Kasper Stougaard

Member
 • Posts

  1,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Kasper Stougaard last won the day on September 17 2016

Kasper Stougaard had the most liked content!

Reputation

108 Fremragende

4 Followers

About Kasper Stougaard

 • Birthday 04/06/1984

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aarhus

Recent Profile Visitors

12,083 profile views
 1. Men trommerne er vel ikke den tunge del af dit grej og hardware, bækkener og alt andet kan du jo godt lade ligge. (Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du spiller på et sæt med to stortrommer og 13 tammer)
 2. Måske, måske ikke - men det vigtige er jo netop, at du synes, det er fedt. Inspirerer du så også andre, er det endnu federe. Den ville for mig også være i vejen, og den ville simpelhen sidde for lavt til at jeg kunne bruge hihatten, som jeg gerne vil.
 3. Tak! Jeg satser på tre eller fire lag - det vurderer jeg, når jeg har givet det tredje lag.
 4. Endelig fremskridt - det øjeblik, hvor man påfører det første lag lak, og åretegningerne for alvor bliver tydelige og fremtrædende - det er ret fedt! Halvmat gulvlak er produktet. Lørdag bliver der mellemslebet første gange, så er der kun et par gentagelser af den proces tilbage. Nye stemmeskruer og skind er på vej fra ST Drums! Se billeder her (undskyld manglende indlejring) https://imgur.com/a/xlncR
 5. Du kan altid lige rette det igennem, inden du poster 😉
 6. Du gør verden en tjeneste ved at befri den for et sæt i den farve, så først og fremmest tak for det! Jeg synes, det er den rigtige beslutning, du har taget ift. indlæggets bredde. Jeg er spændt på, hvordan en relativt oldschool finish, som den du laver, kommer til at stå til den moderne æstetik, som præger hardware'n og setup'et som sådan. Fantastisk flot finer - og jeg er helt enig, finer skal løbe horisontalt. Formidlingsdelen er jo også enormt gennemtænkt - jeg er spændt på at følge projektet!
 7. Jeg er helt enig - ang. redigeringsmuligheden. Og glad for at gud endelig indser, at lilla er håbløst! (Hun ville sikkert også gerne lige have haft en redigeringsmuligheden, så hun kunne trække lilla, myg og Hitler tilbage - eller lave dem om til noget, der giver mening) Jeg ser frem til at se de tønder smurt ind i valnød 👍🏼
 8. Udfordringen opstår vel særligt i salgstråde, hvor nogen har budt - og så måske lige fortryder. Eller kommer i tanker om, at der stod 200 kr. på kontoen og ikke 20.000. Reglen, om at bud er bindende, er svær at håndhæve, hvis man kan redigere sit indlæg. Så det ville nok kræve, at man skaber muligheden for, at Gunnar kan se det oprindelige indlæg. Jeg ved så præcis intet om, om det kan lade sig gøre 😉
 9. Jeg havde håbet, der var en anden mulighed end ST - jeg synes, fragten plejer at være lidt tung. Men skidt - det går nok.. Og tak, jeg spørger lige Erik.
 10. Det skrider jo ikke hurtigt fremad, det her projekt. Men i går fik jeg endelig limet de fine indlæg i stortrommereiferne, og nu er hele sættet faktisk klar til lakering - det bliver muligvis næste weekend. Nu sidder jeg så lige og går lugs og andet hardware igennem, og da stemmeskruerne er ret afskallede i kromen og generelt rustne og grimme, kommer der nye på. Det vil altså også sige, at jeg går væk fra de originale med kærv. Jeg synes, det er nemmest. Jeg har ledt og søgt - de er ikke sådan at støve op i de rette længder. Jeg fandt dem endelig på moderndrums' hjemmeside - men er jeg virkelig den eneste, der ikke kan finde en "put-i-kurv"-knap derinde? Dernæst forekommer det mig, at nogen herinde ligger med de helt rigtige "grommets", som skal bruges til sådan nogle Premier badges, men hvem er det nu, det er?