Frank

Member
 • Posts

  1,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Frank

 1. Hvad er der med hans fødder som du syntes er svært ? Jeg syntes da at tabsne taler for sig selv.
 2. Jeg er fotograf, og kan også sagtens klare den med billederne for jer. Vil endda gøre det billigt
 3. Frank

  P3 Guld

  I Got You on Tape var alt for vilde at se på. Virkelig overraskende godt
 4. Jeg glæder mig allerede til den plade !
 5. Det er uden pis, det bedste musik jeg har hørt fra et upcoming dansk band. Fantastisk vokal og fed atmosfære. Sig til dem at de skal skynde sig med at udgive en plade!!!
 6. De plejer at løbe fra 800-1000 kr herinde. De er ikke specielt populære
 7. Det lyder fanme jammerligt man.
 8. Frank

  Insurgentes

  Enig, den bedste cd jeg har.
 9. Frank

  Insurgentes

  Enig, den bedste cd jeg har.
 10. Han har spillet med dem i en milliard år kan i hvert fald ikke huske hvornår jeg sidst har set et billede eller video hvor han ikke har Axis
 11. Frank

  Nye Trommer

  Forstår ikke hvorfor du ikke bare finder en serie du kan lide lyden af, og så bare bestiller det i de størrelser du vil have ? Alle producenter laver trommerne i de størrelser du vil have, og det bliver ikke dyrere af den grund.
 12. Heh, jeg havde nu forventet Metallica, eller et andet stort band. Men hey, hvis du er til DAD, så fred være med det
 13. Så er det fordi du ikke har prøvet nogle der er suuuuper fede. Der er en verden til forskel
 14. Jeg lånte de der vic firth, og de er godt det ringeste skrammel jeg nogensinde har hørt. Strammer absolut unødvendigt meget, og lyden er super super dårlig. Hold dig fra dem.
 15. Jeg vil faktisk give dig ret Peter. Jeg ejer et 18" Zildjian AC crash, og en 13" AC mastersound hihat. Ingen af dem har jeg nogensinde været tilfreds med. Ikke en eneste af de to, kan blande sig i lydbilledet, som alle mine andre bækkener gør. De to skiller sig altid ud. Jeg ved sku ikke hvad det er, men de er bare ikke fede.
 16. Drop snakken om HA, og nyd da musikken i stedet. Nok deres bedste sang nogensinde ! Klart også en af deres største !
 17. At han muligvis kunne være sponsoreret af HA, det rager mig på det groveste. Ærlig talt, det bringer ikke mit pis i kog. Jeg kan virkelig ikke forstå at dit pis allerede er langt over kogepunktet, bare ved at se et latterligt billede. Jeg har en svag fornemmelse af, at du selv har en meget dårlig erfaring med HA, som skinner lidt igennem din enorme ytring herinde. Ret mig hvis jeg tager fejl. Jeg var så sent som for en måned siden, oppe i en bikerklub hvor jeg skulle hente min bassist til øvning. Der sad HA'ere, og tro mig, de var flinke mennesker. Du skal ikke pisse på dem, men de gjorde skutte mig noget. Og så længe de kan holde den ved det, så passet det mig fint.
 18. Hold dig fra de Vic Firth bøffer der. De er ganske enkelt forfærdelige. Strammer ad helvede til, så du ikke kan holde dem ud i længere tid. Alt alt for store og tunge, og så er lyden generelt ikke specielt fed i dem. Jeg kender ikke de andre du snakker om, men jeg kan varmt anbefale AKG K271 MKII, de er latterligt fede, spiller fedt, generelt bare fantastiske
 19. Da jeg fik penge tilbage i skat, der købte jeg sådan en, og blev lovet af den næste pedal ville komme snarest (skulle have to, og de havde kun én pedal i butikken). Den pedal kom aldrig, eller jeg gad i hvert fald ikke vente på den, så fik den anden byttet. Men de er røvsmækkendefede. Overhovedet ikke det samme som Axis. !!! Jeg fik den så kun prøvet i en enkelt version hvor jeg ikke ligefrem kunne teste hurtighed, men de er meget lovende, og er en über konkurrent til Axis.
 20. Jes fra Logocut gør det, han har lavet til mig, og det holder bare det han laver Kan så ikke huske hans brugernavn herinde, men søg på deres hjemmeside
 21. Hvad syntes du selv ? Når vi indspiller er der ikke den store forskel, selvfølgelig kan du spille mere "højt" med to BD's, når du spiller hurtigt. Dog skal man være rimelig god for at stemme sine trommer hvis de begge skal lyde ens.
 22. Hmm ja, lyden er jo egentlig OK. Men de trommer der, det holder sku ikke. Det er tydeligt at høre at det er midi-trommer, eller en dårlig opsætning på triggers. Guitaren er som man ville forvente det, lidt ligesom al dødsmetal i den dur, sådan lidt ukarakteristisk Men klø på.