mica

Member
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by mica

 1. Har fået en pris i en butik der hedder 2200.- for at få en 13x11 ned i 13x8. Synes det er lidt mange penge da det jo næsten er prisen på en ny tam. Kan det gøres billigere og hvor? /M
 2. SÅ fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet nogle sorte rims, og det ser sgu godt ud. Jeg valgte at købe nogle helt billige Pearl nogle (https://www.thomann.de/dk/pearl_22_ex_bass_drum_reifen_31.htm) og så selv lave dem om. STDrums stod for inlay i min elskede turkis glitter. De er slebet ned så lakken forsvandt og har fået 3 gange maling og 3 gange halvblank møbellak efterfølgende:
 3. Helt rigtigt farvevalg..! Delmar versionen kan ses her på mit gamle Tama Swingstar:
 4. Vil helt klart også anbefale at du først skærer coating til EFTER du har limet. Det er sindssygt svært at få limet wrap på helt lige, og ja, du har kun et forsøg! Huller laves også nemt som Henrik beskriver. Det kan dog være lidt svært at bore indefra på 12" eller mindre, da boremaskinen ikke kan være der, men det bliver meget pænt med denne metode. Et af de vigtigste råd jeg fik var nok at lade limen tørre godt inden du sætter coatingen på træet. Det kan være "make or break" på især samlingerne. Husk at have skruesving og træ til at sætte coatingen i pres i samlingerne. De voldte mig en del besvær, men måske nok fordi min coating var meget kraftig. Vær MEGET tålmodig, og forbered dig meget grundigt, så skal det nok blive tip top.
 5. Han sælger under navnet dmjkt2010 nu. Han har skiftet konto flere gange på Ebay og er berygtet for hans handler flere steder..
 6. mica

  Drum Wrap

  PAS PÅ med at købe af Ebay sælgeren dmjkt2010 Han har skiftet navn mange gange og har snydt en masse mennesker bla. mig. Han er en løgner og en svindler og hans produkt er ikke specielt fantastisk. Jeg har et helt sæt (minus BD der sjovt nok aldrig kom..) og det er ret dyrt for det "voksdug" du får.. Jeg sender dig gerne en prøve på det inden hvis du vil tage chancen..
 7. Haha i er en stor hjælp i to! Det var jo nok ikke blevet så godt hvis jeg ikke kunne spørge herinde.. Jeg skal have fat i nogle sorte træ-reifter til BD med bredt inlay en dag. Det ville lige give det sidste, men så har jeg også ofret tæt på 3000 på et sæt til 500.-
 8. DONE! Det er blevet meget flottede end jeg troede muligt. Er masser af erfaringer rigere, og jeg må give Henrik ret i at den her wrap er virkelig ikke nem at arbejde med! Jeg endte f.eks. med at måtte skære kanterne på wrap'en til med en dremel, da jeg ikke kunne komme igennem med kniv, og endte med at lave samlingerne på 16+22 med to-komponentlim da dana kontaktlimen ikke kunne holde det osv. Men kæft, det er flot!
 9. Er Norge ikke også udenfor EU? I så fald kommer der tolderklæring og alt det gøgl på også ligesom til USA.. Har brugt pakke.dk før, og det er super!
 10. Fedt Tobias Glæder mig til at vise det færdige resultat..
 11. Hej Jon, ja det burde jeg nok have gjort, men jeg har valgt at lave overlaps der hvor de gamle var da der nærmest er en lille "fordybning" i kedlen på det sted hvor den gamle samling var. Men det skal nok holde nu er jeg sikker på..
 12. Jeg kan satme ikke få de samlinger til at binde ordenligt med kontaktlimen, så nu fik 16'eren to-kompoenet superlim i samlingen og det holder satme. Wrapen kan fint klare det.. 12'eren holder indtil videre efter to gange kontaktlim i samlingen, så det kan måske lade sig gøre, men jeg ved ikke hvordan. Jeg synes jeg har gjort det på samme måde med 16'eren: Ladet det tørre ret længe, over 1 time og så holdt det i pres i over 1 døgn efter. Anyway: Superlim kan også bruges, og så er det jo nærmest svejset sammen nu..
 13. Tak. Er meget glad for jeg tog chancen og valgte den turkis glitter.. Den ser satme godt ud mvt. stortrommen, er det så smartest at lave de to overlap hen over det lille stykke eller skal det lille stykke lappe over det store? Altså først på med den lille og så lim på overside af wrap i overlappet og så på med det store, eller omvendt? (Giver mit spørgsmål mening?)
 14. SÅ er 12'eren færdig.. Med ny Airvent og det hele. Er en del erfaringer rigere og klar til 16'eren nu
 15. Den er god nok.. Tog det her i går i Linie B på vej mod Holte..
 16. Lige en anden ting.. Wrap gå helt til kanten på kedlerne, så der skal skæres 1-1,5cm af i hver ende så skind kan komme på. Nogen gode råd til det? Kan se proff'erne gør det med en maskine, men jeg må jo nok nøjes med en skarp kniv..
 17. Tak for svar.. Ja det er Danalim, og måske var samlingen ikke tør nok? træet og wrap'en gik fint. Kan jeg gøre noget nu hvis limen i samlingen ikke var tør nok eller skal jeg bare vente?
 18. Nå.. jeg fik mit Delmar og er igang med 12'eren. Jeg har fulgt guiden på STdrums hjemmeside (under tips n tricks) og gjort følgende: 1: påført lim på både keddel og wrap's bagside samt på den usynlige del af samlingen 2: venter 20-30 min på det tørrede 3: Sat wrap på hele vejen rundt, og sat et stykke træ over samlingen og spændt det fast. 4: Ventet 24 timer Jeg var så nede her til aften og kigge til den og fjerne det fastspændte træstykke over samlingen, men samlingen gik langsom op. Enten kan limen ikke holde den, eller også skal den have længere tid til at hærde? Kan man evt bruge noget stærkere lim i samlingen?
 19. Haha tak Jeg er heller ikke kendt for at tage de nemme løsninger, så det er fint med en udfordring Men jeg føler mig i gode hænder herinde. Fedt at man kan få råd så jeg ikke er helt på bar bund..