Mr. Moth

Member
  • Posts

    449
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Mr. Moth last won the day on February 2 2019

Mr. Moth had the most liked content!

Reputation

14 Neutral

About Mr. Moth

  • Birthday 11/21/1971

Profilinformation

  • Køn
    Mand
  • Bopæl
    Måløv

For- og efternavn

  • Fornavn
    Frederik
  • Efternavn
    Moth

Recent Profile Visitors

6,613 profile views
  1. Fedt. Den tråd der kun 6 år gammel. Men jeg bliver nysgerrig på hvad Anders fandt ud af og bruger nu :)
  2. Kender en hårdt slående trommeslager der bruger B-Stik og er glad for dem. De holder efter hans udsagn rigtigt godt. Jeg selv knækker stort set aldrig mine stikker, men slider dem op, så de bliver bløde. Jeg skifter den inden de så knækker (falder fra hinanden). Jeg bruger en Rohema stik (5B). Jeg har været igennem et hav af mærker, men må sige mit valg falder på Rohema, der altid er meget ens, en smule bedre balance og vægt (min subjektive holdning) end fx Vic Firth der nok er den mest populære stik. Jeg spillede i mange år med Regal Tip, da de også har en god holdbarhed, men de sidste par senderinger havde meget forskellige vægt i parrene. Nogle par var lette og andre tunge, selv om at de kom pakket i 12 par. Det har jeg ikke oplevet med Rohema. Holdbarheden er i top med Rohama, så de er værd at prøve. De er også billigere end de fleste andre mærker. De kan købes hos https://drumlimousine.dk for 64 kr parret eller hos "tyskeren" hvis du ikke har en holdning til at købe hos en dansk forhandler. B-Stick koster vist 95 kr de fleste steder. Wincent stik har jeg også brugt en overgang og de er også fine og holdbare, men koster mere en Rohema. For mig er det også noget med lakeringen der har indflydelse. De fleste fabrikanter laver en "rå" og en lakeret model af de samme stik. Hvis du har en ide om hvad for en stik du bruger (fx. 5A) så vil jeg forslå dig at købe et par af 4-5 forskellige mærker. Så kan du selv vurderer hvad der er lige dig. Det er lidt dyrt, men der er stor forskel på de forskellige mærker, selv om stikken har det samme model nummer.
  3. Super tip. Jeg har flere hatte med mere eller mindre keyholds. Det her tip er genialt. 1000 tak Henrik Nu mangler jeg bare én at splejse krympeflex med. Tror ikke, at jeg i min alder holder 200 skift ud i fremtiden
  4. Filt under bækkenet og læder mellem toppen af plastikslange og vingeskrue. Bækkenet er således ikke spændt fast mellem to filtskiver men hviler kun for en filtskive. Bækkenet vipper mere frit og læderskiven er der kun for at beskytte mellem bækken og vingeskrue hvis den får gas og bækkenet vipper meget. I dag spiller jeg helt uden læder og vingeskrue og har aldrig slået et bækken af "pinden". Eneste ulempe er, at bundfilten falder af under transport.
  5. Et godt gammel tip som jeg så første gang i Drumstick i 1986 eller der omkring. Simon brugte en læder skive mellem vindskruen og plastik slangen. Jeg bruger det stadig på nogle af min stativer. Et godt tip.
  6. Jeg følger lige med i tråden. Det er et lækkert sæt. MVH Frederik
  7. Når jeg leger lydmand for andre bands bruger jeg den også (hvis jeg kan overtale trommeslageren) de helt små steder. Det gør at lilletrommen blender meget bedre med musikken, frem for at stå meget højt i lydbilledet. Så den er meget fint unden at være het så effektiv som jeg kunne ønske.
  8. Har altid en med til jobs små steder. Den virker ok, unden at være et mirakel. Tynde stål trommer dør i klangen når man bruger den. Det er ikke fedt. Men min træ lilletromme er knap så følsom og lyder fint med den på.
  9. Det vil jeg prøve. Det fede er jo når det hele bliver organisk og føles naturlig. Jeg er af den "gamle" skole med Gray Chester "New Breed" og synger ofte "lyde" på beat. Men at trække ordret hele takten skal prøves. Betoner du så "og"erne? fx ÉeeeEeen, ´ToooÉen, ovs. (håber du forstår min "lydskrift"). Benny Greb gør meget ud af, det at føle et beat. Det har også været en inspiration for mig.
  10. Godt, for alt der virker er fedt. Det virker bare ikke for mig, da jeg bedre kan lide en kort lyd (ala klik) som jeg bedre kan høre, om jeg ligger lige oven i, før eller efter. Men som sagt, er det fedt for dig, så er der sikkert mange andre der også syntes det er fedt. Så tak for anbefalingen. Hvis jeg så må anbefale en metronom app, må det blive "Tempo" fra Frozen Ape. Syntes det er den bedste jeg kan finde på marked. Mvh Frederik
  11. Jeg ville tjekke Anatolian Diamond serien. De er lyse og blender godt med musikken. Jeg syntes generelt at de har saft og kræft, noget som nogle andre lyst klingende bækkener kan mangle.
  12. Lyden niveauet er højer i et udæmpet lokale frem for et dæmpet. Hårde fladerne kaster lyden tilbage og vil bidrage til at det samlet niveau stiger. Man taler om genklang og mængde af denne. Så på den måde kan man have ret i, at der er højre lydniveau i et lokale med kun hårde flader. Men pas på med at dæmpe rummet til døde. Der skal være en hvis genklang i et lokale for at det lyder behageligt at spille i. Helt døde lokaler er forfærdelige at øve i. Det er en videnskab at finde den rigtige genklang og hvilken frekvenser der driller i netop dit lokale. Se fx på pro indspilnings-rum hvor der er forskellige flader. fx. træ gulv, en murstensvæg og en væg der et helt dæmpet osv. Så måske skulle man lade vinduet være og koncentrere sig om de andre flader. At have naturlig lys i et øvelokale er luksus med luksus på!!! Rigtig mange er forvist til mørke kældre eller andre lokaler uden naturligt lys. Skulle I eksperimentere lidt, vil jeg forslå noget Molton stof som "gardiner". Så kan man prøve sig frem og hører forskellen alt efter hvor meget de er trukket for. Men så ryger dagslyset..
  13. Det er sgu i orden sjovt. Tak for dagens grin