Kim Korgaard

Member
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kim Korgaard

 1. Hvem kan glemme den? Har self også t-shirten
 2. Hej Mikkel, din lykkens pamfilius. Den kan jeg nok godt klare for dig. Jeg har købt sæt af en gut i København, som jeg forventer at afhente enten denne, eller næste weekend. Smid en pm, så finder vi ud af det. /Kim.
 3. Her er et billede af mit Premier Resonator fra i weekenden, hvor jeg spillede til en 40 års fødselsdag. Billedet er taget lidt oppefra så man får en fornemmelse af "drivers seat". Sættet består af 22" kick, 13" tam og 16" gulvtam. Derudover er det bestykket med en Tama Metalworks 14"x5" snare og af bækkener spilles der på en 14" Paiste 2002 Sound Edge hihat, et 16" Dixie paper thin crash med nitter, et 17" Zildjian K Custom Dark crash og et 20" Paiste Giant Beat multi. Af perkussive elementer var sættet udstyret med en LP Jam Block (red) og en tamburin. Ville gerne have embedded billedet, men dette lader sig øjensynligt ikke gøre fra dropbox, så I må nøjes med en beskrivende tekst og et link: https://www.dropbox.com/s/00cfyydmkrgn5tw/drums.jpg?dl=0 Det var i øvrigt min første koncert siden U.K. touren med bluesbandet i 2014 og første gang i et halvt år, jeg spillede på en tromme overhovedet. Vi spillede godt 35 numre på rutinen og gæsterne til festen var vilde med det! Overvejer om man skulle finde sig et fast band, nu det gik så godt..
 4. Trist læsning. Hvil i fred, Nimbas.
 5. To ben bagud. Har også oplevet den med scenekanten bagtil og det er så bare blevet standard at stille stolen sådan. Kan også godt lide at man så lige kan vippe lidt på stolen mellem numre for lidt afveksling. Man kan også gøre det i numre hvis man vil være lidt visuel - læne sig tilbage og komme tilbage væltende ind og trommerne i et power crash af dimensioner. Eller noget...
 6. Kender den godt, men som ikke-metal slager, bruger jeg den mest i hænderne alá Carter Beauford. Vil dog ikke afvise at man da har prøvet den i fødderne også
 7. Det gamle trick med at vende stikken om og bruge sin underarm som slagplade. God til træning af fingermuskler og paradidler osv.
 8. Her på ts giver jeg oftest den pris sælger forlanger. På dba byder jeg konsekvent under den udbudte pris.
 9. Trommerne kom udstyret med følgende skind: Tammerne har Evans EC2 Coated på toppen og Clear Ambassdors på bunden. Stortrommen har Aquarian Super Kick II på slagsiden og Fiberskyn på fronten. Alle skind er meget let brugt, så med en nypris på dem alene på godt Kr. 1400,- er det i sandhed i rigtig god handel. Jeg er vildt glad for mine Resonator-tønder. Brugte dem på bandets demo i november sidste år. De lyder af en million og ser brandgodt ud samtidig. Det var også lidt et røverkøb, hvis du spørger mig, Jon
 10. Hej, jeg var i dag forbi Peter (Heskjær) for at hente det Premier sæt han havde sat på auktion - og som jeg, ifølge nogen, vandt alt for billigt. Størrelserne er: 22, 12, 14, 16. Dybder umiddelbart ukendt, men de ser rimelig standard ud. Her er et hurtigt billede taget med mobilen - sættet har taget midlertidig opstilling ved siden af sin ældre fætter Resonator, indtil de begge flytter i ny øver omkring nytår. (Snares er ved min forsanger, hvorfor de mangler på billedet). https://www.dropbox.com/s/vje7gkts0mz1hud/2014-12-15%2023.39.01.jpg?dl=0 Forventer at kunne fremvise lidt billede og video efterhånden som vi kommer på plads. Har efterhånden fået skrabet lidt grej sammen: - Premier snare 14x5 (træsort og serie ukendt) - Tama Metal Works 13x7 snare - Sennheiser E902 kick mic - Røde NT-5 matched stereo pair (overhead) - Electro Voice PL95A (condenser) (bruges til snare) - Hjemmebygget subkick i Pearl Firecracker snare - Zoom Q2HD - 4 stk. Gopro kameraer Og for et års tid siden købte jeg mig en Mac Pro 3.1 til DAW og video redigering. Puha, nogen burde sætte en stopper for mit G.A.S. !
 11. Ikke mit eget sæt, men spillede tre koncerter på en lille U.K. pub tour i oktober:
 12. Touren er overstået og snaren blev hjemme. Blev tilbudt en Acrolite og så var min egen Yamaha snare pludselig lidt ligegyldig. Tak for svarene dog
 13. Jeg rejser til England i næste uge for at spille tre koncerter med blues bandet. Nogen der har erfaringer med at bringe en snare med som håndbaggage?
 14. Jeg har en Zoom Q2HD - så kan vi arbejde med grimme ansigter og sceneudtryk samtidig
 15. Enig med Claus. Jeg oplever heller ikke helt det sorte billede der bliver malet - mindes meget få handler der er gået i vasken. Og ikke én af dem, fik mig til at anmelde den anden bruger til Gunnar. Overvejede det i ét tilfælde, hvor jeg havde hammerslag på en vare. Da handlen skulle gennemføres var jeg pludselig overbudt og kunne ifølge sælger da bare byde igen. Det har resulteret i at jeg ikke længere handler med dette medlem, samt at jeg smiler lidt for mig selv hver gang jeg ser hans desperate forsøg på at sælge sit grej.
 16. Hvis du vil beskytte din tynde "pind", så afmonter det tynde rør og skru derefter "pinden" løs fra sit gevind. Stik nu "pinden" ned igennem det lille hul øverst i plastik-holderen på det tynde rør og monter efterfølgende din hihat-clutch på "pinden" i bunden af det tynde rør og din "pind" ligger nu trygt og fikseret inde i røret, klar til næste koncert/øver. Dette lille trick har jeg kun fundet frem til ved Tama Iron Cobra - ved ikke om de andre tilbyder lignende hacks. Ang. dit ødelagte stativ - hvor slemt er det? Du nævner kæden - kan den ikke skiftes? Evt. for en billigere sum end et nyt stativ? Ved at "pinden" også kan fåes som reservedel. Men det lyder voldsomt at du har trådt det i stykker - jeg har haft mit Iron Cobra siden 2008 og det har endnu ingen skavanker. Mine dimensioner har i samme tidsrum varieret fra +90 kg til mine nu ca. 75 kg, samt 183 cm til tider beruset tøndedasker, der tror han er Lars U. - Kim.
 17. Der skulle ikke være "modstand" i disse mesh-skind - det er ligesom stoffet foran dine højttalere.
 18. Sådan noget som http://dwdrums.com/kitbuilder/kitbuilder.asp, http://www.remo.com/portal/products/tools/drumset_configurator.html eller http://mydentity.mapexdrums.com/?
 19. Til info, så ligger øvelokalet i Aars, Vesthimmerland.
 20. Hej alle. Vi havde indbrud i vores øvelokaleforening "Boxen" natten mellem søndag og mandag, hvor der blev gaflet en powermixer af mærket IMG Stage Line PMX model, Et Roland el-piano og en Randell Guitarforstærkertop(100W) Så hvis der er en klovn, der tilbyder dig dette, så sig ja tak og få et nummer og adresse hvor du kan hente det, så skal vi nok klare resten. Og med resten, mener vi; tage kontakt til politiet.
 21. Hej Jens, har du fundet transport? Ellers kører jeg Aalborg-København-Aalborg via Odense senere i februar måned. Skriv en pm, hvis det har interesse. Mvh, Kim K.
 22. Jeg har en model fra Biltema - opfylder nemt mine behov.
 23. Sparker lige liv i denne tråd igen - står overfor indkøb af en håndholdt recorder, men det er jo en jungle derude ! Den skal primært bruges til at optage øvere og måske til koncerter. Jeg har primært kig på en Zoom H2n, men ved ikke om det er overkill til mit behov. Har også set på deres Q-modeller der kan optage video samtidig - pros/cons? Del gerne Jeres erfaringer og meninger. På forhånd tak.