Renechr

Member
 • Posts

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Renechr

 1. Renechr

  Gretsch Badge

  Gretsch mener at det er fra 2008.
 2. Renechr

  Gretsch Badge

  Det giver mening med start 0´erne.
 3. Renechr

  Gretsch Badge

  Jeg købte dem brugt herinde i 2009. Jeg har lige fået hul igennem til Gretsch, så jeg skal nok opdatere i tråden hvis de kan gøre mig klogere.
 4. Renechr

  Gretsch Badge

  For the record er der selvfølgelig støbte reifer til gulvtammen også.
 5. Renechr

  Gretsch Badge

  Jeg er ret sikker på at trommerne ikke er fra 80´erne. Så er de i hvert fald holdt sygeligt godt. Måske nogle flere billeder kan hjælpe.
 6. Renechr

  Gretsch Badge

  Det er simpelthen første gang jeg har set de badges andre steder end på mine trommer. Tusind tak for linket. Jeg grubler videre over prisen. Er helt med på at de ikke indbringer astronomiske beløb længere.
 7. Renechr

  Gretsch Badge

  Mange tak. Det er mere badget der undrer mig (og andre). Det drejer sig om 22x16, 16x16 og 12x8 (måske 12x9). Prisen er jeg ikke sikker på endnu. Nogen forslag?
 8. Renechr

  Gretsch Badge

  Er der nogen som kender noget til Gretsch sæt med dette badge? Det eneste sted jeg kunne finde det er på denne oversigt. Et "Drop G Stop Sign" til forskel fra det fra 80´erne som også havde "USA" stående til højre for lufthullet. Trommerne skal sælges og jeg vil jo helst være sikker på hvad jeg sælger. Men det må jo i hvert fald tidligst være fra 2004 hvis man kan stole på oversigten. Jeg har prøvet at kontakte Gretsch men ikke fået svar endnu. mvh René
 9. Fedt setup . Jeg så jer på Stengade i efteråret. Fed fed koncert. Meget gennemført balkanvibe.
 10. Grundsetuppet er: 15" Dream Bliss Hihat. 18" Paiste Traditional thin crash 20" Paiste Traditional medium thin ride 20" Paiste Traditional thin crash
 11. Jeg bruger ofte slapklatz på bækkener og senest også på hihat. De fjerner lige de overtoner der nogle gange bare ikke passer ind. Dem kan man endda pille af og på mellem numre. Alt er tilladt
 12. Det er fedt. Så jer på loppen i går aftes. Det var virkelig fedt. God oplevelse.
 13. Fedt cover. God stil. Hvad giver din ribbon fra den position? Er det bror der har tryllet på api´erne? Jeg vil ha specs på hele dynen.
 14. Et par mobilskud fra job med Ankerdatter til pride.
 15. Inspirerende. Mange tak.
 16. Live: Vic Firth 5a extreme. Til indspilning veksler det lidt. Til den spinkle bækkenlyd Peter Erskine signature. Til det lidt tungere Steve Jordan signature og 5ax. Nogle enkelte gange Abe laboriel Jr. stikker. De er kæmpe og med en enorm tip. Er ikke VF fanatiker, men det er dem der passer til spillet.
 17. Renechr

  Trap Drum?

  Her bliver det også forklaret.
 18. Der er ikke superfed lyd, men de spiller fedt. Jazzahead 2014
 19. Fra Ankerdatters "smukke løgne" release på Bar O. Fed aften placeret meget tæt på den ældste og mest vellydende Marshall amp jeg har haft fornøjelsen af.
 20. Det ser godt ud Jon. Så skal du også have et splashbækken i et par meters højde.
 21. Tillykke med "drummers dream" Det gad jeg virkelig godt. Må man spørge til prisen på sådan et sted?
 22. Tillykke med "drummers dream" Det gad jeg virkelig godt. Må man spørge til prisen på sådan et sted?