mica

Member
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mica last won the day on September 5 2015

mica had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

About mica

 • Birthday 11/10/1976

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://soundz.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København

For- og efternavn

 • Fornavn
  Michael
 • Efternavn
  Brinch

Recent Profile Visitors

2,825 profile views
 1. Har fået en pris i en butik der hedder 2200.- for at få en 13x11 ned i 13x8. Synes det er lidt mange penge da det jo næsten er prisen på en ny tam. Kan det gøres billigere og hvor? /M
 2. SÅ fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet nogle sorte rims, og det ser sgu godt ud. Jeg valgte at købe nogle helt billige Pearl nogle (https://www.thomann.de/dk/pearl_22_ex_bass_drum_reifen_31.htm) og så selv lave dem om. STDrums stod for inlay i min elskede turkis glitter. De er slebet ned så lakken forsvandt og har fået 3 gange maling og 3 gange halvblank møbellak efterfølgende:
 3. Helt rigtigt farvevalg..! Delmar versionen kan ses her på mit gamle Tama Swingstar:
 4. Vil helt klart også anbefale at du først skærer coating til EFTER du har limet. Det er sindssygt svært at få limet wrap på helt lige, og ja, du har kun et forsøg! Huller laves også nemt som Henrik beskriver. Det kan dog være lidt svært at bore indefra på 12" eller mindre, da boremaskinen ikke kan være der, men det bliver meget pænt med denne metode. Et af de vigtigste råd jeg fik var nok at lade limen tørre godt inden du sætter coatingen på træet. Det kan være "make or break" på især samlingerne. Husk at have skruesving og træ til at sætte coatingen i pres i samlingerne. De voldte mig en del besvær, men måske nok fordi min coating var meget kraftig. Vær MEGET tålmodig, og forbered dig meget grundigt, så skal det nok blive tip top.
 5. Han sælger under navnet dmjkt2010 nu. Han har skiftet konto flere gange på Ebay og er berygtet for hans handler flere steder..
 6. mica

  Drum Wrap

  PAS PÅ med at købe af Ebay sælgeren dmjkt2010 Han har skiftet navn mange gange og har snydt en masse mennesker bla. mig. Han er en løgner og en svindler og hans produkt er ikke specielt fantastisk. Jeg har et helt sæt (minus BD der sjovt nok aldrig kom..) og det er ret dyrt for det "voksdug" du får.. Jeg sender dig gerne en prøve på det inden hvis du vil tage chancen..
 7. Haha i er en stor hjælp i to! Det var jo nok ikke blevet så godt hvis jeg ikke kunne spørge herinde.. Jeg skal have fat i nogle sorte træ-reifter til BD med bredt inlay en dag. Det ville lige give det sidste, men så har jeg også ofret tæt på 3000 på et sæt til 500.-
 8. DONE! Det er blevet meget flottede end jeg troede muligt. Er masser af erfaringer rigere, og jeg må give Henrik ret i at den her wrap er virkelig ikke nem at arbejde med! Jeg endte f.eks. med at måtte skære kanterne på wrap'en til med en dremel, da jeg ikke kunne komme igennem med kniv, og endte med at lave samlingerne på 16+22 med to-komponentlim da dana kontaktlimen ikke kunne holde det osv. Men kæft, det er flot!
 9. Er Norge ikke også udenfor EU? I så fald kommer der tolderklæring og alt det gøgl på også ligesom til USA.. Har brugt pakke.dk før, og det er super!
 10. Fedt Tobias Glæder mig til at vise det færdige resultat..
 11. Hej Jon, ja det burde jeg nok have gjort, men jeg har valgt at lave overlaps der hvor de gamle var da der nærmest er en lille "fordybning" i kedlen på det sted hvor den gamle samling var. Men det skal nok holde nu er jeg sikker på..