Hartmann

Member
 • Posts

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Hartmann

 1. Det omtalte billede var vist Bonham, eller (C/K)asper som han hedder. Mener også nogle af dem var faderens. Men for at vende tilbage til Henriks, så er der altså nogle der, jeg savler over! De kunne pynte fint ved siden af mine små tre ludwig'er (din gamle pioneer den ene)
 2. Ja Henrik solgte en magen til i perfekt stand til mig for 2000, hvilket jeg mener er rimeligt.
 3. De er lige blevet snuppet, for næsen af mig..
 4. Hej Erik, Jeg husker en PJ lilletromme fra min tid på klejtrup musikefterskole. Den var 14x5 og i blue sparkel, en wrap. Ydermere havde den nogle flotte tubelugs som jeg ikke har set på andre trommer. Kontakt evt. Skolen, eller find Mikkel Kiilerich på deres hjemmeside og skriv til ham. Den lød forresten rigtig dårligt, men det var vist ikke kedlens skyld, mere sending og skind. Mvh. Jens hartmann Schmidt.
 5. Købte du den fra ny, eller brugt? Hvis det er fra nyt, så smut ned i butikken - det har jeg selv prøvet med en tinituslignende overtone i et crash, jeg fik et nyt.
 6. Er det ikke en lidt speciel snarebed - ift. en almindelig supra? ps. Den er skide flot!!
 7. Dine trommer lyder jo vanvittigt godt på de nye optagelser! Wow for en lyd! Utroligt hvordan den bare fanger dynamikken, og ja som du siger skaber rum!
 8. Har du nogle specs på dine kedler, altså lag, materiale osv. - For det ser satans flot ud!
 9. Jeg købte selv et Roland rd-600, de er møg fede. Det er rd-300 og 700 også. Du skal maks give 4000 for et, ellers er det for dyrt.
 10. Super idé, hvordan foregår det så med næste øvelse? Og ja, jeg lavede da også øvelsen til ende. Dog uden click da den er død for strøm..
 11. jeg tror medlem westmark herinde fra, spiller i "get your gun", som er super fede. De holder vistnok til i området. Navneløs, med frederik fogde herfra siden, spiller noget indierock, de er fede! Go go berlin kunne også være én idé. Held og lykke!
 12. well, der står at du skal højreklikke, ved ikke om det fungere på MacBook's
 13. så kom turen også til politiken.... satans..... http://politiken.dk/kultur/ECE1862311/beatles-trommesaet-stjaalet-i-soenderjylland/
 14. http://www.vintagedrumforum.com/showthread.php?t=34544 Her står lidt om længden, det var det første der kom op på google. Det ser ud til at være med moroe badge, så det er en nyere model. Dog stadig dejlig tromme, har selv en 5" og SS 6.5". Mvh. Jens
 15. Jeg sidder selv med en SRP, hvor jeg analysere Dylan. Til Kashmir kunne en soundanalyse vel være meget passende også, formanalyse, tid/rum, melodisk vel også. Men det er jo de overordnede, så du kender dem sikkert godt. Held og lykke, Mvh Jens
 16. Jeg har også oplevet det samme, i samme rækkefølge som Henrik. Iphone 4s med det næst nyeste system (det er ikke min).
 17. fedt fedt fedt, nyt og spændende! i har da potentiale til at ramme de unge hårdt og solidt!
 18. Den er brugt, dog er det band opløst nu
 19. De små huller kan du selv lave med ild og nål - dvs. varm nålen op, og smelt små huller med den hele vejen rundt. det har jeg set/hørt folk gør på GT. Held og lykke på din jagt efter fed lyd. Mvh. Jens
 20. Hej TS, Jeg bruger et 16" Istanbul Sultan crash som topbækken i min hihat. det er tyndt, omkring 960 gram, og lyder skide godt (skramlet). Men nu er der så to flænger på 2-4 cm, ca. 3-4 cm fra klokken, der går på tværs af rillerne, hvilket jeg finder lidt atypisk (på tværs af 2-3 "riller"), da jeg ikke slår specielt hårdt og generelt behandler dem godt. Min hypotese er at jeg stamper for hårdt med foden, og det derfor belaster bækkenet? nå, men jeg har boret dem ud, intet problem, men skal jeg file hullerne før jeg bruger den igen? Mvh. Jens
 21. Hartmann

  Ios 6

  HTC's top-Android er netop blevet anmeldt af Nikolaj Sonne i So Ein Ding, tjek det ud, den er fed men der er nogle dumme ting.. Programmet kan ses på dr.dk. Held og lykke.
 22. Dejlig, dejlig, dejlig koncert, hold da op de spiller og svinger fedt! Men hold nu op der var ringe lyd i salen... Der manglede bund, især stortromme! Numre som; You can call me Al, faldte helt til jorden da jeg simpelthen manglede beatet fra ST. Men nok brok, super fed koncert til trods!
 23. Der er DETTE sæt til salg lige nu, her på siden. God jagt
 24. Prisen ER for høj! Hvornår er den fra, ved du det?
 25. Jeg har bestemt ikke sat mig ind i det, men det er noget med nogle falske papir - email osv. - igen, kun noget jeg har hørt... Min far er selvstændig fotograf, og får hele tiden "Nigerian-Mail", hvor en eller anden har en rig far der og død, og skal overføre penge til Danmark gennem en person..... så deeeet..