Kristian Sørensen

Member
 • Posts

  479
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

About Kristian Sørensen

 • Birthday 09/01/1988

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Århus

Recent Profile Visitors

4,496 profile views
 1. Halløj fellow slagere! Skulle der være en venlig sjæl derude, som kører Kbh-Aarhus inden for den nærmest fremtid, og som har plads til en 20" stortromme? Jeg smider naturligvis gerne en lille skilling for det. Mvh Kristian
 2. http://www.trommeslageren.dk/forum/index.php?showtopic=76033
 3. ENDELIG noget video, hvor man tydeligt kan se ham spille! Manden har jo fuldkommen knald i låget. Altså.. På den VIRKELIG fede måde! Spændende at se/ høre, hvad han kan få ud af så minimalistisk et setup.
 4. Uden tvivl Benny Greb's "The Language of Drumming"!
 5. demonstrerer en god teknisk udvej. Der ligger sikkert en længere version derude et sted. Det har i hvert fald virket for mig, men ja: tilvænning! Det tager jo tid, når man har været vant til at "begrave køllen i skindet." Kristian
 6. Sidst jeg arbejde på Rossen var i '09 og da skulle man hen til et medarbejder check-in for at hente et medarbejderarmbånd. Hvis man så ville kunne man bede om at få tilsendt et "rigtigt" armbånd efter festivalen. Jeg er ret overbevist om, at det også er den måde, det har fungeret på de sidste par år. Jeg håber du får en elendig festival med aflysninger og masser af regn! Mvh ham den sure, som for første gang i syv år ikke skal på Roskilde.
 7. Jeg kan kun erklære mig enig med Andreas og Henrik. Gap-tracks er vejen frem! Jeg har selv programmeret mine i en gammel version af Ableton og gemt dem som mp3-filer. Det kan sagtens lade sig gøre.
 8. Tjek lige din indbakke.
 9. Jeg har selv studset over præcis det samme, som det du nævner om hans uptempo ride-spil. Jeg er ikke nær så godt inde i 'backhand' grebet, som du er Peter, men jeg vil da være så fræk at påstå, at hvis man sætter sig for at spille hvert enkelt slag, så gør man arbejdet sværere for sig selv. Jeg bruger selv en blanding af rebound/Moeller og fingerstrokes. Hvis alle overflader på et trommesæt var ens kunne man vel nøjes med en teknik, men som man siger: "If your only tool is a hammer, every problem begins to look like a nail."
 10. Personligt synes jeg ikke der findes nogen teknik, som er 'forbudt'. Bare det virker for en selv. Man kan dog spare sig selv for en masse skader, smerter mv. ved f.eks., som Peterb nævner, ved at flytte balancepunktet/fulkrummet længere bagud, så det ikke ligger mellem tommel- og pegefinger. Men igen, for nogen slagere er netop dét den bedste teknik. Lige mht. Chris Dave (og mange andre slagere!) er det nu ikke så meget teknikken, der fanger mig, men hans idéer og lyd. Prøv eventuelt at sætte klippet på og lyt til hans spil frem for at kigge på det.
 11. Kan man se mere cool ud bag et sæt tønder?
 12. Jeg er normalt ikke så meget til hele gospel chops-stilen, eller hvad dælen man kalder det, men DAAAAAMN!
 13. Jvnf. tidligere tråd om bling go lir, så slår ham her da vist alle rekorder!
 14. Gap-tracks er vejen frem! Jeg øver selv til spor som er programmeret med en takts click, efterfulgt af en takt uden og ligeledes to takter click - to takter uden. Så bliver det rigtig tydeligt, hvor det halter.