Kasper Ebdrup

Member
 • Posts

  1,052
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kasper Ebdrup

 1. Spot On!!!!! Endeløs inspiration at finde dér! Der skulle meget snart være ny plade!
 2. Mads, de bøvler stadigvæk med at få den op igen, efter da Kapstaden's kælderlokaler blev totalt oversvømmet under sidste års store skybrud. De forventer den er oppe og køre efter nytår.
 3. Synes faktisk det er ret hyggeligt at andre lige kommer op og spiller på ens trommesæt. Så hører man egentlig hvordan det i bund og grund lyder, og så kan man lige få en god snak om det bagefter. Du skal hvert fald være Velkommen på Drop-Inn. Jeg er der ikke hver gang, men er relativt tit vært dernede. Der er også en Rock-Jam dernede om Torsdagen, og jeg er faktisk ret sikkert på at det også er hver uge den nu kører. Jeg ved ikke hvorfor den hedder Rock-Jam som sådan, det kommer meget an på hvem, der har stillet hold til på aftenen
 4. Faktisk vil jeg anbefale at man ikke tager sine egne instrumenter med, specielt guitar - Da det tager tid at sætte den til og justere. Så bliver der mindre tid til de andre der vil Jamme med. På Drop-Inn har guitaristerne et pænt standard set-up med fedt gear. Selvom, det selvfølgelig altid er lidt et handicap ikke at spille på sit eget gear, handler det jo for det meste om at have en sjov aften Kh Klemme
 5. Tag til Austin i Texas. Byen har et vanvittigt ungt musiker miljø fra billige musiklinie-universiteter. Det er en opkomlinge by, for talenter der ikke har penge. Folk rykker så videre derfra. Virkelig mange topmusikere der nu bor i LA og NY, startede med at hænge ud i Austin.
 6. Orv manner, det er fandme en flot samling du har købt dig dér, Froggy.
 7. Henrik Møller er virkelig en af de bedste hemmeligheder i DK. Han er simpelthen den største fornøjelse at spille med, og en dejlig fyr der er helt nede på jorden. Bliver altid helt vild glad i låget når jeg hører det er Møller der er på. Udenlanske må det være: Abraham Laboriel Brian Wilson Paul McCartney Osv.
 8. Logoet flyver af som ingenting. Så ja, bare stille og rolig med bevægelserne. Tror ikke det sorte coating ryger af med voldsomt brug, men måske lidt misfarvning.
 9. Der er jo som sådan ikke rigtig nogle virkelig vanvittige gospel chops trommeslagere i DK. De fleste der har lært at spille det ved at lytte det af og fortolket det på deres måde, hvilket også er fedt. Måske tage et år i Philadelphia eller lignende byer, hvor de fleste store gospel/r'n'b trommeslagere kommer fra, og viderudvikle dig derfra? Ved f.eks at tage på rytmisk musikkonservatorium i København, får du plads til at arbejde med det, du lyster. dvs. i f.eks hovedfag, er der ikke noget pensum eller eksamen du SKAL lære udfra uddannelsen, det bliver syet efter dine egne behov og ønsker. Men du kommer til at gå på en skole hvor folk laver så meget forskelligt at det kan være svært for dig at finde mennesker der brænder for 110% det samme som du gør, og det kræver at du er åben overfor at modtage andre musikalske indtryk, og er du ikke det. får du en svær tid i København. Så hvis R'n'B/Gospel er DIN vej, så synes jeg ikke du behøver at gå på en skole for at videreudvikle dig indefor det område. Det skal kun være hvis du vil udvide din horisont... for du er sikkert allerede meget bedre til Gospel R'n'B end alle os andre der går derude. Tilgengæld er der sikkert mange andre ting du kan lære af os andre studerende, men det kræver ligesom at du er parat til det, og er klar til også at dele ud af din viden. Det synes jeg hvert fald kunne være spændende. Et par numre som jeg synes er fede at spille R'n'B/Gospel over er f.eks ''Umbrella" med Rihanna, der kan du virkelig lege med de rytmiske lag, og samtidig komponere det virkelig godt. "Senorita" med Justin Timberlake er et andet nummer der er klar på lidt trommevoldtægt. Faktisk ville jeg anbefale dig at vælge numre som ikke allerede er fuldstændig fyldt med gospelchops. Lad det være din fortolkning som gør nummeret fedt. Så prøv at kig lidt på nogle nutidige popnumre, og forestil dig hvordan din energi kan gøre nummeret endnu bedre. Kh Klemme
 10. Ja, hvor søger du ind? Der er sket meget på de forskellige skoler, som gør at de søger forskellige kompetencer i de elever der tages ind.
 11. Hej folkens! Tak for feedback! Soloen, er ikke den originale mange kender. Den kommer fra en plade der hedder Fragments, og den kan jeg ikke finde på youtube. Men kan købes i Itunes, og sikkert også på spotify! Du har ret Morten, det var mest de rytmiske ting jeg prøvede at presse ned på trommerne, hvis man skulle gå endnu mere i dybden med det, kunne man ligge større vægt på det melodiske - men pga. andre opgaver, jobs og årsprøver ville det være en meget stor mundfuld oveni
 12. Vi fik alle til opgave at lytte af - og spille en Charlie Parker solo af på vores respektive instrumenter og optage det Video - så der ikke var snyd involveret. Jazz fylder 1% af det, jeg laver til dagligt rent professionelt - men det var faktisk ret interessant at gå i dybden med at spille andre instrumenters improvisationer. Jeg opbygger normalt aldrig en solo sådan - så det var en fed proces at få vendt og drejet sin egen tilgang til improvisation. Kan klart anbefales, hvis man er gået i stå i øveren midt i sommerferien. Her er et link, for dem, der vil se - og høre det: https://files.me.com/kasperklem/ogh43r.mov Kh Klemme
 13. Støtter virkelig at manden er gået over til Paiste, det gjorde jeg også for mange år siden. Synes sgu Zildjian fuldstændig har mistet lyden.
 14. Orv hvor lyder det fedt!!! Lyden Minder mig faktisk lidt om 90'ernes 70'er retro ( Haha lidt fucked up ) Altså, Brand New Heavies og Jamiroquai
 15. Kan huske jeg sidste år var på druk de to sidste dage før jeg fik svar. En god måde at dræbe ventetiden på!
 16. Hold da kæft hvor ser det bare lækkert - og grundigt gennemarbejdet ud!! Glæder mig til at se det færdige resultat. Carlos Vega brugte tit en 15" Dw Lilletromme i studiet, som faktisk har næsten samme specs som den du har gang i Henrik!
 17. Hold da kæft' det Dylan link swinger røven ud af bukserne! tak for det Mads. Jeg er ikke double shuffle eller texas shuffle expert. Men jeg tror det vigtigt at tænke, at det er en feelin' ikke et teknisk begreb. Lidt ligesom i latin er der en feelin hvor man forstiller sig et æg der triller ned af en bakke, og rytmen swinger på den på måde. Den fornemmelse kan man få frem gennem mange forskellige rytmiske kompositioner. En af mine egne favoritter er faktisk ret simpel, og smager vanvittig godt! Lyt fra 3:40 den kommer i når keyboard soloen begynder.
 18. Min bruges i mit band af en alt-mulig-kvinde til at trigge pads og forskellige lyde som er samplet fra studie-versionerne. Det ser godt ud, og så slipper man selv for at bruge den smadderkasse, og backtrack. Det vigtigeste er nok at du bruger dit flashkort med din computer til at lave dine samples. Det lyder simpelthen federe end at bruge record funktionen. Jeg købte min uden manual, så vi har kørt en del youtube video'er hvor folk flittigt har uploaded walkthroughs til alle mulige forskellige ting den kan. Dér kan du også finde inspiration.
 19. Bare bliv ved med det du gør Livet skal nok gøre et godt stykke arbejde for dig med tiden. Det lyder allerede rigtig godt din alder taget i betragtning. Du er tydelig et talent som på et tidspunkt skal træffe et valg om du vil blive ved med at spille i Nordjylland, eller rykke til et område med mere udfordring (Århus/København) Og det må du bare mærke efter når det er. Du kan sikkert stadigvæk lære en del af de dygtigeste folk i det område, men når du begynder at mærke en træthed eller dagligdag i det. Er det på tide at komme videre og spille mere folk der er bedre end dig selv. Kh Klemme
 20. Ja, folk lavede store produktioner i 2000 på computere dengang. Så man burde ikke være så bange for om tingene nu kan køre ordenligt.
 21. Nu kan jeg også antage at du spiller Metal eller meget hård Rock. Det gør jeg ikke. Men jeg spiller en bred vifte af musik, som til tider også kræver et ret kraftigt lydniveau. Hvis det skal være brutalt hele tiden, vil jeg måske også anbefale en form for lyddæmpning. Men jeg nyder virkelig kun at spille musik uden propper. At spille med propper er lidt som af ha sex med Kondom. Plusser og Minusser. Men lad nu vær med at tro at i får Aids bare fordi i kører uden kondom en gang imellem.
 22. Hvis man stadigvæk i slut 20'erne spiller med nogen som spiller så højt at man altid skal ha propper i ørene, er det måske på tide at komme videre... Synes lidt at folk er blevet en smugle for hysteriske omkring det her... Jeg brugte i mine teenagedage propper i visse situationer, men bruger det stort set aldrig mere. Spil hellere så dine øre synes det er behageligt... Du bliver faktisk en bedre trommeslager af det. Du får en god balance på dit trommesæt, og du sætter et lyd-niveau som tvinger de andre til at skrue ned. Lilletrommen er aldrig et problem synes jeg, man skal virkelig banke til før den er alt for høj. Der er generelt en tendens til at folk spiller for kraftigt og for meget på bækkenerne, og det er dér tinnitus problemet kommer ind. Igen som andre siger. Der er forskel på at spille højt, og så at spille hjernedødt højt. Produktet er fuldstændig det samme, i har bare gladere øre og hørelse hvis i ikke bare tonser igennem hele tiden.
 23. Eneste rigtige som ikke ligger på Fjæsen er vist det her. Ellers bare tilføj Kasper Klemme Ebdrup, som ven. Så ligger der et par stykker der.