Due-Drummer

Member
 • Posts

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Due-Drummer last won the day on January 26 2014

Due-Drummer had the most liked content!

Reputation

7 Neutral

About Due-Drummer

 • Birthday 07/03/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Aalborg
 • Interesser
  Jeg elsker at tæve tønder!

Recent Profile Visitors

5,300 profile views
 1. okay, så må jeg være blevet blacklistet for den virker ikke for mig.
 2. Ja, den gamle er væk så join den nye, der hedder "Brugte trommer og slagtøj. Inviter alle!! facebook.com/brugtetrommer
 3. Den plade Roots lavede med Legend viser hans styrke. Tjek også hans udgave af Marron 5 sunday morning. DET groover
 4. Jeg elsker at jamme med andre slagere for at få inspiration, ellers kigger jeg på smadrede stilarter eller numre. Er ikke gået i stå endnu:)
 5. hej ts. jeg har en 15" phonic tam jeg gerne vil have lavet edges og smidt lugs på, derudover har jeg en 14x10 jeg gerne vil have skåret til 14x7 og lave en snare ud af. nogen herinde der foretager sådant arbejde mod betaling? ps helst i nordjylland:)
 6. Ja, men shopusa er lidt pebret, men man får en totalpris, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, hvilket er ret lækkert. Som henrik har skrevet før ganger jeg ebay priserne med 10, så er det ca med fragt told og moms alt efter størrelse vægt og sælgers fragtpris. Personligt køber jeg kun amerikanske ting på ebay, eftersom prisen og udvalget er bedre,men man kan være heldig:) endnu en gang tillykke:)
 7. Det er jo ikke alverden, men de sulands 14" er rasende dyre. Men stort tillykke med sættet, blue oyster vil altid være den fedeste ludwig finish i mine øjne. Håber de bliver tæsket godt de næste 60 år;)
 8. Jeg har selv 13 16 obp, så er også selv på udkig, nok mes efter 12 14, men min nuværende bass er bowling ball. Hvad skal man slippe for at få sådan nogle herligheder til landet?
 9. Pearl masters studio birch lyder for vanvittigt og brugt er de til at betale
 10. Jeg skifter altid top bund og ps seiding. Først amb, så prøver jeg derfra:)
 11. Bækkener er ligesom vin og damer, der er mange gode og man skal et helt bjerg igennem før man finder det rigtige. Personligt ville jeg købe topserier brugt som f.eks. Paiste 2002, 602, signature, sabian hhx/legacy, meinl byzance, zildjian k/c. Der er mange penge at spare, for lyden og kvaliteten finder du ikke i nogen "bækkenpakker" på dit budget. Hvis du er utålmodig er jeg sikker på du kan låne nogle skiver til studiet herinde. Håber det kan bruges
 12. Ja, selvf tam gt og bd. Eje hvor er i seje! Mads hvis du alligevel har sæt med derind kunne det måske være praktisk nok, ellers kan jeg hente anders'. Jeg skriver lige en pm til de involverede. Tak:)
 13. Hey, mit aalborgensiske reggae band skal spille koncert på staden d.16maj,og ville i den forbindelse høre om der er nogen der har et keddelsæt til leje/lån, da vi kan nøjes med en enkelt bil. Jeg har ingen krav ud over tam gulvtam og ft. Håber der er en behjælpelig tser:) venlig hilsen Niels Due
 14. Det er orginalt, det er bare noget 60'er pangel