz lavede en Pro Pack til 99kr med 10 stk. i forskellige størrelser Så de billige alternativer med fodindlæg og gelé juletræer er måske lidt outdated?
 11. Rune Stilling Buck! Keema - Rise Up St. Prostitute - Glorified ... og så vores EP, der er på gaden snart!
 12. Jeg synes at Iron Cobra er en fin pedal hvis det er første gang du skal have fat i en. Den kan indspilles til at være rigtig "hård" og indspilles til at være rigtig "let" - dog uden den bliver så let som en Speed Cobra. Jeg er i hvertfald forsat vanvittig glad for min - og de fås fra 1000- 1500,- brugt er min erfaring.
 13. IKKE godkendt !!! Større billeder!
 14. Sound Lab Project er et projekt Tama søsatte for nogle år siden hvor man har fundet ud af hvilket træ der passer bedst til hvilke størrelser - både diameter og dybde. Så salgstrick... tjooo.. Men de har om nogen lanceret en lang rækker lilletrommer i fantastiske sammensætninger imellem materialer og størrelser der henvender sig til hver sin trommeslager. http://www2.tama.com/slp/index.html