Kasper Stougaard

Member
 • Posts

  1,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Kasper Stougaard

 1. Men trommerne er vel ikke den tunge del af dit grej og hardware, bækkener og alt andet kan du jo godt lade ligge. (Nu ved jeg selvfølgelig ikke, om du spiller på et sæt med to stortrommer og 13 tammer)
 2. Måske, måske ikke - men det vigtige er jo netop, at du synes, det er fedt. Inspirerer du så også andre, er det endnu federe. Den ville for mig også være i vejen, og den ville simpelhen sidde for lavt til at jeg kunne bruge hihatten, som jeg gerne vil.
 3. Tak! Jeg satser på tre eller fire lag - det vurderer jeg, når jeg har givet det tredje lag.
 4. Endelig fremskridt - det øjeblik, hvor man påfører det første lag lak, og åretegningerne for alvor bliver tydelige og fremtrædende - det er ret fedt! Halvmat gulvlak er produktet. Lørdag bliver der mellemslebet første gange, så er der kun et par gentagelser af den proces tilbage. Nye stemmeskruer og skind er på vej fra ST Drums! Se billeder her (undskyld manglende indlejring) https://imgur.com/a/xlncR
 5. Du kan altid lige rette det igennem, inden du poster 😉
 6. Du gør verden en tjeneste ved at befri den for et sæt i den farve, så først og fremmest tak for det! Jeg synes, det er den rigtige beslutning, du har taget ift. indlæggets bredde. Jeg er spændt på, hvordan en relativt oldschool finish, som den du laver, kommer til at stå til den moderne æstetik, som præger hardware'n og setup'et som sådan. Fantastisk flot finer - og jeg er helt enig, finer skal løbe horisontalt. Formidlingsdelen er jo også enormt gennemtænkt - jeg er spændt på at følge projektet!
 7. Jeg er helt enig - ang. redigeringsmuligheden. Og glad for at gud endelig indser, at lilla er håbløst! (Hun ville sikkert også gerne lige have haft en redigeringsmuligheden, så hun kunne trække lilla, myg og Hitler tilbage - eller lave dem om til noget, der giver mening) Jeg ser frem til at se de tønder smurt ind i valnød 👍🏼
 8. Udfordringen opstår vel særligt i salgstråde, hvor nogen har budt - og så måske lige fortryder. Eller kommer i tanker om, at der stod 200 kr. på kontoen og ikke 20.000. Reglen, om at bud er bindende, er svær at håndhæve, hvis man kan redigere sit indlæg. Så det ville nok kræve, at man skaber muligheden for, at Gunnar kan se det oprindelige indlæg. Jeg ved så præcis intet om, om det kan lade sig gøre 😉
 9. Jeg havde håbet, der var en anden mulighed end ST - jeg synes, fragten plejer at være lidt tung. Men skidt - det går nok.. Og tak, jeg spørger lige Erik.
 10. Det skrider jo ikke hurtigt fremad, det her projekt. Men i går fik jeg endelig limet de fine indlæg i stortrommereiferne, og nu er hele sættet faktisk klar til lakering - det bliver muligvis næste weekend. Nu sidder jeg så lige og går lugs og andet hardware igennem, og da stemmeskruerne er ret afskallede i kromen og generelt rustne og grimme, kommer der nye på. Det vil altså også sige, at jeg går væk fra de originale med kærv. Jeg synes, det er nemmest. Jeg har ledt og søgt - de er ikke sådan at støve op i de rette længder. Jeg fandt dem endelig på moderndrums' hjemmeside - men er jeg virkelig den eneste, der ikke kan finde en "put-i-kurv"-knap derinde? Dernæst forekommer det mig, at nogen herinde ligger med de helt rigtige "grommets", som skal bruges til sådan nogle Premier badges, men hvem er det nu, det er?
 11. Enig, Mads! Nå, men autolakering er glimrende! (Industrilakering er jo lidt grovere i sin natur - sjældent at Candy Apple Red bliver brugt i de sammenhænge). Mit gamle Hamma EMI-kit var autolakeret og det var jo virkelig glimrende. Her kunne forarbejdet dog være gjort bedre, så småting gjorde, at jeg ikke ville have været tilfreds, hvis jeg havde betalt for det. Men med godt forarbejde kan det blive en god måde at få en "coating-agtig" finish uden coatingens dæmpende effekt.
 12. 1. Century i vinrød med Boston-bækkener, købt for mine egne penge, da jeg gik i 5. klasse - så vidt jeg husker. 2. Pearl Export 10-12-14-22 3. Tama Superstar 22-13-16 4. Hamma EMI (Premier) 24-12-13-16-18 5. Ludwig Stainless Steel 24-14-18 6. Gretsch Round Badge (3-lags) 22-13-16 7. DW Collectors 24-12-16 8. Premier Elite (birk) 26-13-14-16 9. Premier Elite (mahogni) 24-13-16, som lige nu står adskilt, slebet ned og klar til olie eller lak. Motivationen mangler desværre, da jeg ikke længere spiller og ikke har planer om at komme til det i nærmeste fremtid.
 13. Hehe, jep! Jeg havde et frontskind, jeg skulle have mærket af. Røg ud i skabet efter frøkenens neglelakfjerner - på klud, og så ellers i gang. Det kunne godt ændre logoet - men fjerne det kunne det ikke 😕 Jeg er virkelig ked af, at historien ikke er mere saftig 😉
 14. Afprøv med acetone på et lille område på bækkenet, så ser du, om der sker noget med finishen. Gør der ikke det, kan du jo roligt tage logoet af. Men sørg for at købe acetone, da der findes nogle neglelakfjernere uden acetone (og ja, så tværer man bare rundt i det, uden at fjerne noget)
 15. Jeg må heller ikke flytte til Hjørring, jeg skal bo i Aarhus, og det gider jeg virkelig ikke!
 16. JA! Det er det! Undskyld, at jeg ikke har haft skrevet til dig. Det er kommet, og alt er godt! Endnu engang tusind tak!!
 17. Og det var netop det, jeg endte med at bruge - det fungerede glimrende!
 18. 1. Jeg synes, clear PS3 lyder godt - har haft det på et par forskellige sæt nu, og er rimelig godt tilfreds. 2. Hvilke Aquarian har du brugt? Og hvor har du købt dem?
 19. Tak! Ja, jeg ser også, at priserne er lidt stramme - og jeg er jo egentlig glad for Remo. Såeh - why fix it, if it ain't broken? Det må du da. Jeg er arbejder i en virksomhed, der hedder PileByg (skamløs markedsføring på billedet med de to sammentapede ark sandpapir). Vi dyrker cirka 250 hektar med pil, som vi dels anvender i produktionen af en støjskærm, som bliver solgt på en række nordeuropæiske markeder (især Norge og England), dels anvender til biomasse - altså CO2-neutral brændsel. Derudover udvikler vi maskiner til plantning, pasning og høst af pil. Det er sådan kort fortalt vores primære aktiviter. Det er en lille virksomhed med cirka 10 medarbejdere, og der er mange jern i ilden. Det giver et MEGET afvekslende job, hvilket jeg sætter meget stor pris på.
 20. Det gør de! Og nej, det er ikke min. Den "fulgte med jobbet". Den tilhører min arbejdsgivers forældre, men vi driver jorden og anvender driftsbygningerne til vores produktion og udvikling. Jeg står så med ansvaret for det her site og har i den forbindelse fået lidt af hovedbygningen at bo i. Det passer mig helt fint