Søren Søndergaard

Member
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Søren Søndergaard

 1. Jeg bruger JH roxanne in ears med 12 drivers, de lyder virkelig godt. Dog er prisen også latterligt høj...
 2. Jeg bruger denne her, den lever i hvert fald op til de krav du stiller http://www.drumcenternh.com/access/cases/hardware-cases/skb-trap-case-w-cym-space.html
 3. Hold nu kæft du har en sindssyg god trommelyd! Stor ros herfra, er helt vild med det! Mvh Søren
 4. Men Jacob det er jo til at holde stortrommen. Og problemet er slave pedalen, altså den venstre side af dobbelt pedalen glider . Mvh Søren
 5. Det er en demon drive pedal Den ser ret interessant ud Jacon, vil jeg klart prøve af
 6. Hej Derude . Jeg har fået nyt tæppe og har derfor fået det klassiske problem med at min dobbelt pedal er begyndt at glide.. Tape eller velcro har ikke klaret opgaven da det bare glider af tæppet. Jeg kan huske at jeg så en der havde fundet en slags snor man satte fast på pedalerne og om bagved stolen, men har ledt forgæves. Hvis det ønskes kan jeg tage et billede af tæppet, men det er et normalt "bedstemor stuetæppe" . Håber i kender nogle smarte løsninger! Mvh Søren
 7. Uden tvivl Mellerup, de venner jeg har siger at den er langt over Klejtrup! .
 8. Der er tale om en behringer eurodesk mx 3282. Vi er 5 i bandet. Bassist, 2 guitarister, en forsanger og mig.
 9. Hej Jeg har et alesis interface med 8 indgange, som jeg har tilsluttet til min computer med et firewire kabel, hvilket jeg så får rimelig god lyd ud til at øve med. Men når jeg øver med mit band spiller vi i hovedtelefoner igennem en 32 kanalers behringer mixer, hvor vi bare bruger monitor udgangen. Hertil vil jeg gerne vide om jeg kan tilslutte min computer til mixeren, og derved også få god lyd når jeg øver med mit band? spørg endelig hvis min forklaring er helt væk!
 10. Pearl demon drive er svaret, i hvert fald i mit tilfælde! Jeg havde før Axis longboards, og jeg var virkelig glad for dem. Men i mine øjne er de på ingen måde på samme niveau som demon drive . De gav i hvert fald mig lidt mere speed!
 11. Ja det gør jeg, og ved godt at levetiden bliver nedsat men er ret vild med det look Og det skal lige siges at jeg faktisk ikke har smadret nogle endnu!
 12. Jeg er altså virkelig også glad for det! Det er uden tvivl de fedeste tønder jeg nogensinde har været i nærheden af . Desværre må i lade mundvandet løbe lidt endnu fordi jeg har ikke tænkt mig at gå af med hende..
 13. Hey there! I skal da ikke snydes for at se mine nye Tama tønder som jeg købte herinde af Rasmus Ilsø for et par måneder siden! Det er et Tama Starclassic Mirage sæt i black ice med black chrome hadware, og jeg er virkelig super glad for det .
 14. Selvfølgelig var det guitaristen...
 15. Tak for svarene!! - jeg kiger lidt på det
 16. Hej TS'ere Jeg har 3 splash bækkener jeg gerne vil have monteret på mit rack. Den holder jeg søger skal have form som en trefork/gaffel, hvor de 3 bækkener så kan sidde. Hvis der er nogen der ved hvor man kan skaffe sådan en eller, ejer sådan en vil jeg meget gerne hører fra dig! (se tegingen nedenfor!) - Søren
 17. Jeg vil rigtig gerne lave en "andmeldelse" af min oplevelse med de nye skind men der kommer nok til at gå lidt tid for skal først lige ha fundet de rigtige og kiggede lidt på hvordan det ser ud i forhold til økonommi (kan jo godt koste lidt hvis jeg skal have både skind på i bund og top, på 6 tammer ). Jeg synes det lyder som en fed idé det med at lave et sted hvor man kunne læse en masse og de forskellige skind, og om folks oplevelser. Har du gode erfaringer med Aquarium skind ?
 18. Jeg prøver emperor og ambassador det lyder som det bedste bud ! Men mange tak for hjælpen venner Søren
 19. Det skal lige overvejes mange tak for hjælpen