Due-Drummer

Member
 • Posts

  343
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Due-Drummer

 1. okay, så må jeg være blevet blacklistet for den virker ikke for mig.
 2. Ja, den gamle er væk så join den nye, der hedder "Brugte trommer og slagtøj. Inviter alle!! facebook.com/brugtetrommer
 3. Den plade Roots lavede med Legend viser hans styrke. Tjek også hans udgave af Marron 5 sunday morning. DET groover
 4. Jeg elsker at jamme med andre slagere for at få inspiration, ellers kigger jeg på smadrede stilarter eller numre. Er ikke gået i stå endnu:)
 5. hej ts. jeg har en 15" phonic tam jeg gerne vil have lavet edges og smidt lugs på, derudover har jeg en 14x10 jeg gerne vil have skåret til 14x7 og lave en snare ud af. nogen herinde der foretager sådant arbejde mod betaling? ps helst i nordjylland:)
 6. Ja, men shopusa er lidt pebret, men man får en totalpris, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser, hvilket er ret lækkert. Som henrik har skrevet før ganger jeg ebay priserne med 10, så er det ca med fragt told og moms alt efter størrelse vægt og sælgers fragtpris. Personligt køber jeg kun amerikanske ting på ebay, eftersom prisen og udvalget er bedre,men man kan være heldig:) endnu en gang tillykke:)
 7. Det er jo ikke alverden, men de sulands 14" er rasende dyre. Men stort tillykke med sættet, blue oyster vil altid være den fedeste ludwig finish i mine øjne. Håber de bliver tæsket godt de næste 60 år;)
 8. Jeg har selv 13 16 obp, så er også selv på udkig, nok mes efter 12 14, men min nuværende bass er bowling ball. Hvad skal man slippe for at få sådan nogle herligheder til landet?
 9. Pearl masters studio birch lyder for vanvittigt og brugt er de til at betale
 10. Jeg skifter altid top bund og ps seiding. Først amb, så prøver jeg derfra:)
 11. Bækkener er ligesom vin og damer, der er mange gode og man skal et helt bjerg igennem før man finder det rigtige. Personligt ville jeg købe topserier brugt som f.eks. Paiste 2002, 602, signature, sabian hhx/legacy, meinl byzance, zildjian k/c. Der er mange penge at spare, for lyden og kvaliteten finder du ikke i nogen "bækkenpakker" på dit budget. Hvis du er utålmodig er jeg sikker på du kan låne nogle skiver til studiet herinde. Håber det kan bruges
 12. Ja, selvf tam gt og bd. Eje hvor er i seje! Mads hvis du alligevel har sæt med derind kunne det måske være praktisk nok, ellers kan jeg hente anders'. Jeg skriver lige en pm til de involverede. Tak:)
 13. Hey, mit aalborgensiske reggae band skal spille koncert på staden d.16maj,og ville i den forbindelse høre om der er nogen der har et keddelsæt til leje/lån, da vi kan nøjes med en enkelt bil. Jeg har ingen krav ud over tam gulvtam og ft. Håber der er en behjælpelig tser:) venlig hilsen Niels Due
 14. Det er orginalt, det er bare noget 60'er pangel
 15. Jojo, men det er tydeligt reggae inspireret, og personligt ville jeg lægge mere reggae end rock i det, men det er også bare mig. Ps. Spiller ikke selv covers:) synes også man skal forstå konceptet og logikken i reggae før man kan spille det her nummer overbevisende:)
 16. Det er en helt anden verden at spille reggae, hvis jeg sidder i reggae øver og vi jammer noget hiphop funk eller rock, så er min hjerne på den forkerte indstilling og bliver ved med at spille stortromme på 2:) du skal bare ødelægge det du ved om rock n roll, og sørg for at spil reggae mere end 5min ad gangen, det hele handler om at få kroppen til at tro at den ved hvad den laver;) fedt nummer btw, elsker fillsne:)
 17. Med dd kan jeg godt lide min axis og min flying dragon. Eliminator er den fedeste chain pedal, kan feks ikke få cobraen til at makke ret. Dw9 og demonen er for tunge og træls at rykke rundt, men har kun prøvet dem i butikken. Jeg kan godt lide de gamle pedaler som gretsch og sk, men er sgu bange for at de knækker eller falder sammen, så bruger dem ikke til koncerter. Det korte og det lange at der er alt for mange pedaler at vælge imellem, og alt for mange indstillingsmuligheder. Next stop: Malleus
 18. Nå, jeg troede det omhandlede jubilæums-snaresne, men de er allerede væk igen:)
 19. Jeg tror nu stadig den bellbrass er pænt fucking crazy, eller den kan man måske ikke få længere?
 20. For mig er en del af den fede lyd fra mit ludwig netop de tilspillede kanter. Fik muligheden for at prøve et legacy, og de lød sindssygt, bare ikke ligeså fedt som mit gennemtævede rustne bastard sæt:) mit gretsch derimod lyder som et lagret us custom, da det er blevet spillet på som man ville putte pudder på en barnerumpe.
 21. Vintage er kvalitet fra fordums tid. Alt andet er bare gammelt lort
 22. Til rock bruger jeg gerne min 15" 2002 heavy hihat, da feelet og den måde den koger på ikke kan opnås med 14". Til reagge/dub/stepper bruger jeg 14" sabian fusion hh, den er meget lysere og meget lettere, så derfor også noget hurtigere. Kan bedst lide at spille 15"
 23. En god carabinhage der kan lukkes med gevind fejler aldrig.
 24. Tama 1st chair er min ven. Jeg spiller på et bandmedlems trommesæt en gang om ugen. Fedt catalina fed masterwork og anatolian bækkener. Sættet lyder fedt, men den dertilhørende cb percussion stol ødelægger mit spil. Jeg kan bare ikke groove uden ordentæig balance. Jeg skal kunne løfte begge ben samtidig, ellers ryger koordinationen. Stol er MEGET vigtig. Spar ikke